Перша скрипка – біла лебідка, друга скрипка – вечірній сум

Ранішні Чернівці неспішно вливалися в новий день. Разом з дзенькотом тролейбусів, з повільними пішоходами, котрі мружилися до сонця, з сонними котами та вайлуватими Запорожцями і Жигулями. Тільки в місцевій телестудії…

І октави загули

Ця робота є продовженням, тому спочатку раджу прочитати "Від кларнетів до розмов". Чомусь мені здалося зараз, що я і свій щоденник записую не так, як думаю. Ніби для когось другого.…

Перший розділ, знайомство з головним героєм – Юрою

Невеликий відступ Це моя перша робота, і вона планується масштабною, зовсім недавно я зрозуміла що мені справді подобається писати. Добре сприймаю критику, тому профі, давайте поради як стати кращою в…

Від кларнетів до розмов

–Одягайсь на розстріл! – Крикнув хтось і постукав у двері. Я прокинувся. Вітер розчинив вікно. Зеленіло й добрішало небо. А над усім містом величезний рояль грав... І зрозумів я -…

Прадмова

Дысклеймер: Гэты расказ пишацца па белоруску і я захацела вылажыць яго дзе-небудзь. Мне паказалася, што будзе ня дрэнна, калі я зраблю гэта на гэтым сайце. Спадзяюся, што карыстальнікі будуць ня…

Нова жертва

Чорний туман зник так само раптово, як і з'явився. Ірина Шевченко, двадцятирічна студентка-історик, побачила, що стоїть в залі великого маєтку, оздобленого мармуром і позолотою. Вона кинула швидкий погляд на оздоблені…

Зустріч з подругою

Літо розпочалося тепло і лагідно, наповнюючи мої дні світлом і можливостями. Сьогодні я прокинувся рано, насолоджуючись сонячними променями, що лагідно проникали крізь штори. Я лежав у ліжку, розтягуючися, та відчував,…

Перший розділ

Темна магія не шкодує нікого. Кожен може стати її жертвою. Адже легенда каже: «Темна магія обирає слабких. Їй не потрібні ті, хто осилить її вплив на чарівника. Їй потрібні ті,…

Не ті очі

Ленн Фаб'єн Меріар визнав себе непросвітним романтиком, коли лорд С, з котрим пощастило перетнутися на святі якогось-то Духа, прибув до родинного замку з нерозв'язаною проблемою. В онука Архіваріуса теж така…

Емілю!

- А цю? Цю ти читав? Відколи ми заниділися в бібліотеці (через те, що інших розваг у крихітному містечку на спекотному півдні не було), я встиг дізнатись про Ґайю дві прецікавезні речі.…