Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Їхня зустріч була незвичайною, вони зустрілися в одній з безлічі онлайн ігор, в які грають щоб відпочити, і сильно посварилися в цій грі.
    Флешбек
    Купідон: Гей, ти розумник, що не можеш навіть наздогнати мене в рейтингу, сил замало?
    Родгар: Милий, ти б за словами то стежив, чи не боїшся що сильніше тебе буду?
    Купідон: Член мій тобі милий, а ти думаєш що зможеш мене обійти, смокчи звідси сосунок.
    Родгар: Заспокойся малюк, ніхто на твоє місце не претендує.
    NoName: Так, заспокойтеся ви вже.
    Родгар: Та я то спокійний, он, малюк, вирує щось.
    Купідон: Малюк у тебе в штанцях, не еби мені мізки.
    Купідон вийшов із мережі.
    Кінець Флешбеку.

    POV Родгар
    Родгар у одній з розмов з Купідоном зміг з’ясувати де ж той живе і вирішив до нього приїхати, дізнатися хто ж такий з ним так сваритись надумав.
    Насамперед він вирішив прогулятися, і зустрів одного омегу. У мережі він бачив фотографії Купідона, і він одразу його впізнав,як побачив.
    Родгар вирішив простежити за тим до його будинку, і дізнатися, чи правильно назвав йому адресу. Виявилася адреса була правдивою.
    – І ось ця малеча так зухвало зі мною сперечається? Цікаво, подивимося що він за фрукт в реальному житті.
    Підійшовши до дверей, я подзвонив у дзвінок біля дверей.

    POV Купідон
    «Ну і хто ,блін, тут дзвонить відразу після того як я зайшов до квартири. ”
    Підійшовши до дверей і не глянувши навіть у вічко відчинив двері, і побачив його.
    «О мій бог його запах вибив все повітря з моїх легень, я подумав, що я перебуваю на галявині серед соснового лісу, де на лузі росли квіти лаванди. Ці запахи так приємно перегукувались між собою і зовсім не перебивали один одного і не було ніякого неприємного почуття під час їхнього з’єднання. Це два мої улюблені запахи, але… хтось це хлопець. ”
    –Кх … — прокашлявся Купідон, від запаху незнайомого альфи пересохло в горлі. – Щось потрібно?
    — Ну, привіт, Купидончик, не таким я тебе уявляв — відповів незнайомець, хитро посміхаючись глянув на мене. — Я тут на твоє запрошення, чи вже не пам’ятаєш?
    — Яке запрошення? – дивувався я, “я когось запрошував, та ще й альфу з таким шикарним запахом, коли? як?” питання продовжували крутитися у мене в голові коли незнайомий альфа вирішив все ж таки перервати мої муки.
    – Я Родгар – продовжуючи посміхатися, просвітив мене альфа.
    Ці два слова загнали мене в шок і я пропустив той момент, як цей заштовхав мене в будинок і зайшов сам зачиняючи за собою двері.
    – Ну що показуй де спальня, малюче. – Проходячи в глиб будинку заявив він.
    Коли я схаменувся він уже був у вітальні і сидів на дивані.
    – Якого хріна тебе сюди принесло? — почав злитися я.
    — Ти ж сам мене кликав чи забув? Так я можу нагадати — оглянувши мене з голови до п’ят, якимось хитрим поглядом він продовжив: — але вже в іншій формі.
    — Я тебе не кликав до себе, досить мені тут заливати. І взагалі вали з моєї квартири. — мене вже відверто злило його нахабство, та й це його звернення «малюк» виводило з себе.
    — Ох, хлопче, ти не пам’ятаєш? Ти ж так горів бажанням познайомитись з вмістом моїх трусів. Чи вже передумав, солоденький? — усе з тим самим хитрим прищуром очей він облизнув губи, дивлячись на мене.
    Щось у цьому жесті було привабливим, що я не зміг відірвати від його губ погляд деякий час.
    Змахнувши головою, позбавляючись мани сказав я: — А не пішов би ти на хуй звідси?
    – На твій? А він у тебе не надто маленький, солоденький? – продовжував глузувати Родгар.
    – Ах, ти ж худоба рогата – кинувся я на нього з кулаками, але він спритно їх перехопив і схрестив мої руки у мене над головою, утримуючи однією рукою, а другою обіймаючи мене за талію і притягуючи до себе, змушуючи мене сісти йому на коліна.
    — Ну що ж ти, малюку, одразу з кулаками? — коли він мене посадив собі навколішки мало не співаючи цю фразу мені на вухо.
    — Відпусти — червоніючи від злості дивився я йому в очі, вони були такого глибокого коричневого відтінку, здавалося б я тону в чорному шоколаді. І я знову завис дивлячись на нього.

