Зізнався

Від останнього квесту пройшло не так багато часу. Кайл був сам зі своїми думками. Вони були різні, але здебільшого про Ромео. А чи варто казати? А чи справжні це почуття?…

Глава 24

З кожним днем мені стає все гірше. У цей час ніхто вже не заходив, навіть лікар, який сказав, що не знає нічого про цю хворобу. А я знаю! Ці симптоми…

Терапія має продовжуватись

Чонгук довго думав над тим, чи йти йому до Лі, чи ні. Та постійно бачачи, що тільки внутрішній омега Техьона його сприймаєповністю, а не сам Те, змушувалось задуматись над цим.…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Енджі роздратовано зітхнула і закотила очі. Поглядом вона шукала обличчя Северуса Снейпа, на що витратила лише кілька секунд. «Чи засуджує він мене за зухвалу поведінку чи може навпаки заохочує?» Снейп…

Зміна тактики.

Погода була паршива: дрібний дощ, холодний вітер та бруд. Сонце не було видно з ранку, єдиним «промінчиком» була пані Джонсонс. У силу свого юного віку або просто тому, що, добродушна…

Кровʼяне мистецтво обіцянок

– То ти мене покликала, щоб випити коктейлі? Смаглява сумерка з довгим фарбованим у темно-синій та трохи вʼюнким волоссям кокетливо крутила вино в бокалі, переводячи свій погляд то на улюблений…

Цей Вельмишановний оголошує холодну війну

Розділ 24 - Цей Вельмишановний оголошує холодну війну   На мить усі принишкли. Лиш несамовиті ридання пана Ченя розсікали тишу. Ши Мей опустив голову, прикривши щоку рукою, а затим поглянув…

Золота клітка

Running After My Fate - Jean-Pierre Taieb Приємний літній вітерець колише маленькі травинки. Він приносить із собою приємну атмосферу даруючи її всім навколо. Блакитне безхмарне небо, спокійні та тихі води…

Розділ 24: Бій Курото та Забузи

Вони обидва розступилися на всі боки в дивній тиші. Гай виглядав блідо. Короткий бій із Забузою залишив на його тілі понад десять ран, неглибоких і не смертельних, але все одно він…

Розділ 23

Як тільки ми прибули в Коноху, мене зразу ж відтягнули в лікарню, де лікарі призначили мені два тижні постільного режиму. Пощастило, що Шисуі зараз здавав іспит на чуніна в Селищі,…