Фанфіки українською мовою

    Перед тим як почати читати фф, раджу підписатись на тгк автора, там про фанфіки і автора, залітай

             Назва – Антикварна лавка 📜

     

     

     

     


    А це Женя, по темноті о дев’ятій ночі вештається по шкільному двору, шукаючи ті кляті нарциси. Знайшов цілу алею висажених одинадцятим класом і особисто біологічкою нарцисів, Женя зриває три квітки з самого краю, щоб не так помітно було і дуже швидко біжить почувши ззаду кроки і голос охоронця школи. Відбігши достатньо далеко і відхекавшись він іде спокійніше дивиться на нарциси і уявляє здивоване лице Спартака, котрий в жарт сказав, що Женя не дарує йому квітів. Придумавши п’ятий жарт про те, що Спартак нарцис Женя спокійно йде додому. Прийшовши одразу поставив квіти в високий стакан з водою, щоб вони дожили до завтра.

    На слідуючий день збираючись швидко бере нарциси в руки і біжить до школи. Женя біля двору школи бачить Спартак зупиняє його і прости закрити очі, а сам тримає щось за спиною.

    Блондин закриває очі очікуючи якось нового дурнуватого жарту, або взагалі якоїсь комахи.

    Женя каже, що вже можна відкрити очі, притягує три ярко жовтих квітів нарцисів, каже що це йому. Можна побачити лише шок на лиці Спартака, потім голосний сміх від неочікуваності і дурнуватості всього цього.

    — Дякую, ха-ха, не очікувано.

    Беручи квіти в руки вони пройшли в подвір’я школи, дивлячись на квітки Спартак питає:

    — Женя де ти встиг їх вкрасти?

    — Ха-ха ну чому одразу вкрасти, а взагалі секрет.

    Проходячи повз клумби з квітів шкільного жару Спартак зрозумів, де Женя взяв квіти знову сміється.

     

    0 Коментарів