Глава 25

- Всі померлі від цього препарату розуміли перед смертю, що вони роблять. Але було запізно щось міняти. Я це сама зрозуміла, коли летіла вниз, - ми з друзями сидимо напроти…

Епілог

Вакатоші сидів в темному приміщенні. Його темно оливкові очі передавали радість й насолоду цим моментом як і привітна на перший погляд усмішка чоловіка. Він був вибраний в темно-смарагдового кольору костюм…

Рішення прийнято

Техьон здався. Він погодився на провожатого в особі Чон Чонгука, і не пошкодував. З голови омеги не йшли думки про пару альф-колег, а весела балаканина Чона непогано так відволікала. Звично…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

У пориві ніжності Енджі погладила його по шорсткому обличчі, не відриваючи руки, перевела її на шию, потім на потилицю, вплітаючись пальцями в чорне волосся професора, а потім нахилилася так низько,…

Мат

Дайну треба було вивести із гри лише двох людей – містера Альберіха та Аякса, за ними впадуть і інші. З рудою мавпою містер Альберіх допоміг розібратись, повертаючи його додому. Хоч…

Достатньо Відверто

Ганнібал, цілуючи кожен пальчик Сільвії, вкладає стільки ніжності, щоб вона нарешті перестала говорити і віддалася йому, забувши про все на світі. — Я думала він з цікавості сам приїде знайомитися,…

Розділ 24

Що я можу сказати... Я не могла написати цю главу більше 3-х місяців. І те що вийшло мені не подобається, і те що буде далі виглядає для мене так ніби…

Розділ 25: Погоня продовжується

Курото був дуже задоволений собою. І причина дуже проста. Не важливо, наскільки сильний Забуза, після сутички з Гаєм його витривалість і фізична сила були на межі, а найважливішим було те,…

Глава 25. Арсенал

Арсенал, як і годилося таким приміщенням, знаходився у підвалі дому. Сандро спустився туди першим. За ним йшли жінки – Естер намагалася пригадати, що вона радила додати до оборонної здатності, щоб…

25

Якось під час сексу Стас назвав Мітяєва твариною. Це можна було б прийняти за образу, але Сашко надто добре знав свого хлопця. «Тварина», — тон був жартівливий, проте в очах…