Two months later

Не пройшло і місяця. Ну, майже😅 До речі, у 7 розділі я сказала, що Джин ні на кому не базований, але потім я згадала, що це не так. Насправді його…

Частина одинадцята

Дізнатись, що ти прожила своє коротке життя в борг – не складно. Складно усвідомити це, увібрати в себе той факт, що тобі доведеться віддати цей борг, коли настане час. Якби…

Небезпечний день у безпечному місці

Люк Досі було важко звикнути, що мене ніхто не будив. Раніше це робила мама або хтось інший з її прохання. В комірку, де я спав, навіть сонячне світло не проникало,…

Фінал

Я прокинулась, але очей не розплющувала. Я прислухалась до своїх відчуттів. Почуваюся дивно, ніби я не я. Через декілька секунд до мене вернувся слух, і я почула дивний писк. Дивно,…

Крок 11. Проникнення

25 днів згодом Цілком можливо, що відбувається дещо окультне, бо Ван Ібо вперше за останні дні прокидається не від болю, а від емоційного перезбудження. Точніше буде сказати, що таке з…

Спостереження

На ранок Кроулі все що думав про стосунки між ним і Азірафаелем, звісно для цього треба мати самого Янгола, тобто треба запланувати зустріч і дивитися на свою реакцію на якісь…

Глава 11

— Отже, таким чином чари згуртовуються в сукупність енергетичної матерії, що утворює такий собі згусток магії. Згодом, чаклун може керувати ним та направляти туди, куди йому буде потрібно, підвласнюючи контроль.…

Глава 11

Обшукую весь перший поверх в пошуках Кирила, але його ніде немає. Щось мені підказує, що він може бути на другому поверсі. Туди я підніматися боюсь. Вистачило того випадку з Анною.…

Спекотний день у таборі

Ясний день стояв. Звуки криків дітей ставали не такими гучними, а мелодія природи лише наповнювала повітря. Це було не обов'язково вітер, це могло бути як тріск гілок на яких наступає…

Розділ 11

Дізнавшись про дзвінок Ейлін батькам, Джош ще більше переконався, що саме про неї говорив йому інформатор, а йому, в свою чергу, людина безпосередньо з банди. Внутрішня напруга хоч трохи ослабла:…