Зненацька поява

  стояв ранок, на синьому небі не можна було розгледіти ні одної хмаринки, гілки на деревах не хилитались, вітру зовсім не було, якщо заглянути далі видно одні тільки сосни, які…

Кохання

Після 9 класу нас перевели в нову школу, там все було не відомо, нові люди, нові учителі і авжеж нове кохання. Ось минає перший день в новій школі нічого, ти…

Розділ 1

Мертва тиша настигла залізничний район Львова. Темне холодне небо здавалося от-от впаде. Гуляв холодний вітер. З усіх шкреготів і інших дивних звуків можна було чітко вирізнити тихі кроки. Постать в…

Глава 16

- Тобто, тобі наказав зістрибнути з вікна викладач інформатики? - перепитую. - Ну так. Сам не розумію, як це відбулось. Просто мені сказали зістрибнути саме з четвертого поверху і навіть…

Частина 3. Розділ 4. Поруч, але недоступне

Підперши щоку долонею, Джорджі сиділа за столиком прибережної тратторії і, сумно зітхаючи, дивилася, як обважніле вечірнє сонце обережно занурює край помаранчевого черева в море. Її кава давно охола, колись гарячий…

Новорічна ніч

Анотація: у новорічну ніч, коли годинник пробиває північ, Герміона Ґрейнджер вирішує вшанувати традиції.   Даний фанфік являється перекладом, автор оригіналу –  anxiousm3ss, посилання на оригінальний твір. _____________________ 16 вересня – Новорічна…

Глава XVI

Величезний чорний вовк розслаблено лежав на скелі, спостерігаючи за лісом, що танув у вечірніх сутінках. Він був зовсім молодим, але виглядав вагомо. І він прекрасно зав це. Він пишався собою.…

Троянду знищив магл vs новий дар

Густав кричав на сина, а Ґеорґіна мовчала – вона вірила, що хлопець став жертвою обставин та прикрого співпадіння обставин. Зрештою він вже і так був сильним чарівником як на свій…

Чашка чаю

Поки вони йшли, в Кайла хоч на трохи рухались вуха Ромео трохи хихикав, але старався не засміятись. Ця ситуація з руханням вухами його насмішила і тепер є представлення що маг…

Кровний зв’язок

У вітальні маєтку Сальваторе сьогодні було людно. Сюди вже прийшла Елейна і тепер вони сиділи зі Стефаном на дивані, тримаючись за руки. Гілберт так йому і не розповіла про ритуал.…