Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/ЧЧ/Ч

    Привіт, сонечко.

    Дякую, що сьогодні обираєш саме мене хх

    Оскільки це мої перші кроки до такого чарівного світу як “написання фанфіків”, то я трохи нервую, але впевнено пишу свої перші рядки.

    Хочу тобі тут залишити трохи свого бачення героїв та їх маленькі звички. Трошки заглянемо до першого розділу 🙂

    Антон (Тоха) – життєрадісний хлопчина 22 років з Києва, дівчина якого поїхала на рік до Китаю реалізувати свою мрію, в той час коли сам він вирішив навчатися відеомонтажу у вищому закладі “Аспен”, що в Києві та з’їхати від батьків відкриваючи новий розділ свого життя. Не те щоб з батьками Антон не ладив або вони сварилися, навпаки, його батьки були чуйними та підтримували хлопця у всіх його починаннях, але вони часто виїздили з країни, що було пов’язано з їхньою роботою. Через це Антон почувався трохи самотнім, добре що він мав багато власного простору, але йому завжди хотілося якоїсь метушні навколо, хотілось почуватись, що він не один. Ось так він і вирішив знайти квартиру яку б міг розділити з іншими. 

    • Полюбляє тістечка та ранкову каву.

     

    Євген (Женька) 22 роки,  жвавий, веселий, любить бути у центрі уваги. Ще з підліткового віку разом з командою брав участь у “КВН”, знімається у гумористичному проекті “МамаХохотала”. Влітку вирішив навчатись в академії “Аспен”, у майбутньому має ціль стати актором. Приїхав до Києва коли йому було 17 років. Мав тут  стосунки з дівчиною Сонею, але через три роки дівчина вирішила, що ці стосунки не для неї та покинула його. Женя винаймав з нею квартиру, і чітко вирішив, що має досить від кожного кутка який нагадує йому про неї і також вирішив знайти квартиру, щоб з кимось винаймати. Йому також потрібно трохи метушні навколо, також потрібно бути не наодинці з собою. 

    • Полюбляє вечірки та біле сухе вино.

     

    Спартак (Суббота)– хлопець 23 років, достатньо спокійний та прямолінійний, зазвичай  холодний до людей, але не до близьких друзів з якими можна побачити його турботу та м’якість. Більше ніж 6 років цікавиться та вивчає психологію, з яких два роки практикує схематерапію. Любить дивитись аніме та грати в відеоігри, веде ютуб-канал про психологію, не любить ділити з кимось власний простір. Цього разу хлопець обрав навчальний заклад в Києві, до цього літав на стажування до Франції та Італії. Свого житла Спартак ще не мав, і повернувшись в Україну зупинився у квартирі батьків, але відразу зрозумів що не надовго. Хлопець прагнув винаймати квартиру сам. 

    • Не готує вдома, полюбляє пити каву в клубокав’ярні “Пост літ”, що на вул.Місячна

    Такими я бачу хлопців на початку цієї історії, маю надію, що і тобі вони також до вподоби.

    Залишаю тут інстаграм, де буду робити вибіркову візуалізацію: svitdumok , профіль закритий від небажаних підписок ботів 🙌🏼

    Гарного тобі дня або затишних снів.

    Цьом.

     

    2 Коментаря

    1. Apr 3, '23 at 02:58

      Ви дуже мило і тепло почали. Така комфортна взаємодія з читачем створює гарний настрій.
      Сподіваюся і далі все піде добре та Вас не покидатимуть нат
      нення і сили творити. Удачі)

       
      1. @Bilas SvitlanaApr 5, '23 at 02:52

        Дякую тобі, за такі теплі слова та підтримку.
        (посмі
        аюсь та радію першому коментарю💖 )