Перший поцілунок

І продовдується вечір в кімнаті Кроулі. Ночівля, знову ванна і переодягання, в цей раз Кроулі дав кофту з Оззі Озборном. Вельзевул ще не було, але Азирафаїл вирішив не лягати на…

Чергова спроба захистити Єву

Єва – Що тебе так злякало?  – Розвідникам надійшло повідомлення про титанів в стіні Роза. Майор Ханджі наказала доповісти вам. Титани в стіні Роза… Байдуже. Нехай хоч в Мітрасі! Хоча…

Пошук спільної мови

    – Відай мені мій телефон! – Промовив Чонін з невеликим роздратуванням.   – Ти щось там вякнув? – Запитав Кім крутячи телефоном в одній із своїх рук.  …

Глава 14

Ризикую ввімкнути світло в авдиторії десь через годину, як зникло ехо кроків в коридорі. Кабінет не просто зачинили і викинули ключ. Його розгромили. Повсюди валяються папери, шафи відкриті, ніби викладачка…

Частина 3. Розділ 2. Тиша і відгомони

Фентезі з елементами пригод, драми, слешу, фемслешу (трошки). Старий-добрий порятунок світу - в комплекті:)   Примітка: Паралельно викладаю твір на AO3 та Аркуші. _ _ _ Джо́рджі з нетерпінням чекала…

Глава XIV

Вовчата були менші за свого батька та спритнішими, тому обирали складніші стежки, для того, щоб йому було складніше їх наздогнати та він відстав. Але той, зносив усі перепони на своєму…

Два місяці розвитку

Це нова частина про Настю Уєбанівну. ПОЧИНАЄМО! Карочі блять. почався другий місяць і перше, що я почула, це те, що той пацан з Яким я зустрічалась і сосалась він вже…

Розділ 14

    Червонокіготь стояв, пепорушно, як скеля. Його розширені очі невідривно дивились на мертве тіло перед ним. Ніхто не звертав на нього уваги, ззовні він не викликав ніяких підозр. Та всередині…

Метелики завжди згоряють у полум’ї

Пройшло близько трьох місяців. Навчання для шестикласників дійсно стало цікавішим та менш напруженим. Ґеллерт навіть не заробив жодного покарання – ні Сіленціо, ні закам’яніння, не говорячи вже про карцер. Здавалося,…

Листочки нечистокровної гілки

Березень 1990 року ознаменувався несподіваною подією – до Лондона приїжджала Кора Селвин разом з батьком та дітьми. Вона написала екзальтованого листа старшому синові, котрого хотіла нарешті познайомити з братом та…