Фанфіки українською мовою

    – Бувай, брате, – посміхнувся Деймону Стефан. – Сподіваюся, скоро побачимося.

    – Обов’язково побачимося, – посміхнувся йому Деймон і міцно обійняв.

    Ребекка стояла осторонь біля машини і нетерпляче дивилася на цю сцену. Врешті, Стефан востаннє глянув на брата, кивнув Ліні і пішов до машини. Блондинка широко посміхнулася йому і вони разом сіли в авто.

    Ліна спостерігала за цією сценою і занурилася в спогади.

    Після того, як Клаус скасував своє навіювання, Стефан згадав, що в 1920-х роках він дружив із Клаусом і, до того ж, був закоханий у його сестру Ребекку. Коли Клаус тікав від свого батька, то наказав Стефану забути про все і забрав Ребекку з собою.

    Стефан загадав все, що було між ними і це сильно його змінило. Він більше не міг бути разом з Елейною. До того ж, як тільки Елейна прийшла до тями після ритуалу, єдине, що її цікавило, чи стала вона вампіром. Те, що Стефан дав їй свою кров зруйнувало їх стосунки і Елейна більше не могла і не хотіла бути з ним. Гілберт зрозуміла, що в них немає майбутнього і зі Стефаном у неї ніколи не буде того життя, про яке вона мріяла. Вона хотіла стати лікарем, вийти заміж і народити дітей. Вона хотіла прожити життя людини, а зі Стефаном всього цього вона ніколи не матиме.

    В думках Стефана ж була тільки блакитноока блондинка, з якою він був у 1920-х роках і він буквально на наступний день пішов до Елайджі і разом вони вийняли з неї кинджал, також Елайджа розбудив свого брата Кола. У Елайджі ще був старший брат Фінн і тіло їх матері також було в одному з гробів, але вони так і лишилися там. Куди Елайджа подів гроби з ними Ліна не знала, та і не цікавилася.

    Наскільки знала Ліна з розповіді Стефана Кол вирішив поїхати в Новий Орлеан, а Елайджа з Кетрін одразу після пробудження Ребекки та Кола полетіли у Францію.

    Стефан же весь час проводив з Ребеккою і виглядав з нею щасливим. Він не був схожим на вічно задумливого і сумного Стефана. З нею він ніби вдихнув повітря повними грудьми. Вони вирішили залишитися у Містик Фоллс до випускного, а після поїхати у Чикаго і деякий час вони збиралися жити там.

    Випускний був не таким, як Ліна мріяла завжди. Так, вони закінчили школу, йшли у доросле життя, але той день був сумним через те, що Бонні не було з ними. Хтозна, чи знайшла вона спокій і що чекало її там, по то сторону життя. Вона знала, що помре після ритуалу і все одно пішла на це.

    Останнім же подарунком Сибіл для Ліни було те, що вона сказала, буцімто між Ліною та Елайджею нема зв’язку. Так, Ліна стала вампіром від крові Елайджі, але, оскільки, вона єдина в своєму роді, то сама може створювати свою лінію вампірів. Коли Сибіл розповіла про це Ліні, то в той же день покинула Містик Фоллс зі словами, що сподівається, що вони більше не зустрінуться і Ліна була з цим згодна.

    Керолайн зустрічалася з Тайлером і вони були щасливі разом. Джеремі ж не хотів лишатися у місті, де було так багато поганих спогадів і, з допомогою сили навіювання Ліни, поїхав навчатися у Академію мистецтв у Бостоні.

    Елейна ж вступила на лікаря в Університет Вірджинії у Шарлотсвілль. Керолайн з Тайлером вступили в Гарвардський університет. Керолайн вивчатиме менеджмент, а Тейлер – право.

    Ліна ж вступила у Колумбійський університет у Нью-Йорку на психологію. Коли Деймон дізнався про це, то сказав, що поїде з нею і вона погодилася. Ще рік тому Ліна мріяла про Лос-Анджелес, а тепер її чекав Нью-Йорк. Деймон дуже любив це місто і Ліна була впевнена, що вони будуть там щасливі.

    Вона не знала як довго триватиме їх вічність, чи колись ще з’явиться в її житті Кад. Її не хвилювало все це зараз. Ліна лише хотіла насолодитися життям з Деймоном, без всіх цих драм, які спіткали їх у Містик Фоллс.

    – Про що задумалася? – посміхнувся їй Деймон.

    – Про те, яким буде наше життя, – обійняла його Ліна.

    – Тобі сподобається Нью-Йорк і я зроблю все, щоб ти так посміхалася кожного дня.

    Вони сіли в улюблене авто Деймона, Ліна ввімкнула музику і машина зрушила з місця.

     

    0 Коментарів