Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Розділ 2. Сталкер на мінімалках.
    Чан ішов коридорами гуртожитка і повернув до вбиральні. Темна постать, що так невправно слідкувала за ним аж від їдальні, також зайшла у вбиральню. Вмить Чан розвернувся та притулив руками його недо-сталкера до стіни. Це був хлопець у каптурі і виглядав він трохи розгублено.
    -Синміне? Що ти тут робиш?
    -Я приїхав на другий тур.- промовиши ці слова Синмін взявся за руки Чана та помінявся місцями. Тепер Чан стояв притиснутий до стіни, а Мін зверхньо споглядав його очима.
    -Чані, як ти тут поживав без мене?
    -Міне відпусти мене.
    -Відпущю, якщо ти не втечеш як той раз.- Чану пригадався цей момент. Минулого місяця на першому турі табору Синмін приїхав на автобусі з усіма іншими дітьми. Він був тихий та мовчазний з нього знущялися інші. Чан вступався за нього та карав негідників. Прикладав лід до синців та обробляв рани. Мін прив’язався до Чана. У його очах Бан був янголом. Невдовзі хлопець зрозумів, що має почуття до вожатаго і вирішив зізнатися йому. Ввечері за три дні до відїзду Мін постукав до кімнати Чана. Бан відкрив двері.
    – О привіт Міне. Щось трапилося?
    -Так… ем тобто ні..
    – Заходь. Я якраз думав пити чай з пирогом. Розкажеш тоді.
    -Ну гаразд.- Чан запросив Міна до своєї кімнати. Вона була напрочуд затишною. Чайник і справді вже стояв на плиті, а пиріг ласо лежав на столі. Хлопці сіли за стіл та пили чай з смаколиком розмовляючи на приємні теми.
    -О точно. Ти ж зайшов щось сказати?
    -Ем так. справа в тім, що . . . .
    -Я думаю це щось справді важливе тому пішли прогуляємося. На свіжому повітрі легше дихати.- він всатав зза столу та попрямував до виходу. Та в мить рука Міна зупинила його. Синмін поглянув прямо ввічі Чану, який трішки був ошелешений від цього. Бо спокійний, милий, тихий, веселий Мін зараз дивився на нього таким серйозним поглядом.
    -Ні Чане. Я так ніколи не наважуся…
    -Мм
    -Ти мені подобаєшся.
    -Що?- тихо сказав Чан.
    -Я думав, що мені просто приємно поруч з тобою. Та це більше. Я не можу стримувати своїх почуттів тож так. Ти мені дуже подобаєшся.- сказати, що Чан був здивований цьому зізнанню це нічого не сказати. Його долоні помітно спітніли, на обличчі було видно страх, серце гупало немов різане і все, що він міг відповісти це.
    -Я..я.я..я маю йти.- Бан вибіг з кімнати не сказавши більше ні слова залишивши безподадного юнака на самоті.

    Повернемося до сьогоднішніх подій.
    -Ти покинув мене там самого. А тоді уникав мене до поки я не поїхав з табору. Як ти міг так вчинити зі мною.- по щоках Синміна потекли сльози він притулився до плеча Чана та відчайдушно але легко бив його по грудях мов мала вередлива дитина.
    -Ти був такий добрий зі мною. Навіщо?
    -Міне.
    -Не міг просто відмовити мені. Принаймні ти завдавби менше болю.- вже тихіше промовив він.
    -Я приїхав сюди аби поглянути тобі в очі. Але навіть цього не можу зробити. Що я за нікчема.- зовсім тихо доказав він і спуштошено схиливши голову попхався до виходу, та Чан вчепився в його руку.
    -Міне
    -Відпусти. Я завтра поїду з відси і ти більше мене не побачиш.- в його словах зачаїлося стільки відчаю, що здавалося сенс життя зник.
    -Міне
    -Та досить в…- він не доказав бо Чан смикну його за руку та притяг у поцілунок. Жадібний але ніжний поцілунок. Синмін не міг повірити своїм очам. Він досі ошелешено дивився на Чана, як той його похапливо цілує. Він не міг повіри, що це відбувається з ним. Чан притис Міна до себе звяшись за його талію. А руки Міна вже давно тинялися десь в волоссі Бана. Поцілунок закінчився коли в обох вже не вистатачало повітря.
    -Якщо ти зробив це з жалості до мене то не треба було.
    -Ти мені подобаєшся. Неймовірно подобаєшся. Міне вибач мені. Я боявся зізнатися тобі в почуття. А коли ти це зробив першим я не вигадав кращого рішення ніж втекти. Вибач. Виба..- Мін обійняв його щосили, Бан також обійняв його. Вони так провели певний час а потім до відбою гуляди на тереторії та дивилися на зорі час від часу цілуючи та обіймаючи один одного.

     

    0 Коментарів