Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Персонажі: Jeon Jung-kookKim Tae-hyung
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Літо завжди було найулюбленішою порою року Техьону. Тільки влітку ти можеш бути роздягненим до білизни в оточенні величезної кількості людей і тобі нічого не скажуть. Абсолютно нічого. Пляж — це справа така. Влітку не треба приховувати свою чудову фігуру під різними шарами одягу. Багато хто скаже: «Хей, а як же весна? Там теж не так багато одягу». Всі ми це прекрасно знаємо, але розповідь про літо, окей?

    Саме влітку в усіх поважаючих себе студентів настає відпочинок, якого вони так чекали. Всі вони нарешті можуть вирватися на нескінчену п’янку-гулянку. И в цьому, я вам скажу, нема нічого поганого і неправильного. Всі ж полюбляють напитися як свиня і сидіти під деревом, показуючи йому що сьогодні з’їли і випили. Ні? Ну це вже ваша справа.

    А Техьон полюбляє саме так. Тусити так, що зриває дах, щоб викликали поліцію, шашлички біля моря і курортні романи. Ну офігенно ж? Тільки в усьому цьому чогось не вистачає. Чогось дуже важливого, але хлопець ніяк не може зрозуміти чого саме. Багато хто каже: «Те, сонечко, заспокойся, тобі вже 25, вже час і партнера знайти». А Техьон не хоче. Йому це не потрібно. Йому волі хочеться. Ну знайде він когось, а потім що? Мільйон котів і чиїсь шкарпетки по всій квартирі? Ні, будь ласка, краще вбийте. Батьки вже навіть звиклися з тим, що їх дитиночка хлопців більше ніж дівчат любить, а от з його гулянками — ніяк.

    — Синочку, може замість моря до бабусі поїдеш? Чим тобі не свіже повітря та природа? — питається мати і дивиться на сина, що трамбує свою сумочку.

    — Ма, ну ми ж це обговорювали. Ну як вони там без мене? — він театрально пускає сльозу. — Хто, як не я пригорне де себе все прибережжя?

    — Те, ну хоча б не при матері…

    — Я побіг! Кохаю тебе!

    Хлопець цілує мати в щоку й вибігає з квартири, що знаходилася в одному з найбагатших районів міста. Можливо те, що батьки з дитинства пестили синочка вплинуло на його розкутість, а може стара компанія, із якої він вдало втік, як тільки вони почали балуватися травкою. Алкоголь — так, хоч цілу діжку, а ось наркотики — ні, табу.

    Техьон любить себе і слідкує за своєю зовнішністю. Ноги та все інше гладко вибрито, волосся завжди в належному стані, а на обличчі ледве помітний шар косметики, такий, що дехто його навіть не помічає. Зараз він біжить до свого улюбленого майстра шугарінгу. Чейон-нуна завжди раділа хлопцю і зовсім не боялася робити йому навіть «глибоке бікіні», хоча досить рідко можна зустріти хлопця, що ходить до такого роду майстрів. Те знав, що після процедури нічого не повинно терти та давити, тож вдягнув вільні світлі шорти, під якими не було трусів, та білу футболку, яка їх перекривала. На ногах в нього були звичайні ляпанці. Едина причина, через яку на нього дивилися наче на скаженого — це невеличка чорна сумочка від Chanel. Ну зручно йому так. Це що причина кидати засуджуючі погляди? Хоча Техьону вже давно на них всеодно. Він зачісує своє кучеряве волосся назад і закріплює їх окулярами. Сенсу в цьому абсолютний нуль, це так, для пафосу. І нарешті заходить до салону.

    — Добрий день, проходить він до ресепшену і привітливо посміхається.

    — Привіт, Те, — тут його знають, наче рідного. Найкращій салон, де хлопця не засуджують за такі, на перший погляд, жіночі процедури.

    — Чейон забула тебе попередити, але сьогодні не зможе, вибач. Проте, в нас є інший майстер. Практику проходить. Хочеш? А я знижечку зроблю.

    В цьому салоні, до речі, робили не тільки шугарінг та інші види епіляцій, в й багато інших речей. Це було доволі велике приміщення. Тут тобі і манікюрчик, і зачісочка, і татушка, і пірсинг, який Те саме тут і робив, і багато чого іншого. Взагалі — рай на землі. Хлопець тут часто зависає.

    — Ну якщо знижечка, то я згоден. А майстер не проти чоловіка на своїй кушетці? — він грає бровами і закусює губу.

    — Господи, Те, я тебе молю. Прийшов працювати — хай працює.

    — Тоді покличеш, як усе буде готово.

    — Звісно.

