Фікманія

    Фанфіки українською мовою

    Головна

    Вітаємо фікрайтерів та читачів на нашому сайті! 

    Перед публікацією роботи а також перед тим, як залишити коментар, обов’язково ознайомтеся з Правилами.

    Розширений пошук

    ↓ Останні оновлення

    ↓ Свіжі фанфіки

    ↓ Нові розділи 

    • Обкладинка Інші грані сприйняття Героя

      Інші грані сприйняття Героя

      від Darth_Nekit у Доля/Інші Грані Сприйня…  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — Інші грані сприйняття Героя –Багато часу минуло, Джуліане. – холодно промовив Шіро. Він стояв посеред темної печери, яку тьмяно…
    • Обкладинка ***

      ***

      від SalaSamohubciv у Проклятий чайник  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — — Якби твої візити були трохи менш приємними і трохи більш токсичними — я б показав тобі, як виглядає вихід на вулицю. — Через вікно? —…
    • Обкладинка Забута справедливість

      Забута справедливість

      від Karambolyyy у Аналіз оминає почуття  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — Єва У Трост я зайшла першою. Мені слід було підготувати позицію, з якої я буду працювати. Непомітно пробираючись на потрібну вежу, я…
    • Обкладинка Килмє

      Килмє

      від Tsumura у Просто спостерігач  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · — --- Якби я міг повернути час, пішов би без попередження і трохи пізніше. З тієї розмови я багато зрозумів і побачив. Світ змінився. --- Кінь…