Глава 23

Я не хочу більше слухати. Терміново треба посидіти наодинці й зібратися з думками. Досі важко повірити, що моя дорога маленька подруга ось так просто вбила свою матір. Хоча, я й…

“Незапланована” ночівля.

- Чи це буде нормально забути про те чого не повинно було бути? - Ромео дивився вниз, поклав руку на коліно. - Цього ж не повинно було бути, тому простіше…

Неочікувана терапія

Повною неочікуваністю для Лі Ена стала поява на порозі магазину Чон Чонгука власною персоною. І ні, бачити цього малолітнього альфу-альфачовича було не дивно, адже він іноді заходив, супроводжуючи Техьона. Дивно…

Бонусна частина

Сиджу на ганку з IQOS між пальцями. На моєму одязі плями крові. Не моєї. Бачу як під'їжджають машини. – Де інші? – до мене підбігає Пакс. За ним слідують мої…

Вода холодна і солона

- Щось сталося? - Мені, боляче... - Ах, а де саме болить?   Тону у своїй я круговерті, Лише руками б'ючи по воді. Смішно, чомусь продовжую борсатися у воді, Думаю,…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

-Нахабна брехня, Браун. — О, а професор прагне, щоб я говорила правду? Наприклад, про добропорядного зільєвара, який напоїв ученицю сироваткою правди? Северус сіпнувся, як від удару. — Як ви смієте…

Маленькі перемоги.

Навчальний рік розпочався монотонно, не радуючи нікого. Викладачі, що звикли до тиші та рутинної роботи, навряд чи намагалися зацікавити студентів на своїх парах. А студенти відвикли від дисципліни, не приховуючи…

Повідомлення

“Ти потрібна Барб будь-якою, аби лише собою. Мені подобається твоє бажання змінитись на краще заради неї, але який сенс у цих змінах, якщо ти втратиш себе? Вона бачила твою найгіршу…

Розділ 23: Завдання Курото та Майто Гая

Погортавши пару сторінок, Курото зупинився на одній місії, яка дуже його зацікавила. Місія полягала в придушенні блукаючих шинобі в Країні Вогню. Бої між шинобі досконала буденність для місії А-рангу, тому…

Демон на волі

Lion - Saint Mesa - Ну що ж, ти таки ризикуєш знайти свого підсилювача, це хоробро. - Зважаючи на обставини, це більш вимушено. А з іншої сторони, я нарешті побачу…