    Техьон влаштовується на дивані в залі очікування і бере журнал зі столику. Він відкидається на спинку і насолоджується приємною музикою. Зовсім скоро він знов поїде на море і зможе розслабитися в повній мірі. Але чомусь слова матері про про відпочинок у бабусі не залишають його в спокої від самого дому. Кожного року відмовлявся, що ж сталося? Не давши хлопцю повністю зануритися в свої думки, його кличе дівчина з ресепшену й проводить до кабінету. Вона каже влаштовуватися зручно й чекати майстра. Те сподівається, що все пройде гладко, як його шкіра після процедури. Він знімає шорти та футболку й влаштовується на кушетці, прикрив очі.

    Двері до кабінету відкривається і впускає свіже повітря, а після чутно клацання замку. Техьон вирішує познайомитися з новою майстринею і застигає.

    — Якого біса? — перед ним стоїть чоловік, приблизно його віку, в рукавицях та халаті. Здається цей клятий халат скоро трісне.

    — Так ти той Те, про якого всі тут дзижчать? — хлопець посміхається і підходить ближче.

    — А ти новий майстер шугарінгу?

    — Ага, шугар дедді.

    — Хріновий жарт.

    Техьон нервово ковтає слину. Цей хлопець, скажімо, був його ідеалом: підкачане тіло, світла, злегка кучеряве волосся до підборіддя і миле обличчя. Наче з обкладинки журналу, який Те читав в коридорі, господи. Ну якщо з таким, то він взагалі-то і не проти мільйона котів. Хлопець сідає на кушетку та прикриває свою промежину руками.

    — Чого прикрився? Ти ж на глибоке бікіні прийшов, так давай до справи, — каже аполлон, як його про себе охрестив Техьон, спираючись на кушетку рукою.

    — Скажи чесно, засмутився, так? Сподівався тут буде дівчина з пишним бюстом, так? А тут я, — Те легенько посміхається.

    — Якщо ти думаєш, що я пройшов курс заради жіночих тіл, то ти помиляєшся. Вони мене абсолютно не приваблюють. А от чоловічі члени цілком, — каже майстер та облизується. Те помічає в нього на грудях бейдж: Чон Чонгук.

    — Тобто моя кицька в зоні ризику? — питає Техьон, ще сильніше стискаючись.

    — Скоріш твоя дупка хоче пробку. Вибач, я не майстер вигадувати рими на ходу.

    — Я не проти сходити з тобою кудись, ти здається дуже-дуже, — він потроху розслабляється.

    — А я не проти, якщо ми нарешті перейдемо до роботи. Давай, не в перше ж тут. Лягаємо на кушетку. Ноги метеликом і ширше.

    Техьона відшили.

    Не сказати, що його це дуже сильно зачепило, але саме це й треба казати. Він був збентежений. Ніколи його, самого Кім якращасучкацьогоузбережжя Техьона, не відшивав якийсь Чон язлийібридкийшугарінгмайстер Чонгук. Хлопець робить те, що йому сказали і намагається показати свою неймовірну розтяжку, розкриваючи ноги ширше. Руки він вкладає під голову. Те закусює губу і зпідлоба дивиться на Чонгука, який, в свою чергу, трохи завис від такого хлопця. «Вже не так легко, так?», — зловтішається брюнет. Майстер набирає масу для процедур і приступає до справи. Техьон вже навіть майже не відчуває болю, що був раніше, але все ж таки обережно схлипує. Більше для Чона, ніж від болю.

    Кожен схлип та напівстогін змушують Чонгука провисати та втрачати зв’язок із Землею. Хоч він і не показав, але хлопець йому дуже сподобався. Така ніжна шкіра, вишукана фігура та солодкий голос. Не були б вони на роботі, він би взяв його після перших слів. А поки Чон закінчує свою справу, до того моменту майже не звертаючи уваги на член брюнета, але…

    — Пірсинг на вуздечці, серйозно? — блондин підвисає, роздивляючись обережний не дуже великий член та яєчка.

    — Тебе це їбе? До речі в цьому салону робив.

    — Мене це не їбе, а до рота я б взяв.

    — Що?

    — Що?

    Чон закінчує процедуру і не забуває обтерти такі ніжні частини тіла зволожуючим кремом, наче випадково проходячись по члену. Техьона злегка пробиває струмом, але він намагається не подавати виду. Член, в свою чергу, так само не думає і починає напиватися кров’ю. «Бляха?», — думає Те, не розплющуючи очей. Раптом він відчуває, як щось вологе проходиться від основи стовбура до голівки, затримуючись там, граючись з сережкою. Брюнету стає дурно, він намагається не показувати цього, але збитий подих та піт, що котиться градом, видають його. Поки він намагається відволіктися, чужий язик вміло порається з його пенісом. То грає з уретрою, то опускається нижче. Пізніше він проходить шлях від голівки до основи і назад. Раптом член опиняється в чужому, такому гарячому потім що спочатку обережно посмокчує голівку, після насаджуючись глибше. Горло видає вібрації, що приємно віддаються внизу животу, а руки майстра вправно грають з яєчками.

    — Якого біса ти витворяєш? — видихає Техьон, відкидуючи голову назад.

