Глава 17

- Ось вона. Зроби все швидко, - чую голос директора. Не знаю, скільки часу пройшло від того моменту, коли я прокинулася, але це було давно, якщо я так спокійно і…

Частина 3. Розділ 5. Бути людиною

Наступного дня після прочухана було тренування, яке для Джорджі проводили Олвер і Кьяш. І пройшло воно на рідкість паршиво. Не було звичайних жартів і дружньої балаканини. Здавалося, над компанією повисла…

Глава XVII

Наближався день, до якого Олівер бажав би не дожити. Зовсім скоро люди заберуть його дітей. Ніхто ні про що не здогадувався, лише Аарон намагався хоча б якось перешкоджати рішенню Олівера.…

Самоосвіта Ґелліке

Після неочікуваної трагедії Густав вирішив не змушувати сина йти працювати вже і зараз – хай трохи відпочине від болісного удару. Ґеорґіна повільно ходила по дому, натикаючись на різні предмети –…

Частина сімнадцята

Частина сімнадцята Коментар автора Останній розділ. Я не знаю, чи зможу догодити всім, і ще я взяла на себе відповідальність описати події до кінця життя Алана. Якщо зачеплю чиїсь почуття,…

Хочу…

Тепло.. Останнє що відчув Кайл після того, як Ромео пішов. Його посмішка залишила дуже приємний слід у спогадах мага. "Хочеться, щоб він посміхався частіше.." Слова крадія відбивались ехом в голові…

Тепер Техьон ще більше хотів дізнатися

Йти додому у супроводі Чон Чонгука було несподівано-небажаним для Техьона. Він думав, що Чон, як завжди, доведе його до істерики, познущається на своє задоволення і піде в туман. Сьогодні, мабуть,…

Прихована сутність

- Хто ти така? – перепитала Ліна. Дівчина не розуміла, чому ця незнайомка назвала її родичкою. Вона знала всю свою рідню і серед них точно не було цієї жінки. Ніхто…

Примирення

Про Полудьоного вони більше не спілкувалися. До квартири хлопці йшли мовчки, без слів перевдягалися у домашнє та розкладали покупки. Євген розумів, що несподіваний інцидент з Іллею безумовно вплинув на Спартака,…

Примирення

Забігаючи наперед. — Я зробив тобі подарунок, насамкінець… — Ганнібал простягає тонку папку, в якій останні штрихи мого життя. — А, ти про це… — прогорнувши пару сторінок медкарти, видихаю…