Фанфіки українською мовою

    Коли я перейшов до старшої школи надії про гучну компанію друзів давно були заховані глибоко та надовго. Так що моєму подиву не було меж, що люди можуть мене розуміти, розділяти інтереси та сприймати як нормальну людину. Моє ім’я Джісон та я скромний, сором’язливий хлопець із поглядом переляканого звірка, мене часто звали білкою і це бісить, навіть батьки… Відносини з ними у мене були не дуже все їх особистий час забирав мій молодший брат, я міг творити що захочу їм було начхати.

    Коли я познайомився з Чаном і Чанбіном, вони були схожими на мене похмурими й відстороненими від усього світу. Фелікс був навпаки світлим та милим хлопцем, він приїхав з Австралії й був кузеном Чана він швидко влився в нашу компанію і став моїм найкращим другом. Дружба з ним була прекрасною він завжди був вільний для мене, з навчанням нам допомагав його старший брат,
    який кілька років живе у Кореї. Мінхо працював кухарем у великій компанії та був вічно зайнятий, але за піклування совоїх улюблинців він допомагав нам і давав скуштувати нові страви.
    Мінхо був потайливим, практично не виходив із кімнати коли був удома, виглядав зазвичай безрозмірний сірий спортивний костюм, окуляри на пів обличчя, зализане гелем довге волосся.
    Єдине, що могло в ньому привабити це запах, він пах підсилювачами смаку і це зводило мене з розуму. Я хотів прикусити його шкіру, вилизати шию, залишити яскравий засмокт на жилястій шиї.
    Але в нього була дівчина, вона приходила раз на тиждень і проводила кілька годин у нього в кімнаті не говорячи при цьому ні слова. Рідкісні хвилини коли він був внизу я спостерігав за ним, дивився бажаючи торкнутися.

    – Джіссоні, ти одного разу просвердлиш у ньому дірку.
    – Ашш, сам знаю, відчепись Ліксі.
    – Невже так дуже подобається?
    – Я і сам не знаю, не можу нічого з собою зробити, коли він поруч я хочу дивитися на нього.
    – Так, чувак, влип ти він ботанік й соціофоб, промовив Чан. Я його змалку знаю.
    – І це я теж знаю, все не заважайте насолоджуватися.
    – Невиправний …

    Вдихаючи солодкий дим одноразової сигарети, ми пили колу біля басейну, я намагався вигнати непристойні думки як ми цілуємося, як я потопаю в його ніжних обіймах, як торкаюся тремтячими пальцями його плоті, як він вистоює моє ім’я під час горлового мінету, як цілує мою шию і притискає за талію і я тану в його ніжних ласках забуваючи про час, заборони, вік та моральні принципи, як він ніжно входить у мене, цілуючи та заспокоюючи свого малюка, як приносить мені лише задоволення ласкаво надрочував мій член. Єдиний спосіб викинути його з голови, це трахнути з ним, розчарування в нього здібностях принесе мені втіху. Впевнений, що він і цілуватися до ладу не вміє і навряд чи зможе відправити мене на край провалля під назвою блаженство, але він був моєю мрією і я мушу його отримати. У мене в голові виникла єдиний спосіб викинути його з голови, це трахнути з ним, розчарування в нього здібностях принесе мені втіху. Упевнений, що він і цілуватися до ладу не вміє і навряд чи зможе відправити мене на край провалля під назвою блаженство, але він був моєю мрією і я мушу його отримати.

    У мене в голові виникла божевільна ідея, змішати легкий і розслаблюючий наркотик зі збудником і напоїти Мінхо. Дурь дістати було простіше нікуди маючи гроші, збудник я взяв у ветеринара, мені не потрібен був сильний або міцний ліше одна крапля . Мені потрібно його обпоїти й чекати в його кімнаті, змішавши чверть пігулки та краплю збудника я додав це в його улюблений апельсиновий сік. Головне вилити інше, Фелікса я відправив тусуватися з пацанами у нашому улюблиному покинутому будинку. Залишивши в глечику рівно склянку соку я змішав його, Мінхо прийшовши після роботи засунув продукти в холодильник і наливши в склянку прохолодний сік, жадібно і відразу спустошив склянку, коли він піднявся на другий поверх я вимив склянку і глечик, слідкуючи за ним, чекаючи коли він закінчить у нього в кімнаті. Мінхо зайшов до кімнати у свіжому комплекті сірого одягу. Помітивши мене на ліжку, він здивувався.