    — А ти що, з тих, хто ламається? До п’ятого-десятого побачення ні? — посміхається Гук і знов бере до рота.

    — Ах… бляха… Та не так же ж одразу. Я тебе вперше бачу.

    — А я тебе бачив ще минулим літом. Гарно танцюєш, до речі.

    Тут Техьон згадує, що дуже дивно, минулорічну відпустку з друзями. Як вони пішли до бар та випили буквально весь асортимент алкоголю, що там був. Як він виліз на стійку та влаштував стриптиз. Прям стриптизище. Хлопець тоді прокинувся і не розумів звідки в його трусах так багато грошей. Звідки взагалі в його трусах гроші?

    — Не кажи, що ти був одним з тих, хто засунув в мої трусики бабки…

    — Ні. Я стояв і дивився як ти та твої друзі знищують бар. Але варто визнати, стриппластика за тобою плаче.

    Чонгук підтягує Техьона до краю кушетки та оглалжує його анус. Не зрозуміло звідки в його руці з’являється смазка та пачка презервативів.

    — Хто сказав, що я на ній не був? Звідки бляха в салоні це?! — хлопець вказує на пляшечку в руці блондина.

    — Заспокойся, я з рюкзаку не витягнув, — під похмурий погляд Те він продовжує: — ні, вони там на всяк випадок.

    — Мені все… Ах — Техьон не встигає продовжити, як палець Чона опиняється в ньому, проштовхуючись далі, огладжуючи зсередини.

    Емоції стають дедалі яскравіше і Те кусає себе за руку, аби не стогнати на все приміщення. В нього входить другий палець, при чому дуже швидко. Виходить, Чонгук зрозумів, що брюнет добре ростягнутий до цього, але питань не завада. Все ж таки вони одне одному ніхто. Так, лише потрахаються. Блондин торкається простати і Техьона вигинає. Руку він прокусив майже до крові, тому Гук її прибирає і власними губами закриває рот Те. Їх губи ідеально доповнюють одне одного. Техьон періодично поскулює в поцілунок, кусаючи майстра за губу.

    Дуже скоро всередині опиняється й третій палець, краще розробляючи брюнета. Пальці зникають і Техьон, тяжко дихаючи, дивиться як Чон розстібує халат, а пізніше джинси і достає непоганих розмірів член, що вже давно стоїть. Те розкриває ноги ширше і дає блондину більше простору. Чонгук поступово входить в промежину хлопця, а той, в свою чергу, тиснеться ближче до Гука, міцніше за талію обіймає і зубами в плесо вгризається. Коли Чонгук вже повністю в Техьоні та не бачить ж його боку жодного протесту, то починає рухатись. Швидко, розмашисто, періодично потрапляючи по простаті, чим вибиває голосні схлипи і скуління брюнета. Вони розчинялись одне в одному. Здавалося, маючи до цього моменту достатню кількість партнерів, їм ні з ким не було так добре як одне з одним. Чонгук цілує хлопця, знаходячись десь у Всесвіті. Член Техьона щільно затиснутий між їх тілами треться о них же.

    — Гук-а, я скоро…

    — Я теж… Гука? — на кордоні чутності каже хлопець.

    — Хочеш обговорити це саме зараз? — швидко шепоче Техьон, а після швидко доповнює: — Хочеш поїхати зі мною до бабусі?

    — Тааак, стій, що?

    На цьому моменті Те голосно звизгує та кінчає на їх животи. Майстер робить ще декілька глибоких поштовхів і кінчає в презерватив.

    — Так добре… — ледве каже Техьон і посміхається.

    — Що там з бабусею? — Чон знімає презерватив.

    — А. Я запам’ятав. Ти поїдеш зі мною до бабусі. На відпочинок.

    — Якого біса? Ми ж не знаємо одне одного! Зовсім! — каже Гук витираючи їх тіла серветками, а презерватив викидає в смітник.

    — В нас є два тижні познайомитись. Я Кім Техьон.

    — Ага. А я шугар дедді.

    Техьон цілує блондина в щічку і вдягається. Він вибігає із кабінету. Не ресепшені він платить за процедуру і бере візитівку Чонгука.

    На наступний день він йому подзвонить, вони вимовлять майже не всі гроші на рахунку Кіма. Виявиться, що в них дуже багато спільного. Пізніше вони підуть гуляти. Під засуджуючі погляди, Техьон буде липнути до руки майстра і намагатися вручити йому свою сумочку. Ще цілих два тижні вони будуть спілкуватися кожен день і дізнаватися ще більше цікавого одне про одного.

    І ось, Техьон стоїть на автовокзалі з вантажем. Поряд стоять його друзі, а позаду улюблений майстер шугарінгу. Брюнет, не задумуючись, попрощається з друзями і побажає їм найкращого відпочинку. А сам… А сам піде на автобус з Чонгуком. Це буде найкращий відпочинок. В бабусі.

     

     

    0 Коментарів