Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Pov Герой

    Я не думав, що нерозділене кохання — це так боляче. Коли Родгар знову зійшовся з Купідоном, я не міг більше бачити його, мені було нестерпно гірко згадувати про нього, не те що зустрічатися. Я зачинився у квартирі і нікого не хотів бачити. Не їв, не рухався і майже не спав. Сьогодні я пошкодував, що дав ключі від квартири своєму найкращому другові Какосу. Він прийшов другого дня після того, як я перестав відповідати на дзвінки — не хотів, я просто бажав тиші і усамітнення. Какос увірвався в квартиру весь скуйовджений із плутаним диханням, з тремтячими руками, зляканими очима, несучи з вулиці запах сирого вітру.

    Pov Кокос

    Безглуздий ранок.

    – Де його носить? – сердився я.

    Дзвонив йому щонайменше десять разів, але Герой не брав слухавки. Він учора збирався зізнатися Родгару у почуттях.

    Безглуздий телефон. Я знаю, що мої почуття до нього не зовсім дружні, адже він закоханий у іншого. Може, йому буде краще з ним… і я радий, якщо він буде щасливий. Але ігнорувати мої дзвінки вже занадто. Я ж переживаю, і Герой, напевно, про це знає. Гаразд, завтра схожу до нього. Мабуть, я заспокоював себе, він ще спить, але на душі таке погане почуття, ніби щось трапилося.

    — Зателефоную востаннє, — сказав я собі і набрав вивчений напам’ять номер, який цього разу опинився поза зоною доступу до мережі. Я здивовано слухав голос автовідповідача. Тут явно щось недобре, мені терміново треба до нього.

    Я швидко накинув вітровку і схопив його ключі від квартири. Пам’ятаючи про його двері, але забувши про свої, я кинувся до нього. Ні про свої справи, ні про проблеми я не думав, тільки про нього, тільки про те, щоб швидше дістатися його квартири. Навколо шум вітру, машин, чужих розмов, а в голові лише одна думка: “Аби все з ним було добре”. Я добіг до багатоповерхівки, але не став чекати ліфта і кинувся бігти сходами на сьомий поверх до заповітної квартири. Коли мені не відкрили після довгих стуків та дзвінків, у мене залишався лише один вихід – використовувати ключ, щоб потрапити до квартири. “Сподіваюся, що він там”. Я помітив, що на порозі не було взуття, але забігши до його кімнати, я знайшов його там.

    – Ти чого на дзвінки не відповідаєш? — спитав я, як можна спокійніше, але плутане дихання і голос, що здригнувся, видали мій поспіх. Я думав, він зараз засміється з мене і скаже, що я як завжди надто хвилююся, але відповіді не було. Я спробував заглянути йому в обличчя. Жодних емоцій. Він був наче лялька зі скляними очима, що дивилися в нікуди. Я не думав, що це його так сильно зачепить.

    Видно, що визнання пройшло не дуже добре. Так, я знаю, що вони не істинні, і те, що я приховую свій запах, зовсім не допоможе. Він так сильно закохався в іншу людину, іншу альфу… Це ранить мене, але я не хочу робити боляче і йому. Хоч подавлювачі запаху і призначені для омег, але для альф вони також ефективні, хоча для мене це швидше шанс втекти з сім’ї і не бути таким, як мої батьки. Я не знав, що він так страждатиме, я не можу бачити його в такому стані. Мій внутрішній альфа вовком виє, закликаючи мене захищати свою омегу і оберігати від усіх переживань. Коли я бачу його в такому стані, то хочу притиснути його до себе і не відпускати, але я не можу так зробити, адже він мене не визнає. Не визнає альфу у мені. Для нього я завжди був просто найкращим другом, до того ж бетою.

    Я не прийняв подавлювачі сьогодні. Можливо, це мій шанс.

    Я рушив до нього, перетинаючи кімнату і підходячи до його ліжка, де він лежав, згорнувшись калачиком. Сідаючи поруч, я не зводив з нього погляду, а Герой, відчувши мою близьку присутність, здригнувся, ніби прийшов до тями, але його погляд залишався таким же порожнім.