    POV Родгар
    Він такий милий, і привабливий на диво, навіть ця його зухвалість така мила. А його реакція на мою появу та й зараз. Мені хотілося прям зараз затягнути його в спальню, трахнути, затаврувати, довести йому і всім що він тільки мій. Адже ми обидва вже зрозуміли, що є істинними. Але знущатися над ним так цікаво, то як закипає його миле личко від злості, як він червоніє, як у шоці застигає, як у зневірі дивиться на мене, хочу побачити всі його емоції, які він виявляє на своєму чарівному обличчі.
    -А якщо я не хочу відпускати? — схоже на своє запитання я відволік його від споглядання моїх очей.
    «Боже, малюку, якщо ти посунешся ще ближче, ти відчуєш відповідь на свої дії. ”
    – Пошкодуєш – відповів він якось дивно на мене подивившись, у його погляді було бажання, злість, і … оу … пристрасть? Ось чогось, а останнього я так швидко не чекав.
    – Як, малюк? Здивуй татка – дражнив його я, адже дуже цікаво було що ж він задумав.
    У відповідь на мої слова він присунувся ближче і потерся своєю опуклістю об мій член, що стоїть у штанах і солодко застогнав.
    – Не думав що, мій малюк, такий розв’язний – хриплим голосом після його дій видавив із себе я — Продовжимо тут чи спальні?
    Його запах посилився багаторазово, запах пряників, які мама пекла на різдво, переплетений з нотками хвої та терпкого червоного вина, цей запах заповнив кожну клітинку моїх легень, разом вибиваючи все інше повітря.
    – Так у мого малюка почалася тічка – хрипя підсумував я , відпустивши його руки підняв його під його апетитну жопку і поніс у напрямку відкритих дверей, де виднілося ліжко. “Достатньо широка, ну що ж перевіримо її на міцність”
    Опустивши його на ліжко, я стягнув з себе футболку і нахилився до нього.
    — А ти точно певен, малюку? Не скажеш потім, що я тобою скористався?
    – О, великий і жахливий альфа злякався? — хижо посміхнувся омега.
    – Ну знаєш я то можу зараз піти і почати з цукерково-букетного періоду та догляду, а можу зараз тебе трахнути і зробити своїм одразу. Ну то що вибереш? — Продовжуючи нависати над ним, сказав я і потерся горбком у своїх штанях об нього.
    – Трахни мене вже … – Його дихання збилося, очі затуманилися – але … без … мітки – вдихаючи після кожного слова сказав він.
    — Постараюсь, малюк — і не давши йому відповісти вп’явся в його губи.
    Ніжно цілуючи його, він від несподіванки відкрив губи чим я і скористався проникаючи в його вуста язиком досліджуючи кожен сантиметр його рота, потім ніжно втягнувши його нижню губу я почав легенько її покусувати. У цей час мої руки досліджували його тіло під футболкою, погладжуючи боки, запалий живіт піднімаючись вгору, перераховуючи ребра, маленькі горошинки сосків, зачіпаючи які викликали у омеги стогін, який зникав у поцілунку. Коли повітря скінчилося я відірвався від нього і почав спускатися поцілунками від його рота на шию, залишаючи на останній багряні сліди засосів.
    Піднявшись на одній руці, я потягнув його футболку вгору.
    — Не думаєш, що це зайве? – Хрипоту в моєму голосі посилилася, а як інакше, дивлячись на це диво піді мною я ледве тримаю себе в руках щоб не зірвати з нього штани і не загнати свій член йому по самі яйця.

