Глава 21

Директор нічого мені не відповідає. Напевно не хоче погрожувати перед свідками, як він це робив зазвичай. Ох, краще б він почав погрожувати. Мені б на душі стало спокійніше. Лікарі з…

Ранок після нового

Настав наступний день. Кайл відкрив очі. В голові сумбурно перемішувались всі почуття та спогади залишаючи після себе питання "А це було?". Таке відчуття наче він вчора випив. Голова розколювалась та…

Техьон спробує

- Ходімо додому, — запропонував Чонгук.   - Ні, - твердо відповів Те. — Я не зможу заснути, поки не дізнаюся про все. Давайте продовжимо!   Сяк-так заспокоївши омегу, Чон…

Музо Евтерпо, не будь для неї погибеллю

Поетеса писала без рими вірші про кохання. Дві ночі не спала, чекала Евтерпи. Музи Поезії, Чаклунки, що звабить її. П'янитиме, спокушатиме, Губами прошепоче:" Цими вустами втамую, твій жар..." Руки гладили…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Наступного вівторка після сніданку Енджі та професор Снейп вирушили до кабінету зілля. — Я помітив, що зілля для перших курсів дається вам надто легко, тож сьогодні будемо варити дуже складні…

Ритуал

- Ти нікуди не поїдеш! – кричав Деймон. - Як ти не розумієш, що я можу бути корисною на ритуалі? – не здавалася Ліна. Вона так і не сказала Деймону…

Зворотній відлік.

5 на чолі довгого столу сидить директор університету. Його відсторонений вигляд це лише серпанок. Насправді він запам'ятовує кожне слово, ретельно обмірковує і лише потім дає свою згоду чи відмову на…

Відчай і страх

Травневе сонце, за яким так сумував Кая, обпікало, не дозволяло йому знову мерзнути. А ще воно було збіса гарним та найкращим з усіх енергетиків, які існують у світі. Більшість іспитів…

21

Метью З Нейтоном бачуся не так часто, як раніше. Точніше — він мене не бачить, я ж (як і зараз) навідуюсь до пункту відеоспостереження за залом і дивлюся, як Дарнел…

Місія нездійсненна

Emperor's New Clothes - Jann - Ти пам'ятаєш всі уроки, як варто розмовляти, що робити? - Так Білорусь я пам'ятаю! Не нагнітай. - Я просто хвилююсь за тебе, ти відправляєшся…