І

В іншім житті сподіваюсь на диво, Що моє серце через тебе не стало вразливим, Що не переживала я біль від розлуки, Що не тремтіли ні очі, ні руки   В…

Пролог

Своє життя я пам'ятаю лише з 7 років, бо до того по словах мого вчителя — Дзіньльов, я перебував в руках страшного правителя міста, яким зараз керую я. Мене викрали…

Неочікувана зустріч

Кривава гора трупів розляглася навколо дівчини. Вона впевнено стояла, і дивилася на чоловіка, який бився в конвульсіях, біля її ніг. — Я можу, облегшити твої страждання — гордим і насмішливим…

Дім, милий дім

Після довогої поїздики автобус нарешті доїхав до місця призначення. Тільки після того як всі вийшли дівчина дістала з під сидіння свою милицю, і обережно встала опириючись на сидіння. Коли вона…

I

Десять років потому, Вінтерфел Джон люто патрав солом’яне опудало дерев’яним мечем. Тренування з сером Родріком закінчилося години тому, та зайнятись і так було нічим. Особливо після того, що він «накоїв»...…

Золото осені

Кожен раз, коли він бачив жовті осінні листи дерев, що падають, падають йому в саме серце, згадував часи ще на небесах. Це була перша осінь в якості звичайнісінької людини. Ши…

I

І Обі-Ван Кенобі вперше в житті втратив своє легендарне самовладнання. Дарт Мол, давно забутий ворог, вбивця його вчителя, знову цілить у серце джедая. Давня подруга, герцогиня Мандалору Сатін у його…

Камінь, свічка, пиріжочок

Чонгук завше порівнював себе із свічкою. Дуже дивна паралель, та тільки в ній він бачив себе. Не судіть його за це, Юнгі, це хьон з яким Чон записав не один…