Глава 20

Читаючи щоденник, не помічаю невеликого вогника, який знаходиться надто близько до мого вікна. Проте запах диму відчуваю дуже добре. Хтось запалив документи, які я забрала з будинку Григорія. Звідки знаю?…

Історія 20. Про жаль та ревнощі

  Марк ніколи не думав, що отримуватиме допомогу від того самого Айзека Грея та його шайки. Спогади поступово повертались до нього, а все інше доповнила Відьма. Про те, як підпільники…

Глава ХХ

- Не йди, - Аарон швидко крокував за Сініненом, - я благаю тебе! Нені! - Чому?! – молодий вовк виглядав дуже засмученим. – Батько гукає всіх! Чому я маю залишитися?…

Не чекав

В ситуації Ромео творилось інше з його так званими "товаришами", він хотів тільки-но піднятись, але його просто звалили гидотні жіночі руки Евеліни яка неочікувано була зверху над ним. - Що…

Перші спроби згадати

  Повертатися додому навшпиньках, намагаючись взагалі ніяких звуків не видавати — це не те, про що мріяв Техьон. Вислуховувати півночі від Чон Чонгука, Чон Ільхуна, Юк Сондже та Лі Ена…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Незабаром замок спорожнів, ще ніколи в Гоґвортсі не було так тихо. Не знаючи, як багато їй дозволено, перебуваючи тут у неналежний час, Енджі весь день просиділа у вітальні, тренуючи заклинання…

тихо йшло слідство

Дівчина років сімнадцяти, Мертва вже, як дві доби. Тіло знайшла бабуся, На задньому дворі будинку. За її словами, батьки дівчини поїхали, Залишивши її самою вдома на два дні. "Я стукала…

Зв’язок

Зараз для Ліни, як і для її друзів були напружені дні. Бонні вже заздалегідь наклала закляття на заміський будинок Керолайн, аби крім самої Кер і Тайлера ніхто не міг туди…

Таємне стає явним.

У Вілла все стає на свої місця. Він згадав усе, щоб довести провину Ганнібала. Кожен його крок стає зрозумілим і зрозуміло, що він не зупиниться. Вілла посадять, призначать бути відповідальним…

Сонце і пірʼя

– А я казала! Казала! – Роза тішилась ніби мала дитина.  Венті намагався відкашляти сік, яким вдавився. Паралельно він намагався усвідомити всю ситуацію. Він не міг повірити, що Розарія перемогла…