    – Ідіот, як же ти не помічаєш, що ти просто робиш собі тільки гірше… Так багато людей про тебе піклуватися, ти про них щось подумав? Ти про мене подумав? Ти ж знаєш, що я про тебе хвилююся, і не як за брата чи найкращого друга. Болван, — очі защипало. — Я люблю тебе вже давно, але ти цього не помічаєш. Люблю не як друга, а як омегу, мого омегу. Знаєш, ці пігулки, які я приймав… Це були придушувачі запаху. Адже ти знаєш ситуацію в мене в сім’ї. Я приймав їх, щоб мене вважали за бету, і щоб батько не втягував мене у свої махінації. Мені довелося піти на це. Але коли я зустрів тебе, я одразу відчув, що ти мій істинний, але ти не відчував мого запаху… Ти й не міг знати, я тобі не розповідав про це. Але я не можу дивитися, як ти страждаєш, ти навіть не знаєш, що я відчуваю, коли я бачу в тебе в такому стані.

    Я взяв його долоню до рук і підніс до чола, мої сльози капали йому на зап’ястя. Я відчув, як він почав тремтіти, його рука, яка була в полоні моїх долонь, видала це. Піднявши голову і подивившись йому в очі, я сподівався побачити той самий радісний живий погляд, але це була реальність, а не мої фантазії, і навпаки я бачив скляні очі, з яких падали сльози. Він плакав і намагався щось сказати, але не видавав жодного звуку, тільки ворушив губами.

    Pov Герой

    Я все чув. Все, до одного слівця, до єдиного звуку, що він видавав. Я хотів йому відповісти, але не міг, мій голос… Він мене не слухав. Я не міг видати жодного звуку, мій зір помутився, хоч я й так не міг особливо щось розгледіти.

    «Який я був дурень! Не помічав нічого, що я мав просто під носом. Блядь, не помітити, сука, власного альфу через банальних придушників. Який я безнадійний! Навіть не спромігся дізнатися, що за таблетки він приймав, ще, блін, друг називається. Та про що я думаю – не друг він мені, він мій альфа, якого я не помічав через свою сліпоту. Як я так міг? Так …. Так….»

    Думки роїлися, як бджоли, у дивному безладді. Я не знав, що хотів сказати, але точно знав, що хочу, щоб він зрозумів, що я його почув, що я його зрозумів, що я відчув його нарешті.

    – П-п-про-б-бач, – дуже тихо зміг сказати я, але й цього вистачило, щоб очі навпроти ошелешено на мене глянули, а руки обняли так по рідному. У його обіймах так спокійно, так затишно. Не хочу їх покидати, але мені треба йому все розповісти, треба, щоб він мене зрозумів.

    На руках, що слабко слухаються, я вперся йому в плечі, щоб подивитися йому в обличчя. Какос не відпускав мене з обручки своїх рук, а я й не був проти.

    — Я… я… д-думав, що я дефектний омега, коли мене тягнуло до бети. Я навіть припустити не міг, що ти приховуватимеш свій запах. Він …. Він… він такий рідний, такий приємний. Коли ми в дитинстві пили какао із зефіром, ти пахнеш тими приємними днями. Какао з зефіром, – я посміхнувся, – не думав, що цей запах настільки мені подобатиметься навіть через стільки часу.

    – Що? Ти його відчував? – здивовано спитав Кокос.

    – Запах ні, але тяжіння до тебе – так. Я не міг це пояснити, я думав, що я ненормальний, вирішив переключитися повністю на іншу людину, навмисно змусив себе повірити в те, що люблю його, хоча я навіть не мав таких почуттів. Я повірив у власну брехню, блін, я повівся як останній придурок. Стільки часу сумніватись… Гаразд, там себе мучив, але тебе… Я придурок, – констатував я.

    – Ти не придурок, – він обійняв мене так ніжно і погладив по голові. – Це я винен, що стільки часу приховував, хто я є насправді. Я не хотів завдавати тобі стільки болю, мій хороший. Пробач мене. То був мій єдиний шанс втекти від батьків.

    Він узяв моє обличчя у свої долоні та поцілував мене.

     

    0 Коментарів