Фанфіки українською мовою
    Мітки: Abuse/Comfort
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Що таке кохання? Кохання це най болючіші та й най щасливіші моменти в нашому житті, які кожен із нас пережив, переживає чи буде переживати. Не відміно  яка ви людина, кохання впливає на всіх та здатне змінити тебе до не впізнавання. Так, що наш Янович переживає цю біль та й не знає що йому робити

    Закінчення ще одного подкасту терапії, подорож додому, таж сама рідна квартира, в якій було проведено  багато часу разом з Спартаком, але зараз вже не так як було раніше.Женя сидить на балконі на мягкому кріслі, до курюючи вже третю чи четверту цигарку, йому тяжко дуже тяжко не фізични, а тільки морально, йому боляче, що він не може обійняти, поцілувати, людину яку кохає, без якої не може прожити а ні дня. Допиваючи ще один келих віскі який так обпікає стінки горла та шлунка.

    З кожним келихом випитого алкоголю, більше й більше зайвих думок починають лізти в його голову. Згадуючи як вони познайомились, всі найщасливіші моменти проведені з Спартаком, та закінчувались його думки про те як все пішло коту під хвіст, вже не було тих теплих та веселих моменті які вони проводили разом лише вдвох поміж роботи, Субота охолонув пішо повністю в роботу, з Женею майже не спілкувався, лише по робочим питанням, це почалося приблизно пару місяців назад, Янович спочатку думав, що той перевтомився й старався його не зачіпати, але потім Спартак зовсім забув про Женю.

    Перші краплі сліз починають текти по Женіному обличчю, йому боляче дуже сильно боляче, що сердце розривається із-за цього Спартака, якого він кохає вже не малий час, але не може йому сказати, було багато спроб моментів коли це можна було сказати, але Янович боявся? Боявся втратити цю людину, його друга, якому він може розповісти все, боявся осудження з його сторони.

    Провівши ще години дві на балконі, допивши все віскі до останьої краплі, Женя вирішив піти спати оскільки завтра їм відправлятися в тур.
    Ранок.
    О шостій годині грає будильник, Янович проклинає його, голова болить не те що болить а розвалюється, виїзджати їм о 8:30. Вставши хоч якось з ліжка Женя пішов прийняти душ, після душу зробив собі швидкий та смачний сніданок, поївши та випивши антидепресанти які він п’є приблизно з місяць, пішов вдягатися. Одягнувся він доволі просто, чорний гольф та чорні джинси які обтягнули  його фігуру,  також на верх накинув чорну жилетку, привів свою зачіску в порядок. Та взявши сумку вийшов з квартири. Знизу його вже чекала машина з усією командою.

    Привітавшись з усіма він сів на своє місце рядом зі Спартаком, Женя намагався якось завести розмову, але нічого не вийшло . Змирившись він надів навушники включивши свій улюблений плей-лист. Їхавши він навіть не помітив як заснув, прокинувся він від легкого погладжуванням. Прийшовши до тями він зрозумів, що лежить на колінах у Спартака.

    -Спартачку..

    Його сердце колотилося напевно так гучно, що всі в машині його чули.Спартак посміхнувся.

    -Давно я від тебе це не чув..

     

    0 Коментарів