Header Image

    Гаррі сидів на підвіконнику своєї кімнати, звісивши ноги. У нього було погане передчуття. Війна за Хогвартс вже закінчилась і він все-таки вирішив залишитись довчатися останній рік. Не з своєї волі, а з підзатильниками від Герміони. Він ще не визначився що робитиме в майбутньому, і що буде з відносинами між ним та Джинні. Вони , ніби-то, почали зустрічатись, але це не було сказано на пряму. Вони часто гуляли разом, проводили багато часу, ходили , тримаючись за руки, обнімались. Гаррі зрозумів, що він справді любить Джинні. Оскільки Рон почав зустрічатись з Герміоною. То можна було сказати, що друга у Гаррі тепер немає. Але висказуватись комусь чи кудись треба було. Тому він створив особистий щоденник куди записував свої думки та почуття.

    Сьогодні, сидячи на підвіконнику i записуючи в щоденник свої думки, він побачив Джинні. Його серце пропустило важкий удар. Він не вірив побаченому. Джинні йшла, тримаючись за ручку, з його найзапеклішим ворогом, пiсля Волон-де-морта, з  Драко Малфоем. Вони стали напроти вікна Гаррі, не помічаючи того, що за ними хтось спостерігає, і поцілувались. Цей поцілунок був швидким, але для Гаррі він був немов вічність. Він розбив Гаррі серце. Гаррі зразу написав про це в щоденнику, з його очей повільно капали гарячі сльози на сторінки щоденника. Дописавши все що відбувалось в голові у Поттера він не зміг вимістити всю біль, що таїлась в його душі. Вириваючи сторінки як частинки свого життя, засліплений пилиною сліз в очах, Гаррі не бачив куди вони летіли. І з допомогою вітру вони вилетіли у відкрите вікно. Кімната сироти була на 5 поверху.

     

    Джиннi хотіла побігти до Гаррі , та глянула в його вікно. Вона жахнулась. Була  не виносимо важко бачити це. Як рідна людина, що встигла стати їй як брат, помирає. Вона кричала щоб він цього не робив, та він її вже не чув. Падаючи, останнє що він бачив це усмішка Драко, який був радий що помирає його ворог. I Гаррі Поттера не стало.

     

    Так в один жахливий пасмурний  день не стало героя всього магічного світу. І тільки двоє знали причину. На все була причина не справедливе життя та не розділена любов.

     

    0 Коментарів