Фанфіки українською мовою

    — Знову на Астрономічну? — неуважно запитав Мелфой.

    — Ага. — неуважно кинула Пенс.

    — І знову викуриш всю пачку? — з докором продовжив Мелфой.

    — Ага)

    — Май совість! Це третя за тиждень! — на це дівчина показала йому язика і зникла з вітальні Слизерину.

    — Сука! — лайнувся Драко і продовжив робити домашнє завдання.

    — Ха! Він серйозно продовжує шукати мою совість? — з насмішкою розмірковувала вголос Пенсі поки йшла до Астрономічної вежі. — Який наївний!)

    Коридори цього вечора були на диво пустими. Навіть Півз не з’явився, аби нагадати про жахливу зачіску Паркінсон. Хоча, чесно кажучи, їй було похуй на Півза і інших. Хай кажуть, що хочуть, плітки це завжди цікаво. Особливо, коли пліткують про тебе. Так розмірковувала брюнетка, піднімаючись на вежу.

    ” Яка вже сука там сидить? “— пролетіло у неї в голові. Піднявшись, вона побачила кучеряву голову заучки з Грифіндору. Зачекайте, що? Вона теж палить? То може вона теж займається чимось адекватним?

    Пенсі стала біля неї, обпершись ліктями на перила, які не давали маленьким пизьдюкам повивалюватися з вежі на дорогу.

    — Бачу, Ґрейнджер, займаєшся чимось адекватним?) — трохи посміхнувшись кинула слизеринка. Герміона обернулася обличчям до неї і вийняла щось з вух.

    — Паркінсон, ти щось казала? — вона тепер була обернена до дівчини і брюнетка побачила у неї в руках плеєр.

    — Що слухаєш? — кучерява трохи всміхнулася і дала Пенсі навушники. В них співала Мадонна ” Material girl “, що підняло слизеринці настрій, адже це її улюблена пісня! То в них з цією заучкою більше спільного, аніж можна було уявити.

    — Дістали йобані пацани? — віддавши навушники, запитала брюнетка.

    — Так. Знаєш, я взагалі не часто беруся за цигарки. — Герміона зробила затяжку і повільно й гаряче випустила сіру куряву диму.

    — Та, знаю. Але коли вже берешся, то викурюєш усю пачку) — мовила Пенс і дістала пачку цигарок. На її слова грифіндорка розуміюче посміхнулася. Паркінсон дістала одну цигарку з пачки й помітила, що її випадкова співрозмовниця спостерігає за нею. Дівчина на це посміхнулася і зрозуміла, що…

    — Блять! Я забула сірники! Агх!

    — На, підпали. — Герміона протягнула їй руку, у якій була затиснута цигарка між вказівним та середнім пальцями. Пенс скористалася цією пропозицією і вже обидві дівчини палили мовчки.

    Час від часу слизеринка затримувала погляд на нігтях, губах, носі, очах грифіндорки,  і в цьому не було чогось дивного. Пенсі була лесбійкою. І до того ж вона могла без проблем поцілувати рандомну дівчину, якщо вона викликала у неї симпатію. Ця заучка була з таких. Та Пенс не могла дозволити цього собі. Грифіндорка відпавить її під три чорти і їхньому спілкуванню кінець. А це набагато гірше, аніж відсутність цигарок у кишенях.

    Герміона ж дозволяла собі лиш зиркати на губи й волосся Паркінсон – не хотіла бути спійманою на розгляданні своєї таємної закоханості. Не те, щоб вона не планувала зізнатися їй. Ні. Частково вона вже придумала як. Просто якщо це не взаємно, то вона хоч попалить у її присутності.

    Пенс вистачило лише на 3 цигарки. Коли вона їх допалила, то просто дивилася на зоряне небо і мріяла. Про щось захмарне, незрозуміле, але мріяла. Як і Гермі. Можливо, вони мріяли про щось спільне, хто зна. Принаймні, кожна на це сподівалася.

    — Завтра. — неочікувано для обох мовила Ґрейнджер. — Тут, у цей же час.

    — Добре)

    — Я спеціально забуду сірники, і ти принесеш свої) — слизеринці здалося, чи це флірт?