    – Сонні, ти ж знаєш, що тобі не можна сюди входити, швиденько за двері, промовив Мінхо зализуючи волосся назад і відчиняючи мені двері. Він був таким чарівним  зараз без окулярів і з розпатланим волоссям.
    – Я дещо хотів зробити, відповів я, набираючись хоробрості.
    – Будь ласка, вийди, мені щось не добре.
    Мінхо похитнувся, схопившись рукою за край столу. Я повільно встав і зачинив двері, підходячи до нього впритул, дивлячись з підлоба, Мінхо дивився на мене своїми величезними очима, але нічого не робив. Я присунувся ближче до його обличча й лизнув його верхню губу. Він дивився на мене приголомшено, але абсолютно нічого не робив, просто стояв як вкопаний. Я поклав свої руки йому на плечі, який до речі виявився набагато ширшим і твердішим за мене. думав. Мінхо з цікавістю спостерігав за моїми діями. Я жадібно вп’явся в його губи, нахабно проштовхуючи язик усередину, він
    узяв мене за талію однією рукою і притиснув до свого паху. Цілуючи мене ніжно і акуратно він повністю взяв ініціативу у свої руки, по черзі смоктати мої губи і вивчаючи мій рот своїм язиком. Через секунду я опинився на його ліжку. Навалився зверху на мене зриваючи з мене верхній одяг.

    – Твої блядські чорні рвані скині, шепотів він мені на вухо,
    – Ти зводив мене з розуму своїми худими ляшками, шепотів він.
    – Ти ж не проти якщо ми їх поки що залишимо? тихо спитав він.
    Мінхо цілуючи кожен моїх грудей та живота, я вже давно загубився у просторі і давно стрибнув у вир під назвою Мінхо. Він був надто досвідченим та гарячим для задроту, хоч я був незайманим, але я бачив дуже багато порно. Мінхо був ніжним і ласкавим граючись із моїм соском, він цілував змушуючи набухати сильніше. Я вже голосно кричав і не міг стримувати сліз щастя.
    – Ти навіть не уявляєш, що на тебе сьогодні чекає, ти мені щось підсипав? Схоже на марки, але швидше за все таблетки, марка мене б сильніше накрила. Я дивився прямо йому в очі, не вірячи в те, що відбувається, він не злиться?
    – Сам не приймав? спитав він, я негативно похитав головою.
    – Маленький розумний хлопчик, думаєш, я не бачив? Як вічно витріщаєшся на мене маленький збоченець, такий впертий і винахідливий.
    З кожним словом він обсипав мене мільйонами поцілунків, я лише дивився у його величезні очі та гладив розпатлане мокре волосся.
    – У мене все тіло горить, що ти ще підсипав? спитав він.
    — Чверть таблетки та пів грама кінського, прошепотів йому я на вухо.
    – Ти витворив таку хуйню і тобі доведеться нести відповідальність за свої дії, сказав Мінхо, сильніше втискаючи мене в матрац пахом. Мінхо сів мені на стегна й одночасно знімаючи кофту якого було здивування, коли я побачив виразні кубики мускулатури, накачані груди з красивими тату на животі та боках, що плавно переходить на спину, плечі та спина були широкими та прикрашеними дрібними татуюваннями чорного кольору. Я провів пальцями вздовж його живота та повертаючись назад до грудей, заворожено розглядав візерунки на тілі.
    – Я знав, що тобі сподобається, милуйся доки можеш, він підняв руку і на біцепсі я побачив своє ім’я.
    – Мінхо, а це що? провівши пальцем по своєму імені, спитав я.
    – Я ж тобі казав, твої блядські вузькі джинси переслідують мене вже пів року в снах, твої красиві підфарбовані очі, змушують мене дрочити ночами, щоночі мені марилася твоя вузька талія яку я затискаю у своїх руках, тихо відповів мені Мінхо, даючи переварити інформацію.
    – Але ж ти навіть не дивився на мене! обурився я.
    – Дурненький, тому й не дивився, щоб не зірватися і не розкласти на столі, гладячи мене по голові прошепотів Мінхо.
    Я притягнув його до себе ніжно в солодких обіймах.
    – Джисоні у нас так то проблема, упираючись встав член мені в стегно промовив Мінхо.
    Я посміхнувся і торкнувся його члена в штанах, провівши по всій довжині, натискаючи на основу. Мінхо стягнув штани з боксерами, піднімаючи мою дупу стягуючи лише краєчок штанів і трусів.
    – Мінхо я готовий, я так чекав цього вечора, промовив я, лягаючи на бік і випинаючи дупу.
    – Ну, дивись, бо я більше не можу терпіти, зараз вибухну.
    Мінхо ліг за моєю спиною, притискаючись до мене повністю, я почув звук пляшки, що відкривається, і через секунду я відчув гарячу голівку біля моєї дупи, я подався вперед, запрошуючи його.
    Він повільно увійшов приблизно на половину, натискаючи на мою тазову кісточку, практично лягаючи спиною на нього. Мінхо обережно вводив член у розроблену дірочку пестячи мій член рукою і цілуючи мою шию, все як у моїх фантазіях. Солодка млість оргазму швидко накрила мене, через кілька секунд.
    – Такий малюк, що потребує мене, промовив Мінхо, продовжуючи цілувати й гладити моє тіло. По сантиметру вводячи свій широкий і довгий член, він був лагідним та дбайливим. Поступово беручи мене під коліна і повністю піднімаючи і опускаючи на свій пеніс, повільно і ніжно боячись завдати мені болю. Коли він вже з легкістю повністю занурювався у мене він сів і насаджував мене з особливою пристрастю, шепотів моє ім’я мені на вухо, тремтячи та солодко кричачи я відчув як моє тіло пробило хвилею насолоди і я голосно вигукнув.
    – Знайшов слабке місце мого зайчика, він повторив і змусив мій член знову встати. Мінхо дістав з-під подушки який то браслет, тільки дуже маленький і одяг мені його на член.
    – Це ми залишимо на солодке, – поговорив Мінхо. Продовжуючи насаджувати мене на свій член і торкатися мене до втрати свідомості.
    – А якщо Фелікс повернеться? він же нас почує, тихо шепотів я.
    – Ти хоч раз чув звуки з моєї кімнати? – спитав Мінхо.
    – Нііііііііі вигукнув я, відчувши удар по простаті.
    -Тому, що в мене ізоляція шуму в кімнаті, старанно вставляючи мені, промовив Мінхо.
    – А чим ти з нею тут займаєшся? я буду краще ніж вона.
    – Впевнений малюк? Тобі може бути занадто принизливо.
    – Начхати якщо тобі це сподобається, відповів я.
    – Злазь і сідай на коліна біля ліжка, у наказному тоні промовив Мінхо.

