Глава 19

Настає пора нерозуміння. Виходить, що Григорій і решта футболістів знали про те, що сталося з тими студентами насправді? Чи вони вирішили стежити за викладачами? Якщо так, то в його кімнаті…

Частина 4. Розділ 2. Уламки ілюзій

  Примітка: Паралельно викладаю твір на AO3 та Аркуші. _ _ _ Trigger Warning! Згадка про жорстоке вбивство тварини (короткий неграфічний опис). _ _ _ Білий змусив себе виринути з…

Глава XIX

Олівер лежав на своєму ліжку і тяжко зітхав. Ось-ось його синів мають забрати. Сказати напевно, що він відчував, було дуже важко. Іноді, йому навіть здавалося, що в нього більше немає…

Перший крок до великого шляху

Травень 1899 року Ґеллерт і надалі гартував професійні та особисті якості- він дбайливо відкладав всі зароблені гроші,  читав все, що потрапляло під руку, відточував майстерність у магічних дисциплінах та став…

Поворот подій

Хлопець що проводив Кайла до цієї незрозумілої компанії після цих слів різко на це відреагував і підійшов до його. - Ти що зараз нариваєшся клятий маг? - він взяв за…

Складний випадок

Дорогі мої читачі! Я так довго писала цю главу... так довго збиралася з думками та силами.... Та я хотіла б подякувати всім, хто так довго чекав продовження, підтримував мене відгуками…

Угода

День ритуалу ставав все ближче. Всі ці дні Ліна, як і всі її друзі, намагалися проводити разом з Елейною. Бонні так і не знайшла спосіб врятувати Гілберт і, здається, все,…

Незвані гості

Все почалося з вуха яке випало з конверта адвоката. Закінчення судового процесу перенесли на незрозумілий термін. Джек Кроуфорд зайнявся пошуком залишків одного із присяжних. З'ясувалося, що судовий пристав виявився замішаним…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Пройшовши через кілька сходів та прольотів, вони стояли у просторій темній кімнаті. Тут було лише величезне дзеркало і нічого більше. Обережно ступаючи по кам'яній підлозі, Енджі повільно підкрадалася до дзеркала…