Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЖЧ/Ч

    Мурчик і Мурзік з дитинства завжди були разом. Зазвичай всі кошенятка в пьомьоті дуже дружні з дитинства. Мурчик і Мурзік народилися з Пушинкою. Але на Пушинку вони не звертали уваги, та й ні на кого, крім Джессі, коли їсти хотіли, наче крім них не було нікого у всьому світі, хіба мама іноді з’являється, аби нагодувати. Вони все робили разом: спали, гралися, вилизували одне одного, навіть, до туалету разом ходили. Росли вони як звичайні котики, не як їх батько. У сім місяців вони почали співати та стрибати…. на один одного.
    Як тільки стало більш-менш спокійно, ми віддали Пушинку.
    Згодом одна жіночка захотіла забрати Алісу, але Аліса загуляла за день до від’їзду й жіночка передумала.
    Коли гуляла Анжела гуляла, котики не зрозуміли, що можна стрибати на кішку, хоча вона під них підлазила. Коли загуляла Аліса, вони зрозуміли. Зазвичай коти б’ються за кішку, а Мурчик і Мурзік разом співали і підпихували одне одного на Алісу.
    Пушку не подобалося, що в нього ростуть конкуренти. Спочатку він бив кошенят, особливо Мурчика, тому, що він почав співати раніше за Мурзіка. Згодом Пушочок вирішив, що якщо не може перемогти, треба очолити і почав стрибати на Мурчика.
    До кішок він охолов.
    Джессі гуляла, приставала до Пушка і так, і так, а він ніяк. Джесіка стрибнула на Пушка. Пушок сказав “ура”, але нічого не зробив. Кішка засмутилася і стрибнула на Тому, а потім на Алісу.

     

    0 Коментарів