Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

       На вулиці вечоріло, дув легенький вітеререць. Прокидалася усміхнена весна після довгої сплячки, виспівуючи співами пташок і перетворюючи усе навколо на свій лад.

       В цей час сидів стомлено Юрко, після тяжкого робочого дня у кімнаті своїх батьків, гортаючи книжку, яку знайшов. Скоро має прийти з роботи батько і він вирішив поки його немає погортати в його бібліотеці книжки.

    Юрко середнього росту парубок з чорною як вугілля чуприною на голові, та темними, як ніч очима. Книга на яку він кинув погляд не була ані фантастикою, ані детективом, але чимось для нього незвичайнішим  – анатомією. Тут його погляд зупинився на фотографії. Піднявши свої темні брови, він побачив сфотографованого хлопця на білому фоні років з шістнадцяти, що стояв повністю оголеним, виставивши увесь свій сором на показ. Юрій відчув як його дихання стало тяжким, голова закрутилася і його прутень у штанах почав набухати. Хлопець не міг відірвати свого погляду, він був очарований побаченим. Оголений хлопець ніби вдивлявся Юркові ввічі. У нього в голові почали з’являтися питання:

         Як він в такому віці міг погодитися сфотографувати себе непокритим для книжки, значи що тисячі людей дивитимуться на нього?

        Юрашин стручок все збільшувався та збільшувався, кричачи, що в штанях місця залишилося замало й просячись на волю. Хлопець спробув був себе опанувати, притиснувши бугор рукою, але ставало тільки гірше. Він з останніх сил тримається, але погляд усе залишався на фотографії. Юра відчуває, що тверезий розум полишає його голову. Він програв у цій битві.. Легеньким рухом він припускає штани, бачучи свої білі труси, з яких впирається  твердий, як камінь шланг. На краю якого, він побачив маленьку каплю, що всмокталась у білу білизну. Хлопець різко стягує зі своїх ніг спортивні штани і скидає футболку, залишаючись в одних трусах.

        Він відчуває, як по його тілу пройшов холод, але він на нього не зважає. Юрась почав рукою м’яти ту кам’яну палицю, що торчала у нього між ногами.Він розуміє що йому того мало, він прагне бути як той хлопець, з фотографії, повністю розкритим. Останній рух, і білі труси Юрка падають на підлогу. Його член граціозно піднявся вгору. На Юркові вже нічого не залишилось. Він підійшов до дзеркала. На секунду йому стало не по собі, що він голяка ходить по кімнаті його батьків, попри це, він швидко про то забув.

        Хлопець почав легенькими рухами смикати за той стовп відсуваючи шкіру тим самим розкриваючи рожеву голівку. Він кожен раз відчуває більшу й більшу насолоду. Його тіло сильніше й сильніше трясеться, що вже більше не може стояти на ногах. Аж раптом в кімнату заходить його батько Віталій.

       Юра різко зупиняється й розвертається… і тут його пушка не витримує і різко стріляє білою рідиною в сторону батька на його сорочку. У Юрка одразу шкіра на обличчі почервоніла і на очах почали литися сльози. До нього підійшов тато й почав його заспокоювати:

    • Юр, ти чого?
    • … я … …не хотів тату … воно ..само, – крізь сльози намагався видавити слова хлоп.

    Віталій обіймає сина, при цьому, забувши зняти свою сорочку, тим самим вимазуючи рідину сина об його ж голе тіло.

    • Синку, піди но зараз у душ, тобі треба помитися, – не знаючи, як реагувати мовив батько.

    Юрась поплентався у душ, а Віталій ловить останній погляд на сина.

       Хлопець включив гарячу воду і став перед сильним струменем води. Його сльози змішалися з водою. Юрій ніколи до цього не почував себе настільки засоромленим. Аж раптом, двері відчиняються і до ванної кімнати заходить батько. Не звертаючи увагу на голого сина він промив свою сорочку під раковиною і кинув її в кош з брудною білизною. Юра усе чекав коли він піде, але батько у мить зупинився і скинув з себе всю одежу ставши повність оголеним перед сином. Хлопець уперше побачив повністю голого батька, тіло якого було м’язистіше і здавалось повністю покрито волоснею, а головною роздзинкою був Віталів член, що навідмінно від Юркового, був удвічі більший, товстіший та з виступаючими нервами що тяглися до головки. Юрко перебував у шоці. Підходячи до нього Віталій мовив:

    • Ти ж не проти, якщо я приєднаюся?

    Але хлопець нічого не зміг видавити у відповідь. Вони обидва стояли і грілися омиваючи свої тіла теплом. Батько дістав гель і запропонував Юркові його намилити. Віталій почав розтирати повільними рухами спочатку груди, потім плечі, спину. Хлопець відчуває, що у нього знову по-зрадницькі встає в цей не підходящий момент… аж раптом, він відчув татові руки на своїй сідницях. Тато ніби грається, круговими рухами, з цими двома м’якими півкулями. Ще рух і пальці спроскальзують між ними. Вони труться об дірочку досліджуючи її. Секунда і мильний середній палець проходить всередину Юрка. Кам’яний стовбур хлопця став в усю силу. В цей момент палець виходить. Хлопець чекав на продовження, але натомість тато домився і вийшов з душа.

     

    0 Коментарів