Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Головна

Сайт у процесі розробки.

Вітаємо на сторінці фанфіків українською мовою!

Немає фандома або персонажів? Пишіть!

↓ Свіжі фанфіки ↓

Ти вбиваєш мене навіть у вісні

Розділ до фанфіку коли йтиме дощ
Фандом: Stray Kids
Автор: Sheyimut
Дата: Нд 16 Чер

Хтось окликнув хлопця позаду . Хан повернув голову та побачив його . Свого колишнього хлопця Пак Джиньона — доброго дня хйон Сказав він опустивши голо...

Читати далі

Те, що випадкове, не таке ж і випадкове

Розділ до фанфіку Милий маленький хлопчик
Фандом: .Оріджинал
Автор: Вова
Дата: Нд 16 Чер

— І нащо ми йшли сюди чотири години на електричці? Щоби шкандибати ще сто кілометрів до твоєї дурної сосни?   Міша у широкій панамі, яка наполови...

Читати далі

Об’єднання

Розділ до фанфіку non uccidermi
Фандом: Bangtan Boys (BTS)
Автор: Джей Міллер
Дата: Нд 16 Чер

Наближення ночі давало добрий знак того, що нарешті робота закінчилася. Техьон швидко збирався додому, закриваючи приміщення. Сьогодні вдалося підзаро...

Читати далі

Дощить

Розділ до фанфіку Війною гуляла з тобою!
Фандом: .Оріджинал
Автор: Арина
Дата: Нд 16 Чер

Під градом гуляли весною. Подруга звала за собою. Пил, змішавшись з водою, Спадав на нашу одежу. За дорогою вже не стежу. Дивлюсь на брудні калюжі " С...

Читати далі

Вечір перед Різдвом

Розділ до фанфіку Вечір перед Різдвом
Фандом: Гаррі Поттер (Harry Potter), Гаррі Поттер (Ера мародерів)
Автор: claudette
Дата: Нд 16 Чер

Фабула практично канонічна, тільки події перенесені рівно на 40 років вперед   Лілі та Джеймс вперше залишилися в Гогвортсі, щоб відсвяткувати Рі...

Читати далі

Збірка драблів 4: Правда про почуття…

Розділ до фанфіку Збірка драблів 4: Правда про почуття...
Фандом: .Оріджинал
Автор: Лі
Дата: Нд 16 Чер

Після закінчення навчання Кенді запропонувала Сільву роботу в магазині солодощів, де був директором її дідусь. Запропонувала бо хлопець трохи жалівся,...

Читати далі

Збірка драблів 3. Після закінчення школи…

Розділ до фанфіку Збірка драблів 3. Після закінчення школи...
Фандом: .Оріджинал
Автор: Лі
Дата: Нд 16 Чер

Після 9 класу Сільвестер пішов поступати на філолога, а Кенді залишилася до 11 класу. Але вона іноді писала хлопцю. І сумувала. Йому в коледжі знов не...

Читати далі

Збірник драблів 2: Кенді!

Розділ до фанфіку Знайомство з Кенді!
Фандом: .Оріджинал
Автор: Лі
Дата: Нд 16 Чер

На уроці хімії, замість того щоб слухати, Сільв від нудьги почав писати вірш. І на нього чомусь звернула увагу дівчина Кенді, яка сиділа на ряду праві...

Читати далі

Частина десята

Розділ до фанфіку Ворожнеча
Фандом: .Оріджинал
Автор: margaret_mark
Дата: Нд 16 Чер

Вампіри зібрались у залі для переговорів незвично рано, причиною чому був від’їзд Адріана та Джареда. Спочатку з’явився Давид і посів головне місце на...

Читати далі

Дівчино, вам потрібне таксі?

Розділ до фанфіку scelerata civitas
Фандом: .Оріджинал
Автор: lost amusement park
Дата: Сб 15 Чер

Вітер сипнув жменю піску в обличчя, щойно дівчина вийшла з автобуса. Вона стояла і крутила в руках червоний пластмасовий прямокутник із виведеною на н...

Читати далі

Не забувайте читати сторінку Новини!

Обов’язково ознайомся з Правилами та Угодою користувача. FAQ також у поміч.