    Він швидко підвівся, так щоб я сів йому на стегна, і позбувшись ганчірки вп’явся в мої губи новим поцілунком. “Мій малюк відпустив себе схоже” Перехопивши ініціативу подумав я і поглибив поцілунок, уклавши його назад на ліжко.
    Розірвавши поцілунок і знову прилипнувши до шиї, продовжуючи її прикрашати своїми слідами, я почав спускатися нижче до ключиць, покусуючи їх, до сосків, граючи язиком то з одним то з іншим, насолоджуючись солодкими стогонами своєї омеги . Допомагаючи собі рукою я мучив його соски до тих пір, поки не відчув що готовий вже кінчити від одних його стогонів. Залишивши соски у спокої потягнувся до гумки його спортивних штанів і відтягуючи їх униз разом із боксерками. Він застогнав, коли тканина потерла ніжну головку невеликого господарства омеги. Коли я взяв у долоню його член і почав йому дрочити, від кількох рухів він голосно застогнав і вигнувшись усім тілом кінчив мені в руку.
    – Ти так сильно завівся, мій хороший, не спусти вдруге так само швидко – прошепотів я йому на вухо і припав знову до його губ, рукою ж пестячи його член. Здавалося, він хотів заперечити, але я не давав йому й шансу, продовжуючи терзати його губи. Тим часом погладжуючи його стегна і стискаючи цю апетитні сідниці в руці, знову повертаючись губами до його рота, відволікаючи та заспокоюючи. “Моєї витримки на довго не вистачить” – подумав я ловлячи черговий стогін з його губ.
    Приставивши до дірочки один палець і повівши їм по кільцю стиснутих м’язів, одночасно другою рукою погладжуючи його тіло, що знову збудилося, повільно проникнув пальцем у нього і розтягуючи м’язи.
    Відірвавшись від його губ і перейшовши на підборіддя, повільно рухаючись поцілунками до вуха.
    — Вредінка ти мій, не хочеш ручками попрацювати. Чи волієш лише насолоджуватися? — сказав я і подув йому на вушко. Його важке дихання обпалило моє голе плече.

    POV…
    Альфа розтягував омегу під себе одночасно відволікаючи його поцілунками і ласками. Огладжуючи його стегна, запалий живіт, невеликі груди. Також у перервах між поцілунками не припиняючи нашіптувати всякі дурниці про кохання.
    – Ах … Увійди вже в мене – стогне омега, благаючи свого альфу вже почати діяти.
    — Мій малюк хоче більшого? — ніби знущаючись, прошепотів альфа.
    —-Ну ж бо…– напівзітханням напівстоном пробурмотів омежка.
    Зрозумівши що розтягнув його достатньо альфа, вийняв пальці і поспішно стягнувши з себе штани разом з боксерками підставив свою збуджену плоть до входу. Повільно входячи в нього та завмираючи, даючи звикнути до відчуттів.
    Омега ж, звикнувши до незвичних відчуттів усередині, почав рухатися. Але альфа швидко перехопив ініціативу і набираючи темп вбивав Купідончика в ліжко. Ліжко рипіло, витримуючи весь натиск який на бідну її звалили ці два розпалені тіла.
    Через тиждень, коли тічка вже закінчилася, на ранок опритомнівши після чергової спекотної ночі омега потягуючись на ліжку пройшовся рукою по місцю поряд з ним і намацав лише прохолодну ковдру. Швидко розплющивши очі і оглянувши місце поряд з собою, він нічого не побачив, там нікого не було.
    – Він просто так пішов? — ошелешено видав хлопець. – Невже? — заплакав омега і обійняв свої коліна.
    – Невже він просто так ось пішов? Навіть ні слова не сказав… Чому? – бурмотів він.
    За кілька хвилин двері в кімнату відчинилися і ввійшов альфа.
    — Ти чого плачеш? Болить щось? — підійшовши ближче до ліжка, стурбовано запитав альфа.
    – Я д.д.думав ти пішов – піднімаючи голову з колін і витираючи сльози підвів омега.
    — Дурненький, куди ж я від тебе піду то, га? — усміхаючись і допомагаючи своїй парі витирати очі, відповів старший.
    — Але ти пропав і… і нічого не сказав.
    Посміхаючись, той став на коліно поруч із ліжком і простягнув уперед схований за спиною букет чорних троянд.
    – Я хотів зробити все до того, як ти прокинешся, не думав що ти прокинешся так рано, вибач. Я ж казав, що можу почати з цукерково-букетного періоду, от і починаю.
    -Дурень. — кинувся молодший на шию альфі.

     

    0 Коментарів