    — Домовилися) Можеш ще й цигарки забути, мої візьмеш) — грифіндорка взяла Пенсі попід руку й хитро всміхнулася.

    — Обов’язково)

    Протягом тижня дівчата кожного вечора разом ходили на Астрономічну вежу і палили(і скаржилися на йобаних хлопців).

    Через тиждень, як завжди, Герміона прийшла першою і чекала Пенсі. Прийшла Пенсі і вони почали палити і говорити про щось не дуже важливе. Потім вони просто палили і роздивлялися небо, в надії побачити хоч одну зірку за цим нічним туманом.

    Через якийсь час Герміона відчула на собі теплий погляд. Вона обернулась до Пенсі і застала ту за розгляданням її обличчя. Та трохи зашарілася але поглядом і досі обціловувала щоки Ґрейнджер.

    — Що, подобається?) — кучерява дивилася прямо у вічі брюнетки.

    — Дуже, Ґрейнджер, дуже) — в очах у грифіндорки затанцювали бісики збудження й вона кокетливо схилила голову набік.

    — То чого ти чекаєш? — такі бажані слова, що їх нарешті почула слизеринка, після яких вона вже себе не стримувала. Все таки, ця грифіндорська сучка сама дозволила. Паркінсон поклала долоні на рум’яні щоки Герміони і впилася в її покусані і тонкі вуста. Дівчина відповіла на поцілунок та перейняла всю ініціативу на себе. Вона притиснула слизеринку до стіни і поглибила поцілунок.

    Паркінсон повністю віддалася Ґрейнджер. Грифіндорка розстібала ґудзики на слизеринській сорочці, тим часом як Пенсі запустила свої руки їй у волосся і розкуйовджувала його.

    Від гарячих рук грифіндорки по холодній талії брюнетки пробіглися мурашки, від чого вона простогнала у поцілунок.

    Герміона стягнула з дівчини спідницю з вологими трусиками. Вона почала спускатися доріжками з поцілунків все нижче й нижче. Паркінсон стогнала на кожному гарячому доторку сухих губ Грейнджер до її тіла, від чого Герміона ще більше збуджувалася. Дійшовши до вульви вона розставила ноги Паркінсон і почала водити язиком по великим статевим губам. Гарячі й сильні руки так міцно тримали її ноги, що Пенсі дозволила собі розтанути в цих бажаних руках.

    Герміона перейшла до малих статевих губ і її рухи стали інтенсивнішими, від чого Пенс стогнала голосніше. А грифіндорка, як остання сучка, гралася з нею як тільки заманеться. То Паркінсон от-от кінчить, як Герміона перестає стимулювати, чи уповільнює темп, від чого Пенс кричала ” Блять, швидше! “. На третю таку витівку Пенс була близька до оргазму і простогнала ” Герміона, будь ласка “. І дівчина виконала прохання. Кінчаючи слизеринка замовкає і трохи тремтить.

    Герміона вдягає на неї її білизну і спідницю, піднімається і впивається в пухкі й гарячі губи Пенсі. Та відповідає на поцілунок і поглиблює його. Руки слизеринки розкуйовджують волосся дівчини, а грифіндорка обвиває руками тонку талію Пенсі та притискає її до себе. Через тканину сорочки вона відчуває швидке серцебиття Паркінсон. Брюнетка розриває поцілунок і припадає до блідої шиї Ґрейнджер надто палко, від чого друга стогне. Коли Пенсі відхиляється від шиї дівчини, то там ще нічого не має, та зранку вона обов’язково помітить цей елегантний синій слід слизеринки.

     

    2 Коментаря

    1. Dec 19, '23 at 21:57

      Я не знаю,що за персонажі,так як не читала(не дивилась) Гаррі Поттера,але фанфік дуже сподобався 😊,так тримати🥳😩

       
      1. @Alex_005Dec 30, '23 at 18:48

        Мені дуже приємно, що мої роботи подобаються читачам, особливо приємно за цю роботу! “Елегантний синій слід” – це була робота для перезавантаження, тому
        вилювалася, що вийшло не дуже. Дякую, що прокоментували мою роботу!!💗Для мене дуже важливо отримувати фітбек💗💗💗