Другий розділ

Бути грифіндоркою - те ще щастя. Уявіть, ваш «найулюбленіший» вчитель Снейп забирає ваші бали за те, що заголосно позіхнули. Та ще більше лихо, жити між двома розумними, красивими дівчатами. А…

Зіпсований вечір

Сильний порив вітру пройшовся по голій шкірі рук, сповіщаючи про прибуття потягу. У цей час в метро здається людей було більше ніж на вулиці. Я сіла на вільне місце і…

2

Як вчора пам’ятаю цей день. Вранці я встав, покурив, випив кави, намагаючись зібратися з думками, я ходив по квартирі. Потім співбесіда. Чергове: «Ми Вам передзвонимо». В той день я безцільно…

2. Повернення у Гоґвортс

Грохот колес візків, розмови людей, шум потягів. Я мимоволі зіщулююся, бо не дуже люблю бути у таких людних місцях, хоча, вже далеко не вперше на вокзалі Кінгс-Кросс. Зараз тут все…

2

Йонджун прокинувся абсолютно розбитим та понівеченим. У ночі, наповненим натхненням від спілкування з незнайомцем із тату салону, він написав текст нового синглу. У нього було скільки енергії, що чоловік навіть…

Розділ 2

Вже коли я лягла в ліжко, череп почав бубоніти всілякі дурниці, казав і проте, що я повинна була його взяти. Що через таку мою дурість я могла б загинути. Я…

Покараєш мене

Ось сидить Мей у капітана Прайса в кабінеті, і заходить лейтенант Саймон . - що ти тут забув? - Возмутилася дівчина. - я повинен знати що відбувається у моїй команді…

Між сьогодні та завтра

День видався звичним, а тому й приємним певною мірою. Без пригод, він був спокійним, продуктивним й зрозумілим, як кожен наступний, позбавлений місій. Неджі та Рок Лі знайшли заняття в одному…

Тиждень 2: Румянець, лицарі в блискучих обладунках, футбол і хвороба

Сіріус - жирний шрифт Ремус - курсивний шрифт Джеймс - звичайний шрифт Пітер -  підкреслений шрифт Понеділок, до полудня (9:26) Я дещо зрозумів. (9:30) Я впевнений, що це  революційно. (9:31) Ти докоряв мені за те,…