Пролог

Над бурхливим океаном згуснула безкрая ніч. Горобець поспіхом порпався у крижаному снігу, хутко озираючись навсібіч. Та жодних підстав - лише вітер свистів поміж деревами. Дрібні лапи залишали жалюгідні відбитки на…

Пролог

Примітка: Хоча серед фандомів вказано "Котів-Вояків", дані події будуть розвиватися навколо вовків. Інакше кажучи, фундамент моєї історії дійсно майже повністю наслідує "котячий" світ, але матиме кардинальні розбіжності в деяких аспектах.…

ПРОЛОГ

10 років назад, Віґо, провінція Понтеведра, Іспанія, 2010 рік.   Жінка з донькою швидко бігли по коридору. Було видно, що жінка налякана, але маленьке дитя, яке мама розбудила посеред ночі,…

Павутинник

Звук будильника, що розбудив Пітера, змусив хлопця невдоволено простогнати. Здавалося лише кілька хвилин тому його голова торкнулася подушки, після чергового патруля, як уже дзвенів будильник, який повідомляв про те, що…

За згаслими надіями палає смуток

Час забирає до себе час. Давно вже минула правда перетворилася у легенди та міфи, що досі потопають у виріях сучасності. Пам'ятати про своє коріння не так важливо, коли це не…

Пролог

Душно, душно, душно, душно настільки сильно, що побачивши повітря хочеться ним же виблювати, відразу позбавивши душу бідного, слабкого тіла.    Бонтен швидше каторга кинута бідній душі на спокуту гріхів, ніж…

Пролог

Інші клани, інші коти, інше все... Багато кому може показатися що щось подібне ви читали чи чули, чи може книжка дуже подібна до оригінальних Котів-Вояків? Ні, це не правда. Зрозуміло…

Пролог I. Προέλευση / Витоки

ПРОЛОГ. Частина 1   Тартар. Настільки холодне і відсторонене місце, що навіть тепло, що походить від самої землі, не здатне обігріти прірву, про якій блукають його вічні крижані вітри. Саме…

Пролог

А ви знали що океан теж має свої почуття? Він так само як і люди може сміятись, злитись та плакати, може бавитись з своїми хвилями та зберігати секрети, а іноді,…

Пролог

То був звичайний дощовий вечір, такий притаманний літньому Хоґвортсу. Альбус Дамблдор, як завжди, сидів за своїм столом у кабінеті директора і міркував про плани на майбутнє. За всіма свідченнями, що…