Header Image
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Раз, два, три

    Я іду шукати*

     

    Знову ця дурна пісенька.

    Женя біг довгим коридором, але пісенька не стихала. Здавалось чим далі він біг тим гучніше моторошний голос наспівував цю пісеньку.

     

    Раз, два, три

    Тобі не заховатись*

     

    Сміх.

    Моторошний.

    Знущальний.

     Жені хотілось затулити руками вуха. Він продовжував бігти коридором, який то звужувався, то розширювався. Ставав довшим і за секунду знову коротшим. Янович не розумів від кого втікав, але щось глибоко в душі підказувало йому, якщо він зупиниться – це кінець.

     

    А хто не встиг,

    Того ми будемо карати*

     

    Хлопець бачив перед собою двері. Здавалось, якщо він дійде  до них то врятується. Але усе у цьому дивному приміщені ніби знущалось з нього. Тверда підлога могла за декілька секунд стати настільки м’якою, що ступаючи, поглинала в себе як болото. Чим більше Женя намагався вибратись тим глибше його затягувало. Він намагався згадати правила поведінки на болоті, з надією, що це допоможе. Але тут усе було за чужими правилами.

    Він почув звук чужих кроків. Моторошний голос знову почав наспівувати.

     

    Раз, два, три

    Я іду шукати*

     

    Женя прокинувся в холодному поту. На вулиці ще була ніч.

    Знову цей кошмар, який не давав хлопцю спокій уже більше тижня. Щоразу все повторювалось – він біг довгим затемненим коридором і ніяк не міг дістатись до виходу, а нав’язлива пісенька доводила його до божевілля.

    Вставши з ліжка, Женя пішов на кухню.

    Узявши склянку, він налив крижаної води з крану і трішки надпив.

    По спині пробігли мурашки. Він відчув, що у кімнаті, хтось є. Оглянувшись, Женя побачив чоловіка, який пильно на нього дивився. Склянка випала з рук хлопця і розбилась на дрібні шматочки. Женя маленькими кроками подався назад. Незнайомець же почав повільно наближатись до нього. Спершись об стіну Женя відчув себе в пастці. Йому слід було втікати, поки незнайомець не наблизився, кричати, кликати на допомогу. Але він не міг. Він дивися в глибокі блакитні очі чоловіка і не міг відвести погляду. Відчуття ніби його загіпнотизували.

    Невідомий підійшов впритул до Яновича і з цікавістю оглядав його. Він не торкався. Лише спостерігав за реакцією. Руки Жені були вільними і він міг у будь-який момент відштовхнути незваного гостя, але продовжував стояти і дивитись в ці блакитні гіпнотизуючі очі.

    Незнайомець нахилився до вуха Яновича і прошепотів:

    – Знайшов.

    Ноги підкошувались. Женя відчував, як сили його залишають. Він почав повільно сповзати по стіні. Янович перелякано дивився на незнайомця, але той зовсім не намагався йому допомогти. Хлопець з останніх сил вхопився за рукав плаща свого нічного гостя. В цю секунду сильні руки підняли Женю і притиснули до себе. Тримаючи міцно непритомного Яновича, на обличчі незнайомця з’явилась лукава посмішка.

     

     

    *ХАС – Хованка

     

    4 Коментаря

    1. Feb 7, '23 at 13:38

      Воу воу , як ще неперевершено, надіюсь що продовження буде 🫶🏻

       
      1. @АннаFeb 7, '23 at 17:13

        Дякую за відгук)

         
    2. Feb 7, '23 at 11:34

      Авторе, ви вмієте зацікавити))) коли очікувати на продовження?

       
      1. @Dats TannaFeb 7, '23 at 17:16

        Дякую за відгук) можливо буде нат
        нення розширити цю історію)