Header Image

     

    Ніч перед прем’єрою

    На дворі був тихий прохолодний вечір, закінчення весни. Кім Техьон дивився на прекрасне, яскраве місто із вікна своєї багатоповерхівки. Його переповнює бажання вийти на ці мальовничі вулиці, які з 30 поверху схожі на павутину. Проте він не може.. Кім вже звик що не може робити те що йому хочеться через роботу, правила встановлені агентством нещадні. Хоча хлопець розуміє, що в деякі моменти саме вони рятували його від небажаних проблем. Він дуже любить свої фанатів, проте інколи боїться того що деякі з них можуть зробити. Це нелегке життя для молодого хлопця у венах якого кипить кров, він прагне волі яку так важко отримати.

    Кім Техьон один із семи учасників найпопулярнішого південнокорейського гурту BTS. Ще з дитинства хлопець мріяв стати співаком, на щастя багатьох людей йому це вдалося. Початок його кар’єри не був таким сонячним, було безліч проблем через які він проходив із своїми колегами, які згодом стали йому як сім’я, особливо один з них. Мова йде про Чон Чонґука, молодого симпатичного хлопця з татуюванням. Їхня історія могла закінчитися навіть не почавшись, тому що Кім спочатку не планував бути учасником цього гурту, на одному із інтерв’ю він зізнався що прийшов підтримати друга, але вирішив спробувати сам. Друг провалився а він пройшов

    – Я так більше не можу – сказавши це, Кім швидко почав збиратися.

    Він вибіг з квартири у вільних темно-сірих джинсах, білій футболці з принтом, яка перша попала під руки, та доповнив образ стильною шкіряною курткою коричневого кольору.

    Таксі вже чекало його біля виходу, так як він не міг поїхати на власній машині через те що його можуть впізнати фанати, чого зараз він би дуже не хотів.  Приїхавши за адресом хлопець одягнув маску та швидко зайшов всередину будинку. Піднімаючись на 23 поверх Кім вже не міг стримувати емоції, адже всього через декілька хвилин він буде тримати в обіймах людину, яку не бачив цілих 3 місяці.

    Нарешті він прибув на потрібний поверх, як тільки відкрились двері ліфта він вибіг до знайомих дверей та легенько постукавши став чекати. За хвилину почувся звук ключа і двері відкрилися. На порозі, протираючи очі, стояв сонний Чон, він був у надзвичайно милій піжамі.

    Кім не зміг більше стояти на місці, він кинувся до нього, закриваючи за собою двері, та обійняв так міцно як тільки міг.

    – Я дуже скучив за тобою Гукі – сказав Те, ніжно торкнувшись губами біля його вуха – ти навіть не уявляєш наскільки.

    – Я теж – обійнявши хлопця у відповідь промовив Чон. – Чому ти тут, я думав ми зустрінемось завтра на прем’єрі фільму? Ти хіба не втомився від дороги?

    – Втомився – замучено сказав Техьон, – але ще більше я втомися бути на відстані від тебе…

    Після того як деякі учасники пішли служити в армію, гурт тимчасово припинив спільну роботу. Всі хлопці стараються створити щось своє, спробувати реалізувати себе поодинці. Тому Техьон та Чонґук так довго не бачились.

    – Тебе зовсім не хвилює те що тут ти навряд чи зможеш відпочити? – граючись із волоссям Кіма, промуркотав Чон.

    – Ти думаєш я цього хочу? – грайливо посміхнувшись відповів Кім.

    Не стримавшись Те жадібно та водночас ніжно став цілувати губи, про які мріяв стільки часу. В Чона з вуст зірвався стогін від чого Техьон посміхнувся не відриваючись від його губ. За мить Гукі вже був притиснутий до стіни. Вони цілувались так ніби не бачилися цілу вічність. Їхні язики боролися між собою по черзі перехоплюючи контроль над іншим. В повітрі з’явився аромат пристрасті та бажання, який супроводжувався звуками від яких у обох зносило дах.

    Незважаючи на те що вони досі стоять біля вхідних дверей Чон відверто натякаючи на продовження, повільно став спускати руку від шиї до грудей, з яких виривалося серце Кіма. Рука подорожувала по ідеальному тілу спускаючись все нижче і нижче, допоки не опинилась біля ширинки, яка стримувала те чого він так бажав. Відірвавшись від вуст, Кім недовго думаючи відкинув свою куртку в сторону, туди ж відправилась і верхня частина піжами Чона. Повільно переміщаючись до спальні вони відкинули весь, такий непотрібний одяг, на хлопцях лишились тільки боксерки.