    Я швидко виконав його прохання, він підвівся і поліз у шафу, дістаючи чорну коробку зверху. Дістаючи величезний ділдо він поставив його на підлогу поряд зі мною.
    – Візьми мастило намаж його і потім повільно сідай, поки він повністю не опиниться у твоїй дупі. Я дивився на нього, але знайшов мастило і рясно вилив на ділдо, скиглячи й заплющуючи очі від задоволення я потихеньку почав насаджуватися. Мінхо жадібно дивився на мене, потім натиснув на телефон і кільце на моєму члені сильно завібрувало доставляючи солодкий біль задоволення. Я закричав і закотив очі.
    – Соні ти не кінчиш, поки я не зрозумію, що ти заслуговуешь на це, поговорив Мінхо, дивлячись мені прямо в очі, спостерігаючи за моїми конвульсіями. Моє тіло тремтіло, але я не на секунду не зупинявся і вже насаджувався майже на половину величезного ділдо.
    – Солодкий Сонні, твоя дупка точно не зможе сидіти кілька днів,
    Мінхо підійшов до мене і одягнув на шию нашийник з шипами і потягнув за повідець змушуючи мене зупинитися.
    – Відкривай свій рот і висовуй язичок, поговорив Мінхо.
    – Але він тільки-но був у моїй сраці проскиглив я.
    – Саме тому ти маєш прибрати за собою… владно поговорив він.
    Я слухняно відкрив рота і висунув язик не перестаючи стрибати на гумовому члені, який вже повністю заповнював мою дупу до країв і ховався всередині мене.
    Мінхо потягнув мене на себе змушуючи злізти з ділдо, підповзаючи до ліжка я висунув язичок і повільно ліз до нього. Його погляд був затуманений, бачився великий пульсуючий член був у мене перед очима.
    – Вилизуй, малюк, скомандував Мінхо.
    Я припав до його паху і став лизати яйця, проводячи по них мокрим язиком, Мінхо сперся на стіну, заплющуючи очі і мурликаючи від задоволення. Мені не було гидко чи не приємно це був мій Мінхо, шикарний хлопець із м’ясистими стегнами та великим членом, який містився мені в рота лише на половину. Я усмоктуючи його член собі в рот, рука на моїй шиї давала зрозуміти, що мені не можна зупинятися, навіть якщо мені буде бракувати повітря або мене нудитиме, я не на секунду не припиню смоктати його розкішний член. Я докладати зусиль і ковтав якомога глибше, добре, що вчився смоктати на огірках уявляючи, що це Мінхо, а потім пхав їх собі самі розумієте куди, але про це ви дізнаєтеся якщо моя історія стане справді вам цікава.

