Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Головна

Сайт у процесі розробки.

Вітаємо на сторінці фанфіків українською мовою!

Немає фандома або персонажів? Пишіть!

↓ Свіжі фанфіки ↓

Chapter 3

Розділ до фанфіку My Seraphim
Фандом: Ніндзяго (Ninjago)
Автор: moon
Дата: Пн 17 Чер

Темної ночі, де тільки місяц сяяв в небі, віддалившись від решти майстрів стихій, дівчина в масці стояла недалеко, притулившись до величезної коробки ...

Читати далі

1.1

Розділ до фанфіку Втрачена довіра
Фандом: .Оріджинал
Автор: луганська zhabka ✨
Дата: Пн 17 Чер

Вам колись доводилось відчувати до себе огиду? Нестерпно сильну огиду. Огиду за те, що ви робите. За те, який вбивчий біль наносите близькій, коханій ...

Читати далі

Том 2. Збірка драблів 1. Переїзд.

Розділ до фанфіку Том 2. Збірка драблів 1. Переїзд.
Фандом: .Оріджинал
Автор: Лі
Дата: Пн 17 Чер

Сільвер переїхав від матері та відчима до Кенді і почав нове життя. Правда він через свою самооцінку парився чи зможе виправдати її очікування і чи не...

Читати далі

Нова загадка

Розділ до фанфіку Прокляття Зорі
Фандом: Щоденники вампіра (The Vampire Diaries)
Автор: Iroxy [prk]
Дата: Нд 16 Чер

_________ [від автора]: Це мій перший свідомо опублікований фік, тому прошу віднестись з розумінням до моєї творчості, я дуже хвилююся. Дуже надіюся, ...

Читати далі

Ти вбиваєш мене навіть у вісні

Розділ до фанфіку коли йтиме дощ
Фандом: Stray Kids
Автор: Sheyimut
Дата: Нд 16 Чер

Хтось окликнув хлопця позаду . Хан повернув голову та побачив його . Свого колишнього хлопця Пак Джиньона — доброго дня хйон Сказав він опустивши голо...

Читати далі

Те, що випадкове, не таке ж і випадкове

Розділ до фанфіку Милий маленький хлопчик
Фандом: .Оріджинал
Автор: Вова
Дата: Нд 16 Чер

— І нащо ми йшли сюди чотири години на електричці? Щоби шкандибати ще сто кілометрів до твоєї дурної сосни?   Міша у широкій панамі, яка наполови...

Читати далі

Об’єднання

Розділ до фанфіку non uccidermi
Фандом: Bangtan Boys (BTS)
Автор: Джей Міллер
Дата: Нд 16 Чер

Наближення ночі давало добрий знак того, що нарешті робота закінчилася. Техьон швидко збирався додому, закриваючи приміщення. Сьогодні вдалося підзаро...

Читати далі

Дощить

Розділ до фанфіку Війною гуляла з тобою!
Фандом: .Оріджинал
Автор: Арина
Дата: Нд 16 Чер

Під градом гуляли весною. Подруга звала за собою. Пил, змішавшись з водою, Спадав на нашу одежу. За дорогою вже не стежу. Дивлюсь на брудні калюжі " С...

Читати далі

Вечір перед Різдвом

Розділ до фанфіку Вечір перед Різдвом
Фандом: Гаррі Поттер (Harry Potter), Гаррі Поттер (Ера мародерів)
Автор: claudette
Дата: Нд 16 Чер

Фабула практично канонічна, тільки події перенесені рівно на 40 років вперед   Лілі та Джеймс вперше залишилися в Гогвортсі, щоб відсвяткувати Рі...

Читати далі

Збірка драблів 4: Правда про почуття…

Розділ до фанфіку Збірка драблів 4: Правда про почуття...
Фандом: .Оріджинал
Автор: Лі
Дата: Нд 16 Чер

Після закінчення навчання Кенді запропонувала Сільву роботу в магазині солодощів, де був директором її дідусь. Запропонувала бо хлопець трохи жалівся,...

Читати далі

Не забувайте читати сторінку Новини!

Обов’язково ознайомся з Правилами та Угодою користувача. FAQ також у поміч.