Фанфіки українською мовою
    Мітки: Abuse/Comfort
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

     

    В офісі була тиша. Ніхто один з одним не говорив. Всім було, сумно і страшно. Сумно, бо вмерло 15 невинних людей. Страшно, бо це не словах було просто вбивство. А насправді, у всіх жертв був вирваний хребет. Тільки деяких не знайшли. У дівчинки якій було років 16 не більше було 156 ноживих поранень. У хлопчика якому було 5 років майже відірвана голова, вона трималася буквально на трьох волосинах. У вагітної жінки було у животі 36 ноживих поранень, у спині палиця, а на ногах злізла шкіра, від опіків, які зробили газовою грілкою.  У бабусі були сліди удушення і прострелені коліна. У дідуся був ізрізаний його статтевий орган. У дівчинки якій було 10 років вибиті зуби і прострелені легені. У хлопчика 9 років було вибите око яке буквально ледве трималося і плюс до цього ізрізана печінка. Ось тому у всьому офісі витав запах смерті і страху. Альбіна допомагала Маші з трупами. Вони в двох ледве не кричали від страху.

    А-Маша я не можу..

    Альбіна закрила рот рукою і почала плакати.

    М-Я тебе розумію…

    Маша обійняла подругу за плечі. З усіх жертв було 2 людей похилого віку, 5 дітей, 6 жінок і 3 з них були вагітні, і 2 підлітків. У морг зайшла Оля. Вона побачила дівчат, які відвернулися від трупів до стіни.

    О-Дівчат, я розумію що вам погано, але нам потрібно працювати…..

    М-та йдемо…

    Давайте перенесемося до Стаса і Брома, які досліджували все, що витягли з трупів і реч доки які принесли Руслан і Максим.

    Б-Боже я не можу вибач..

    Бром вийшов з лабараторії та направився у туалет. Дійсно, хто витримає таке. На столі лежали якісь папірці, листва, шматки нігтів, багато днк зрасків, а саме жостке це хребти. Хребти вже мертвих, які на місці злочину лежали окремо від їх хазяєв.

    С- я теж вже не вивожу.

    Стас зібрав речі і пішов додому. Воно було і не дивно бо вже як три години тому закінчився робочий час. Прийшов Бром. Він зрозумів що Стасік пішов додомцю тому написав йому.

    Б-Слухай, можна до тебе?

    С-Чого це?

    Б-Ти не повіриш. Мені страшно…

    С-Добре приходь.

    Андрійко зібрав речі і пішов до Стасіка. Альбіна теж забрала свої речі і пішла. За Машею приїхав її чоловік, а Косач і Шаблій разом пішли. Руслан взяв за руку Максима і теж пішли. У офісі не було нікого… а може і був там хтось?…

    22:33

    Хлопці заходять мовчки додому. Макс миє руки і йде на кухню приготувати щось на вечерю. Руслан пішов розтилати ліжко. Після того як він переодягнувся і пройшов на кухню він сів за стіл на якому вже стояла картопля з м’ясом. Біля тарілки стояв м’ятний чай.

    М- Їж я скоро прийду.

    Він цьомнув його у маківку і пішов у кімнату. Русік спокійно їв і насолоджувався їжею. Тут із кімнати виходить чудо на ім’я Максим який був одягнений у чорні штани і у улюблену футболку Маякова. Русік трохи посміявся і підійшов до свого коханого. Він цьомнув його у лоб і обійняв. Звісно Максим відповів взаємністтю на обійми. Після обіймів хлопці все ж пішли і поїли. На фільм чи навіть помити посуд не було сил. Тому вони пішли і лягли у поки холодне ліжко. Макс зразу ліг, а Руслан вимкнув світло, ліг і обійняв свого Максимку.

    Р-Макс, я тебе дуже кохаю

    М-А як я тебе)

    Р-Але ми навіть на побаченні один з одним не були..

    М- Натяк зрозумів. Кхм… Дорогий мій, чи не проти ти завтра після роботи піти зі мною на побачення?

    Максим подивився прям у очі Маякову. Той посміхнувся, притиснув до себе і тихо-тихо прошепотів на вухо.

    Р-Звісно) Що якщо у парк?

    Розумов зловив спільну хвилю з Маяковим тому прошепотів що він згоден, а після прикусив мочку вуха. Руслан вирішив не тягнути і просто поцілував його у губи. Макс не чиннив опір, а лиш відповів. До більшого не дійшло бо Розумовський розірвав поцілунок. Руслан перевернувся на спину, а Макс ліг на його груди і обійняв. У теплі вони вдвох заснули.

    Ранок. Стрілки на годиннику вказували на 7:30. Руслан прокинувся і вирішив піти вмитися ,привести себе в норму і піти готувати. Але коли Маяков перетворювався з чурки в принцеску, прокинувся Максим. Він зрозумів що Русік вмивається тому пішов готувати. Поки він готував наша принцесса вийшла з ванної і пройшов на кухню. Він побачив, що його Максим вже почав готувати, тому той підійшов ззаду і обійняв.

    Р-Добрий ранок любов моя)

     

    0 Коментарів