Правда (вся) про підозрілого типа

Мій липень був завалений проектами і я так подумала, що я б сама себе прибила за таку затримку розділа. Тому я знову розбила його на два 🙂👍 Приємного прочитання 😘 P.S.…

Частина дванадцята

Їхній літак сів о пів на другу ночі. Джей не міг розслабитися протягом усіх двадцяти годин, що вони летіли. Бути головним представником своєї родини – суцільне пекло, коли виглядаєш як…

Розділ 1. І знову в інший світ

Том 1 Розділ 1. І знову в інший світ Як довго я не був в цій кімнаті? Років п’ятдесят здається. Я був на цей раз не в вигляді жирдяя, яким…

Заздрість

Єва Я знала, що мене переслідують. Ще відтоді, як опинилась в столиці. Це був хтось досвідчений, бо люди мінялись постійно. Або це був хтось з грошима… Але коли я увійшла…

Глава 12

Холодний душ із самого ранку дозволив отрезвити голову від тривожних думок. Зрання світило яскраве сонце, хоч температура повітря була звично прохолодна та свіжа. Дивлячись на себе у велике дзеркало до…

Знову бібліотека

На наступний день Кроулі вже викинув всі свої нотатки в смітник. Іноді буває таке, надихаєшся детективами і починаєш вирішувати всі проблеми покроково розглядаючи кожну деталь. Звісно ж Кроулі також не…

Крок 12. Знищення

Незважаючи на те, що Сяо Чжань докладає цілком похвальні зусилля для того, аби зберегти спокій і не видати ні граму своєї схвильованості, десь всередині міцніє відчуття, що, привівши до Квартири…

Неочікувана зустріч

Фелікс та Хан разом зі своїми партнерами сиділи на березі, під пекучим як ясне вогнище сонце. По їхнім обличчя відразу було зрозуміло, що вони зараз відчували. Ці насупивші чорні брова…

Глава 12

Три дні проходить з моменту, як Кирила відвели у лікарню. Лікарі нічого мені не кажуть про його стан. А нащо? Всі симптоми на обличчя. Коли я намагаюсь з ним поговорити,…

12 розділ

  - У мене не вийде ... - спробувала слабо заперечити Ейлін, але вона відчувала, що здається, що навіть якщо в неї не вийде, Рейтан все зробить сам, їй потрібно…