Фанфіки українською мовою

    Рейвен міцно, міцно його обійняв та навіть трішки припідняв. – “Що це тільки що було”. Скай здивувався та навіть не помітив як  щоки стали рожевими за лічені секунди. Брюнет здивовано поглянув на сусіда. — Що з ним таке останнім часом ? — Вже потім Рейвен зрозумів ніяковість ситуації

    ————————————

    Рейвен справді не розумів чому Сальву повинні були десь ув’язнювати як злочинця він же нічого поганого не зробив. І те як це впливає на Ская хіба його батько цього не помічає ?
    Скай був сильно стривожений від новини про Сальву, його напруга відчувалася аж за кілометр.Навіть Блум не змогла заспокоїти його.
    Після того як Андреас оголосив хто буде супроводжувати кортеж з Сільвою.Та, те як він принизливо наголосив, при всіх що Скай цього не зможе зробити.
    Блондин поглядом повним люті та образи глянув на батька та втік.
    Рейвен не розуміючи для чого це Андреасу глянув на нього ,та застав на його обличчі єхидну посмішку.В той момент він вирішив піти за Скаєм.
    – Скай ,скай зачекай. — Догнавши його та віддихавшись – Не звертай увагу на нього ,він навмисно тебе злить.Що б ти зірвався та показав свою слабість. — Відчепись Рейвен. Я зараз не хочу ні з ким говорити.Залиш мене в спокої. – Добре, добре мачо мен. – Та натомість він вирішив спокійно слідкувати за блондином мовчки.
    Скай зайшов до кімнати грюкнувши дверми.Рейвен зайшов після нього через декілька хвилин.
    Він сидів на ліжку опустивши в низ голову.
    – Ей, Скай, ну ти чого ? Все буде добре. – Він сів на підлогу, взяв руки принца в свої та зазирнув йому у вічі. — Яке добре? Про яке добре ми можемо говорити, коли директорка школи втікла ,наш вчитель скоро буде у вигнанні. А я сиджу тут з тобою плачусь тобі.
    – Але я вже й не така погана компанія еге ж? – Вибач, я, я просто не знаю що робити.Я загубився від всіх цих різких змін. – Блондин міцніше стиснув його долоні. – Ну тихо , тихо ти чого? Так, зміни стрімкі ,але не забувай що залишається незмінним. – Що? — Я!Твій найкращий друг та сусід ! — Він поклав собі руки на груди презентуючи себе. — Хах ,так Рейвен ти мій найкращий друг. — Сум як рукою зняло.Тепер на його лиці красувалась посмішка. – Йди обійму — О ні ,ні ні.Закінчимо цей момент примирення. — Та він й не помітив як опинився в його теплих та таких рідних обіймах.
    Після цього, вони ще трішки побалакали ,про цей день та лягли спати.
    На наступний ранок
    Скай прокидається від шарудіння речей та голосного тупоту.
    — Ти що робиш? — Збираюся, я проспав, навіть не уявляю що зі мною зробить Андреас за запізнення. – Блондин далі ліг спати ,та все ніяк не міг заснути через гуркіт. — Ти щось загубив? — Так, я не можу знайти пояс, ааагха, не злись. — Та я не злюсь, все добре. — Згадай де ти його залишав в останній раз. – У ванній ,та я вже там все передивився. – Точно? – Точно! — Рейвен вже був серйозно знервований, бігав по кімнаті туди сюди.Скай спокійно зайшов у ванну та почав шукати загублений  пояс.
    — Знайшов! — Він взяв пояс та поніс його до сусіда — О боже ,ти справді його знайшов, дякую, дякую. — Рейвен міцно, міцно його обійняв та навіть трішки припідняв. – “Що це тільки що було”. Скай здивувався та навіть не помітив як  щоки стали рожевими за лічені секунди. Брюнет здивовано поглянув на сусіда. — Що з ним таке останнім часом ? — Вже потім Рейвен зрозумів ніяковість ситуації.Він швидко зібрав речі ,та вилетів з кімнати на останок промовивши. – Не хвилюйся з Сільвою все буде добре. — Дякую. – Пошепки промовив білявий з сумним виразом обличчя.

    ________________________

    Любі читачі я сподіваюсь на ваші враження в коментарях.Мені було б цікаво почути, що вам сподобалося, а що ні.Цьом

     

    0 Коментарів