Ти впевнений?

Яскраві прожектори осліпляють Чонгука. Він намагається дивитися прямо перед собою, але нічого не виходить. Чонгук ніяк не може зосередитися. Все навкруги здається якимось розмитим, нечітким та безформним немов він провалився…

Частина десята

Вампіри зібрались у залі для переговорів незвично рано, причиною чому був від’їзд Адріана та Джареда. Спочатку з’явився Давид і посів головне місце на своєму кріслі. Він подивився на годинник і…

(10)

Минув місяць, Валєру так ніхто і не знайшов. Ніл вже хотіло був йти на дах, але об нього погладилась Елеонора 2. Ніл побачивши її подумав, що Микола не хотів би…

Повне затемнення

Before we get this party started, ремарка від автора. У другому розділі я сказав, що Феліксу 22, але далі (спойлер) буде сказано, що Чан вже знає весь альбом "on the…

Епілог

Іно Масумі та Мамія Нацукі вийшли на вулицю. Була сонячна та жовта осінь. На вулицях Вроцлаву було спокійно та тепло. Вони свій вибір тоді зупинили саме на Польщі, бо Масумі…

Моя маленька Марі

Єва Вчергове окреслюючи стелю своєї кімнати в Стохесі поглядом, я намагалась вхопитись за думку, що свербіла в моїй голові. Вулиця, та вулиця з баром. Що ж повʼязано із нею?  Розуміння…

Розділ 10

Коли ми за десять хвилин до запланованого часу приїхали на місце зустрічі, дівчата вже були там. Айрін акуратно зупинилась обіч дороги і вийшла з машини, щоб допомогти дівчатам покласти валізи…

Крок 10. Напад

24 дні згодом — Ти несповна розуму? — прямо з порогу шипить Чжу Цзанцзінь, затягуючи Сяо Чжаня всередину своєї квартири хіба що не за шкибарки. — Ти що, справді ходив…

Чи це дійсно кохання?

Кроулі і не помітив як пройшов тиждень і вже був час їхати додому. З Мірюєль він подружився, вона навіть подобалась йому більше аніж Азірафаель, звісно ж це були просто жарти,…

Глава 10

Сьогодні йду на навчання без особливого ентузіазму. Будь-хто міг би подумати, що мене там вб'ють. Принаймні, це звучить правдоподібно і повністю відповідає реальності. Звісно, ніхто нікого сьогодні не вбиватиме. Я…