Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЧЧ/Ч

    Осінь. 

    Ця осінь відчувалась для кожного з них по-особливому. Не така як завжди. Інша. Вона була сонячна, барвиста та з прохолодним вітром. Дарувала надію.

     

    Антон

    Антон прокинувся і вже ставив для себе на стіл філіжанку улюбленої кави під нову пластинку FKJ. Хлопець встиг ще вчора ввечері забігти купити тістечка в Пост Літ і передбачає цей прекрасний ранок з львівською кавою та смачними тістечками. Сьогодні він планував займатися пошуком квартири та співмешканців. 

    “Так все і розпочалось, енергійний хлопець, який прагнув мати свій простір та друзів під одним дахом. “

    Приспівуючи  Антон відкрив сторінку пошуку і почав дивитись оголошення, одне-друге-п’яте і от він майже на оголошенні під номером 27 і відчуває як вже втомився від квартир в стилі “тут колись жила моя бабця” та цін на більш-менш адекватні варіанти. “Не думав, що це буде так складно”,- сказав хлопець вголос та зняв свої окуляри. Останній раз коли Антон дивився на годинник була чверть по десятій, зараз він  показував за п’ять першу, що нагадувало зателефонувати до своєї дівчини Влади, не те щоб він забував їй телефонувати, аж навіть навпаки був би з нею на телефоні цілий день, але Влада зараз в Китаї на стажуванні та має досить стислий графік. Телефон, виклик, та на відповідь довго чекати не треба, на екрані телефону з’явилась усміхнена дівчина з прямим  волоссям кольору молочного шоколаду та сяючими зеленими очима :

    – кхм..Привіт сонечко, як ти себе почуваєш, як твій день?,- з усмішкою запитав хлопець

    -Привіт любий, нічого нового…зараз збираюсь на наступний воркшоп. А ти як? Вдалось щось знайти?,- відповіла дівчина водночас підфарбовуючи вуста.

    -Ой і не питай…нічого не зміг знайти на сайтах за цілий ранок,- засмучено відповів він

    Ох..слухай, не засмучуйся і може спробуй щось пошукати в чаті вашої групи? Можливо хтось виїжджає та шукає когось на своє місце. А я вже маю виходити..,- з нотою суму відповіла дівчина,- люблю тебе і дуже сильно сумую.

    -Люблю тебе, і сумую ще більше!

    Договоривши з дівчиною Антон вирішив знайти групу Аспена в телеграм і прочитавши пару постів натрапив на повідомлення від якогось @ЖенькаТут, який шукав сусіда щоб винаймати квартиру і він перейшов до нього у профіль. Чотири фото, номер телефону видимий тільки для друзів, виглядає на 23-24 роки. Хлопець не зволікаючи вирішив йому написати:

    @Антон_тістечко: Привіт, бачив твій пост в групі Аспена, чи ти далі в пошуках сусіда?, – він відправив повідомлення і вирішив піти прогулятись парком до магазину водночас і трошки відволіктись від квартирного питання.

    ***

    Йдучи парком слухаючи Жадана, Антон трошки відволікся і підходячи до магазину музика на секунду стала тихіше, що говорило про те, що хлопцю хтось написав. Дістаючи телефон з кишені хлопець глянув на екран, де було сповіщення від Жені: 

    @ЖенькаТут: Привіт, так так, ще шукаю, і вже домовився на завтра подивитись квартиру на вул.Місячна, хочеш піти зі мною? 

    Хлопця потішила така відповідь і трохи насторожила, так одразу, навіть не познайомившись, йти придивлятись квартиру…але хлопець відкинув такі думки і відповів:

    @Антон_тістечко: Дуже радий, що ти мені відповів. На Місячній звучить дуже класно, я б залюбки з тобою сходив. Де і о котрій зустрінемось?,- оскільки Женя не відповідав протягом двох хвилин, Антон поклав телефон у кишеню та зайшов в Магазин.

     

    2 Коментаря

    1. Apr 5, '23 at 08:11

      Я думаю, що краще рідше публікувати частини, але робити ї
      довшими, бо в таки
      розміра
      , ну, тро
      и не дуже – ніякої конкретики і затягнеться воно. А за Сергія Вікторовича окремий плюсик🌚 чекаю на продовження 🖤

       
      1. @__author__Apr 7, '23 at 01:27

        Привіт, дякую велике за фідбек, для мене це дуже важливо, вже взяла це до уваги.
        Гарної днини 💛