Пташка в клітці

Єва – Мені подобається ваш план, але дозвольте відкоригувати. – Він тицьнув пальцем на фінальне місце на мапі. – Ось тут. ППМ усе ще буде при ньому, тож він зможе…

Глава 13

  — Питання в тому, — сказала Аліса, — чи змусите ви слова означати все те, що вам заманеться. — Питання в тому, — сказав Шалам-Балам, — хто над ким…

Новий рік

Ну все, новий рік, а це сімейне свято, тому Кроулі навіть не чекав повідомлення від Азирафаїля. Вогник допомагав матусі на кухні, хоча там взагалі не було важливих справ, але в…

Крок 13. Злиття

Сяо Чжань залишає Ван Ібо одного, аби навпочіпки добігти до телефонного апарату, схованого у найвіддаленішій кімнаті, котра зазвичай закрита на ключ. Ніби у цій квартирі є що приховувати від Ван…

13

Оглядаючись назад, він згадував тільки втому. Не типове сільське дитинство у багатодітній родині, не початок життя у великому місті, навіть не першу дозу і найгірший бед-трип. Він згадував неможливо важкі…

Безмежне кохання

тьмяно жовтий колір лампи падав на центр малої на вигляд вітальні. Руки зжимали м'яко плечі Хьонджіна, поки карі очі тремтіли чи то від страху, чи то від інших не відомих…

Глава 13

Першим тишу порушує Костя: - З чого ви це вирішили? Я чув, як Таня з ним розмовляла. Можу поклястися, що з Кирилом тоді все було добре. А-а-а, ти ж казала,…

Частина 3. Розділ 1. Чужі крила

Ласкаве приморське літо обіймало розімліле місто. Клімат у Мере́ в принципі не можна було назвати суворим: близькість моря пом'якшувала спеку, а спокійні води Лазоревої Затоки не давали розгулятися вітрам і…

Глава ХІІІ

Під кінець літа печеру наповнили звуки новонароджених вовчат. Вони були страшенно галасливими і постійно пищали. Як тільки Олівер побачив їх чорну, як смола шерсть і жовті вовчі очі, він одразу…

Нова модель- Настя

Привіт! це Я Сашко Уєбанович! ПОЧИНАЄМО! Ми перемогли Всіх Ворогів, які вторглися до нас. В нашому будинку було пробито стіну. Моя сестра мертва... Я не знаю що робити... Я плакав…