Глава 22

Мене дійсно забирають у дитячий будинок. Умови там жахливі. Ще й години не проходить, як я сюди потрапила, а мені вже хочеться повернутися у коледж. Хтось все ще жаліється на…

Наслідки святкової ночі

Загадуємося питанням про компанію крадіїв Ромео які були теж в Новому році та завершили то свято кепсько Звичайно старший з ними бачився, але зустріч була не дуже приємною. Принаймні для…

Просто бути поряд іноді так необхідно

Повертатися додому уже ближче до вечора…то явно не найкраща ідея, але й на довше лишатися він вже не міг. Техьон уявляв, який скандал його може чекати вдома.   -Як провели…

За багато я слухала “Clair de lune”

Осінній вітер дмухав, Дощило на дворі. Думки не спішили, Блукали в моїй голові поволі. Гукав мене хтось за спиною, Коли я зранку по вулиці йшла. Ранковий туман, Мжичка щіпала щоки.…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Близько двох днів Енджі просиділа у вітальні. Заклинання Акціо за допомогою порад професора зільєваріння дівчинка майже повністю освоїла за цей час, переміщуючи предмети у вітальні з місця на місце, поступово…

Нове життя

- Бувай, брате, - посміхнувся Деймону Стефан. – Сподіваюся, скоро побачимося. - Обов’язково побачимося, - посміхнувся йому Деймон і міцно обійняв. Ребекка стояла осторонь біля машини і нетерпляче дивилася на…

Всі ми помиляємось.

Я знаю, що вона ще жива, але залишатися цілком холоднокровним не виходить. Щелепа стиснута, майже скріпить, швидко рухаючись усередину будівлі помічаю тіла не дуже акуратно вбитих. Він навіть не спробував…

Реквієм за майбутнім

Ділюк як завжди прокинувся раніше за Венті, хоча й спав куди менше. На дивані Каї не було. Тоді ж юнака охопила легка паніка. На столі лежав телефон Каї, ключі від…

22

Метью Прочекавши ще півтори години і змерзнувши у змоклому від поту комбінезоні, розумію, що мовчати більше немає сенсу. — Щось пішло не так. — Чому? — насторожується Дарнел. — Тут…

Секунда ціною в свободу

Killers From The Northside - Kordhell 🇺🇸Гадаєш це спрацює? 🇺🇦Має. А тепер приготувались, я увімкну гучномовець тому всі все чутимуть. Набираю Декілька гудків і от слухавку підняли. З того кінця…