    Я продовжував заковтувати його член разом із яйцями до себе в рот. Мінхо вже відкрито кричав і гладив мене за вухом, кажучи милі речі. Мій член вже знемагав від бажання закінчити і він це бачив. Мінхо встав і потягнув мене на ліжко знімаючи обручку з мого члена. Моя голова звисала з ліжка, Мінхо встав наді мною, даючи розуміти, що я маю робити, я підняв голову і намагався лизнути його член, він посміхнувся і зігнув ноги в колінах, дозволяючи мені повністю поглинути мою насолоду в рот. Мінхо сідав і вставав трахаючи мене у рот з гучними стогонами. Потім він підняв мої ноги собі на шию і нахилився вставаючи колінами на ліжко, потягнувши за проводок, не дозволяючи зупинитися. Мінхо вставив мені 3 пальця в дупу і беручи мій член в рот. Хвиля ейфорії накрила мене через пару секунд і я скінчив йому на обличчя. Він стер пальцями мою сперму, засовуючи збоку мені в рот палець у спермі разом членом.
    – Який слухняний хлопчику, зводиш мене з розуму.
    Мінхо підняв мене хапаючи за руку, саджаючи до себе на стегна, одночасно вставляючи свій член на всю довжину в мою дупу. Я з криком вчепився в його плечі, залишаючи на них сліди від нігтів, Мінхо тримав мене під колінами, змушуючи практично повністю розвести мої ноги і сісти у шпагат. Одночасно штовхаючись і витрушуючи з мене абсолютно всі думки, зараз існує тільки мій Мінхо, який бажає мене як ніхто і ніколи. Не знаю скільки часу пройшло, але всі сили абсолютно покинули мене, я тримався лише за допомогою сильних рук Мінхо та його ніжним словам, я скінчив ще кілька разів.

    Розтираючи свою сперму своїм животом, Мінхо зняв мене з себе я безвільно впав.
    – Забирай за собою псина, наказав він, потягнувши за нашийник. Ставши навколішки й почав вилизувати живіт смакуючи піт і сперму, збираючи сперму зі свого живота та облизуючи пальці.
    – Розумниця, Мінхо похвалив мене і підняв за руку, залишилося зовсім небагато малюк.
    Затягуючи мене на ліжко він сів стегнами мені на обличчя, змушуючи широко відкрити рота, кілька разів засунув член мені в рот, він задрав мої ноги й вставив свій член на всю довжину різко і сильно, я скрикнув і лише сильніше вчепився в нього руками та обвив ногами.
    – Не смій закінчити,
    Мінхо дав мені ляпас, я лише позитивно замикав.
    Голосу кричати більше не було я стогнав і знаходився в стані трансу, мені було лише важливо принести задоволення своєму коханому, краще в житті вже не буде нічого.
    Мінхо голосно застогнав і скінчив усередину мене, піднімаючи мене і ставлячи навпроти ліжка на ноги, притримуючи за талію він розвів мої ноги і вчепився губами в мій член, я скінчив за хвилину йому в горло.
    – Гарний хлопчик, Джісони, тепер останнє.
    Мінхо показує на підлогу куди накапала сперма з моєї щілини,
    – Прибери за собою…
    Я став на коліна із задоволенням вилизав сперму з паркету, вона здалася мені найсмачнішою річчю у світі, я смакував спеціально розмазував по губах і облизував язиком заглядаючи у захоплені очі зверху, він гладив мене по волоссю і хвалив.
    – Лягай відпочивати Сонні, ти великий молодець, Мінхо поклав мене до себе на ліжко натягнув на мене свої спортивки, зняв нашийник і ніжно обіймав зі спини, цілуючи та масажуючи спину.
    У двері застукали голосно та наполегливо.
    – Мінхо, вибач що турбую, але ти не бачив Джісона?
    Фелікс стурбовано хотів увійти, але Мінхо зупинив його.
    – Немаю ніякого розуміння де він, ти мені заважаєш.
    Фелікс помітив мастило і ділдо на підлозі та опустив погляд.
    – Пробач, пробач просто його речі та телефон унизу, взуття внизу. Ми не можемо його знайти вже дві години.
    Фелікс заплакав.
    – Малий, я не бачив Джісона і знати не можу де він, вдалого пошуку.
    Я заснув і не чув цієї розмови, прокинувся лише серед ночі та виявив Мінхо, що сидить за комп’ютером.
    – Чи можна води? тихо спитав я.
    – Звісно, ​​малюк.
    Мінхо встав і подав склянку з водою. Я осушив його за мить.
    – І що тепер, заглядаючи йому в очі, спитав я.
    – Ти будеш моєю слухняною дівчинкою.
    Мінхо провів пальцем по моїх губах які розпливлися в посмішці, обсипаючи моє обличчя поцілунками.

     

    0 Коментарів