    Нарешті добравшись до ліжка Чон грайливо сів на його край притягнувши Техьона до себе за талію та дивлячись йому просто у вічі почав стягувати чорну тканину боксерок донизу. Кім стояв перед ним у всій красі, його білосніжна шкіра була схожа на сніг, а  очі палали немов полум’я. Груди швидко підіймались від важких подихів, а наполовину відкриті гарячі губи благали продовження. Чон обхопив рукою його член, який і так вже стояв по команді струнко, кінчиком язика він почав пестити головку а іншою рукою схопив такі пружні сідниці. Кім застогнав від задоволення, але він хотів більшого.

    – Ммм.. Гукі я хочу тебе, ах тебе всього. Хочу спробувати на смак кожен міліметр твоєї шкіри, хочу трахати тебе поки ти не почнеш викрикувати моє ім’я.

    – Тоді візьми те що хочеш – відірвавшись від члена, грайливо, не маючи і грама сорому в очах, відповів Чон.

    Кім не довго думаючи штовхнув його на ліжок, ніжно цілуючи кожен сантиметр, почав знімати спідню білизну з написом ‘’Calvin Klein’’ на резинці. Він потягнувся до тумби, де постійно лежало все потрібне. Він вийняв чорні шкіряні наручники які були з’єднані ланцюгом та прикував Чона до спинки ліжка.

    – Твої вподобання не змінюються – задоволено посміхнувшись вимовив Гукі. Він легенько спробував звільнитись, що в нього звичайно ж не вийшло.

    – Хіба тобі це не подобається? – лукаво посміхнувшись запитав Кім.

    – Мм.. – вирвалося з вуст Чона, коли два пальці без попередження опинилися в середині нього.

    Кім почекав хвилинку поки Гукі звикне до його присутності та почав розводити пальці в різні сторони, повторюючи рухи ножиць. Іншою рукою він проводить по тілу насолоджуючись рельєфами свого прекрасного партнера. Чон хоче його поцілувати проте не може дотягнутися, з нього вириваються звуки розчарування.

    – Кім

    – Що? – додаючи третій палець, грайливо відповідає він

    -Ах.. ммм.. будь ласка Кім

    – Скажи мені чого ти хочеш – нахилившись до вуха прошепотів він

    – Поцілуй мене

    Задоволено посміхнувшись Техьон нахилився до нього та впився в гарячі пристрасні губи, він проник всередину, їхні язики ніби зійшлися в двобої за владу і ніхто не хотів поступатись.

    Чона накривало з головою від довгих пальців Те, які так вміло рухались всередині нього, а поцілунок тільки погіршував ситуацію. Гукі вже почав бачити зорі від того як Кім трахає його не тільки пальцями а й язиком, він вже тіче як остання сука, подаючись вперед, назустріч пальцям свого хьона. Кім не відриваючись від губ Чона різко витягує пальці, отримуючи в відповідь розчарований стогін. Гукі намагається щось зробити але його зупиняють шкіряні наручники.

    – Що трапилось Гукі? – з лукавою посмішкою питає Кім, цілуючи його за вухом

    – Я більше не можу Техьоні-хьон, будь ласка – він рухає стегнами, член треться об живіт.

    – Ти став таким нетерплячим Гукі

    Щедро поливаючи свій член змазкою Те підносить головку до пульсуючої дірочки, і різким поштовхом входить, зриваючи з вуст Чона своє ім’я. Він задихається від розмірів що наповнили його, Те не рухається, дає час звикнути та цілує Чона. Це допомагає, Гукі більше не відчуває болю і подається вперед, даючи дозвіл рухатись.  Кіма два рази просити не треба він починає входити різкими рухами, теж не в змозі більше стримуватись з його вуст злітають звуки від яких у Чона зриває дах. Вони тільки почали а обоє вже на межі. Те залишаючи свій член всередині закидає ноги Гукі собі на плечі та входить ще глибше. Він знає як рухатись щоб його чоловік сходив з розуму від кожного поштовху, дотику та поцілунку.

    – Зможеш кінчити не торкаючись до себе – шепнув на вухо Кім, він знає як це діє на його партнера і це дуже йому подобається

    – Т-так

    Рухи Кіма стають хаотичними, ще один поштовх і вони одночасно опиняють на межі задоволення, знесилено Те падає на свого чоловіка. Вони обоє ніяк не можуть вгамувати важке дихання. Чон тихенько просить відв’язати його, і вони засинають обійнявши один одного.

    Наступного ранку вони швиденько стали збиратись, тому що проспали, а їхати на прем’єру фільму було обов’язково для обох.

    Приїхали на місце вони звичайно ж разом. Тільки ніхто не дізнається що було в машині, і чому Гукі так соромився весь вечір

     

    Дякую що дочитали, насправді це моя перша робота (прошу тапками не кидати помилок може бути багато)

    Автор: SoniDream

     

    0 Коментарів