Зіграємо?

  – Що?! – Викрикнув Хан з обличчям ніби побачив стадо свиней. Уже темніло. Але сонце не зайшло ще повністю за горизонт. Декілька самих яскравих зірок уже світило на темно…

Глава 15

Минає рівно місяць після тієї операції та подальшої інтенсивної терапії. Вона пройшла успішно і я можу самостійно рухатися. Що відбувалося, поки я лежала в лікарні? Чесно кажучи, нічого нового. Я…

Частина 3. Розділ 3. Тіні минулого і майбутнього

Оене зустрів світанок на «його» місці на західній набережній. Усю ніч він безуспішно намагався якщо не поспати, то хоча б подрімати. Але коли ніч повернула на світанок, зрозумів, що це…

Глава XV

Блаз зайшов у печеру. Багаття ледь горіло і все поринуло в приємну напівтемряву. На лежанці батьків, в оточенні трьох чорних вовченят, неспокійно спав Жеже. Блазіус мимоволі посміхнувся. Втома стрімко накривала,…

Фільм і битва

Привіт! це нова частина про Настю Уєбанівну. ПОЧИНАЄМО! Ітак, я тепер популярна! Наш журнал на 3 місці по україні! на першому місці журнал тієї багатої шлюхи. Вероніка сказала, що ми…

Бравурне прощання

Вечір пройшов, залишивши якусь млосну тугу в душі. Юнакові здавалося,що так почуваються засуджені до смертної кари, котрі відлічують свої останні години у цьому світі, знаючи, що не встигнуть вже нічого…

Нові відкриття та довгоочікуваний лист

Літо – осінь 1990 року. Поллукс Блек повідомив Фредеріку Нотту про необхідність навчити Бетельгейзе хоча б основам зіллєваріння – навіть він боявся порушувати плани Вальбурги. Тому Енід Паркінсон, котра підозріло…

Ялиночка

- ..Що ти робиш? Нащо мені здалося прикрашати ялинку, якщо я ніколи з гільдією цього не робив - Ромео поспіхом сказав при тому майже не спотикаючись. Більше збентежило що Кайл…

Ейфорія

Емоції, які відчувала Ліна поруч з Деймоном, вона не могла порівняти ні з чим. Коли вона була людиною, Деймон її хвилював і притягував до себе. Він був справжній красенем, але…

Наслідки зустрічі

Сем Паркер не навідувалася до батьків, але одного разу вона вирішила зайти не через таємний хід. Тоді вона й помітила дівчинку з надто блакитними очима і красивим, довгим волоссям. Одна…