Глава 18

Нам просто доводиться йти разом зі всіма. Чого не хоче жоден. Ми втрачаємо такий чудовий шанс знайти протиотруту для Анни, яка, втім, проявляє більше інтересу до того, що відбувається на…

Частина 4. Розділ 1. Твоє серцебиття

Час уже наближався до полудня, коли Оене, нарешті, розплющив очі. Білий спеціально не зашторював вікна, щоб легше було прокинутися, тож грайливе квітневе (вже майже травневе) сонце щосили хазяйнувало в кімнаті:…

Історія 18. Про Обрання

  Айзек прокинувся рано того дня. Сонце його засліплювало, як тільки встало з-за високих стін, адже він забув звечора закрити вікно. Його занадто винесло від вчорашнього святкового коктейлю Тіма. Але…

Глава XVIII

Хасан кутався у хутрову накидку, ховаючи обличчя від сильного вітру та снігу, який ніяк не припинявся. Омега стояв біля входу в їх теплу печеру. Усі вже давно були вдома, не…

Політичний вир маглів

Квітень 1899 року Одного теплого дня матір Ґеллерта отримала доволі несподіваного листа від вже старенької Ільзе-Софії фон Ветцель. Герцогиня знала про трагедію в родині Ґріндельвальдів-Маєрів, їй було самотньо в маєтку…

Напевно добре…

Зима огортала землю білосніжними птахами та змусила людей в гільдії радіти кожним днем. Повертаючись з квесту друзі Ромео запрошували разом випити на новорічну ніч побути всі в групі - Я…

Місія “Уникати Чон Чонгука”

П'ятниця – короткий день? Саме на це Те й сподівався. Сьогодні він має лише три уроки — перший, третій і четвертий. І жоден із них у класі Чона, що є…

Місячний камінь

Через кілька днів Бонні запропонувала всій компанії зустрітися у маєтку Сальваторе. Ліна так нікому поки що не розповіла, хто вона є насправді, окрім Деймона і Керолайн. Браслет вона вирішила поки…

Випускний. Кінець

Усі стенди, про які казав Микола, були обліплені кольоровими роздруківками так щільно, що не було помітно дерев'яної основи. Майже всі ліцеїсти, які по волі випадку були в будівлі, знаходилися тут…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

У середині липня Енджі, як завжди, пішла до Великої Зали на черговий сніданок і, з радістю виявивши там професора зілля, сіла на вже звичне місце. Після закінчення трапези пуффендуйка та…