Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Проходивши вздовж коридорів замку, Снейп спробував відкинути незвичайну зустріч з Гаррі Поттером, але його розмова з юнаком залишалася в його думках. Таємничість того, що відбулось, і незрозуміла впертість Гаррі створювали в ньому суміш підозрів та зацікавленості.

    На ньому спеціальний одяг відображав бліде світло ліхтарів, що розташовані на стінах. Його звичний образ мав щось суворе, як завжди, але внутрішня боротьба робила його більш вразливим, ніж він волів би визнати.

    Тим часом, Гаррі Поттер перебував в своєму кабінеті в допитливості. Він сидів за своїм письмовим столом, серйозно думаючи про слова, які були вибуркані в нього в результаті розмови зі Снейпом. Вони зустрілися так несподівано, але його серце казало, що це могло бути чимось більшим, ніж випадковість.

    Він уважно переглядав різні графіки і магічні формули, які розташовані на столі, коли його погляд випадково впав на маленьку фотографію на полиці. На цій фотографії він і його друзі були щасливі та безтурботні, адже це були їхні роки навчання в Хогвартсі.

    Він згадав, як вони вперше прийшли сюди, різні та разом, і як їхнє життя зазнало багатьох змін. Його роздуми відірвалися від забуття, і він помітив лист, що лежав на столі. Лист був запечатаний і мав емблему Хогвартсу.

    Він розкрив лист, і його очі розширилися від здивування. Це було запрошення на вечірку, яку організовували студенти Школи чарівництва Бобатону. Він не міг повірити своєму щастю, ця вечірка була легендарною подією серед молоді магів.

    Гаррі відчув вагому відповідальності, але із задоволенням відштовхнув від себе стілець і вирішив відправитися на вечірку, в якій на нього чекав новий світ пригод та вражень.

    Снейп і Поттер, кожен на своєму кінці замку, думали про те, як їхні життя ніби зачаровано сплелися разом, як вони мусили стикатися з власними переконаннями та тіньовими сторонами минулого. Ці дві долі наближались одна до одної, як відомі таємниці, і жоден з них не міг передбачити, як ця несподівана зустріч вплине на їхнє майбутнє.

     

    0 Коментарів