Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    -Ти негідник, Спаркак! - Викрикує Женя з вітальні.

    – То чого ж зупинився? Міг би прямо при всій знімальній групі мене трахнути - Женя закипав від злості на безнаказаного Субботу, так, це він водив по ньому ногами пів подкасту знаючи як це збудить Яновича.

    -Як би я тільки міг, Женька, так ти ж стидаєшся перед камерами. - Ззаді брюнета появляється фігура яка міцно обіймає його водячи руками по торсу.

    -Відчепись! - Женя починає пручатись та викручуватись, але як там не було Суббота сильніший за нього.

    – Ти зло! Більше ніколи тебе сонечком не назву. - Парубок демонстративно вертить голову мовляв “Я образився”.

    -Ну Жееенька, я ж грався просто. - Солодко тягне блондин продовжуючи дразнити партнера, лапаючи.

    -Не тобі потім потрібно було стояк ховати аж до кінця зйомки.

    -Ну зараз то ми вдома, можеш не ховати. - Рука хтиво тягнеться до ременю Яновича, а губи до шиї.

    -Нініні, відійди. - Женя ще в таксі вирішив що зробить такий собі бойкот, сьогодні ані руки, ані член Субботи до його тіла не допускаються. Буде знати як збуджувати його в процесі зйомки підкасту. Все таки викрутившись з обіймів Спартака він побіг у душ.

    – І мене не запросиш? - Хехекнув блондин та всівся на диван включаючи перше що попалось в ютубі.

    Женя звісно бойкотував, але забути про той момент все ніяк не міг, а тут ще ці затискання в вітальні. Йому подобалось як він міг повністю віддати контроль Спартаку. Коли діло доходило до сексу Женя йому повністю довіряв, Суббота знає як зробити тому приємно і знає його слабкі сторони, він навмисне його домагався при всіх знаючи як це розігріє Женю.

    Побудучи в душі Янович придумав план і вийшовши в одній спідній білизні він збирався дразнити Спартака як той дразнив його. От тільки він забув що поза межами ваної кімнати не так тепло і вийшовши замість того щоби показати себе як Аполлона, він весь скукожився та шипів як кішка, чалапаючи по підлозі босим доки не добрався до дивану де загорнувся і прийнявся сьорбати чай який йому зробив Спартак.

    -Я тобі все одно не пробачу. - Ображено провалом його плану говорить Женя, з ковдри видніється лише обличчя. Підкручуючи температуру на кондеціонері Спартак сміється з цього кота. Він ні з ким поряд не відчуває себе в такому комфорті як поряд з Женею, його Женею.

    -Давай якись фільм глянемо і спати. - Сонно промовляє Спартак, він і не замітив настільки цей день був важким, Женя додає йому енергії як той ред бул з реклами. Oбіймаючи Яновича який похожий на дешеву пародію шаурми, навіть пар йде від гарячого випитого чаю, він передає тому пульт, сьогодні вони не будуть дивитись нічого про психологію, ніяких документалок чи жахів, сьогодні вибір фільму стоїть за Женею, а значить вони будуть дивитись якусь фантастику.

     

    1 Коментар

    1. Apr 4, '23 at 22:30

      Вай, дуже гарно, мило і смішно. Одним словом супер