Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    – Спати хочу-у, – Спартак нив це вже пів години, які вони були в номері, як повернулися з запису подкасту.

    – А хто тобі винен? – Женя підняв брову, з насмішкою дивлячись на коханця, який заливав в себе вже другу пляшку енергетику.

    – Мені хотілося подовше пограти.

    – Мала дитина, їй богу. А хто декілька місяців тому заливав на 500 людей під час запису подкасту, що здоровий сон повинен тривати 8 годин, при цьому проходячи всі стадії? І потім це побачило ще мільйон людей. От який ти їм приклад подаєш своїми стрімами до третьої години ночі? – Женя був схожий на старого діда, якому все не подобалося, і він постійно бурчав.

    Трохи почекавши на якусь репліку зі сторони психолога, але отримавши у відповідь сьорбаючі звуки, коли той пив енергетик, він продовжив далі:

    – Ось, сам порушуєш свої ж слова. Хіба ти спав сьогодні 8 годин? Ні. Дві години в ліжку і півтори в дорозі всього лише. – Євген пройшовся по кімнаті, поклав свій ноутбук і блокнот психолога на комод.

    – Виправлюся, обіцяю. Просто так хочу гру швидше пройти. От сьогодні точно раніше прийду до тебе в ліжко, щоб грітися.

    Янович підійшов ближче до партнера, нахилився над вухом, і понизивши голос, промовив:

    – Ти пам’ятаєш, що я тобі говорив минулого разу? М-м, – він опустив голову і язиком зачепив краєчок вуха, облизавши його, а потім подув, змушуючи шкіру партнера вкритися мурахами від таких пестощів.

    – Ну-у, як ти собі це уявляєш? Як мені три години висидіти з чимось, що заважає сконцентруватися на грі або інших діях?

    – Роби висновки й скорочуй стрім значить. Або терпи. – актор притулився до губ партнера в ніжному поцілунку, відчуваючи присмак енергетичного напою. Цілував пристрасно, явно маючи в планах звабити партнера, щоб той забув про все на світі, і міг думати лише про член, який повільно заповнює його тісний отвір.

    – Жен-я, – тихо, між поцілунками, які вже спускалися до шиї. Пальці розстібали ґудзики на чорній мов ніч сорочці. Губи цілували, діставшись до ключиць, там, де точно не може бути видно засмокту навіть під футболкою. Женя різко втягнув шкіру, одночасно з цим погладжуючи її язиком, наче просячи пробачення за принесений дискомфорт.

    – Ти хочеш щось попросити? – спокусник полишив шкіру психолога у спокої, щоб зняти сорочку, яка вже дратувала, бо була перепоною до бажаного тіла.

    Штовхнувши Субботу ближче до стіни, він підійшов, не залишаючи простору для рухів. Провів по плечах, кінчиками пальців доторкнувся до грудей, змушуючи соски вкритися чутливими мурахами, та трохи витягнутися.

    Обвів міцною долонею контури кубиків на животі, ближче до паху надавив, ковзнувши великим пальцем за пояс штанів.

    Нахилившись нижче, притулив губи до ключиці, знову залишаючи засмокт вже на іншій. Почав спускатися нижче, до грудей, обводить кінчиком язика чутливий сосок, легенько прикушує його зубами, дує, коли чує, як Спартак шипить.

    – Мій слухняний хлопчик. Хочеш чогось? Кажи. – Женя продовжував зводити коханця з розуму швидкими поцілунками від грудей до тунелів у вухах, шиї, руками ковзав по всій верхній частині тіла, не спускаючись нижче поясу штанів.

    – Женічк-а-а, – протяжно.

    В цей момент Женя притиснув його ближче до себе, і вільною рукою провів по оголеній спині, дістався до міцних сідниць, які так наче просилися, щоб їх стиснули в натренованих долонях.

    – Хочу відчути тебе в собі, Женя-я, – психолог також не залишався осторонь, почав досліджувати тіло партнера. Трохи піднявся на носочки, цілуючи колюче підборіддя, щоки, опускаючись до шиї та ключиць.

    Він хотів відповідати з такою ж жагою. І в нього виходило, якщо брати до уваги той факт, що дихання Євгена стало важчим, і він шумно ковтав повітря ротом.

    Користуючись всім простором, який йому залишили, психолог почав відзеркалювати минулі дії коханця. Розстібнув тремтячими пальцями всі ґудзики. Стягнув тканину з плечей, покриваючи губами ті місця, де ще недавно була сорочка.

    – Ох, як ти стараєшся, сонечко! – Женя схопив партнера за волосся, і потягнув голову вгору, щоб накрити рот поцілунком, проштовхуючи всередину вологий язик, який відразу переплівся з чужим, наче танцюючи.

    Тишу кімнати порушували вологі звуки поцілунку, шурхіт одягу, та ледь чутні задоволені стогони чоловіків. Дотики ставали впевненішими. Поцілунки палкішими.

    Женя нарешті добрався до паху, провів по ньому рукою, трохи стиснув збуджений член. Спартак здригнувся він гострих відчуттів.

    – Подобається? – Женя швидко справляється з пряжкою ременя, ґудзиком і тягне “змійку” вниз.

    – Ох, Женя, – радісно, бо відчув, що штани разом з трусами сповзають по міцних стегнах. – Подобається, – Спартак знову відзеркалив дії коханця, допомагаючи йому позбутися одягу. Нарешті, вони могли відчути повний контакт зі шкірою партнера.

    Опустивши очі донизу, Спартак побачив, як їхні прутні туляться один до одного через близький контакт тіл. Протягнув руку, щоб торкнутися обох, трохи піднявся на носочки, щоб вони були на одному рівні. Стиснув в кулаці два стовбури.

    – О-о, – синхронно.

    Женя виставив руку до стінки, щоб тримати рівновагу. Перевів погляд вниз, і його губи склалися в ідеальне ‘О’ від подиву. Це було дуже збуджуюче і гармонічно. З їх органів виділялася рідина, через те, що Спартак приділяв увагу відразу двом членам.

    Збудження змішалося разом. Рука вільно подорожувала по всій довжині, змушуючи мружитися від задоволення.

    – Спробуємо сьогодні дещо новеньке, – Женя змусив Субботу прибрати руку.

    Він відчував, що ще трохи, й вони обидва кінчать від звичайної мастурбації. Тож, потягнувшись до шухляди, яка стояла поруч, він дістав змазку і презервативи. Поклав їх на поверхню.

    Різко розвернув Спартака лицем до стіни, виставивши руки та розвівши стегна коліном. Провів рукою по спині, змушуючи сильніше прогнутися в попереку.

    Взяв гель, відкрив, видавив на пальці. Приставив відразу два пальці до входу і надавив, починаючи обережно проникати всередину, готуючи партнера. Коли відчув, що м’язи входу трохи звикли до двох пальців. видавив ще змазку і повільно ввів три пальці, сильніше розтягуючи.

    Інша рука гладила спину, поперек, не оминала сідниць. Пестощі дісталися і міцним стегнам, які відчутно тремтіли від задоволення.

    – Як ти? – стурбовано запитав Женя.

    – М-г, все гара-азд, – психолог схлипнув, коли пальці проникли особливо глибоко і на декілька секунд завмерли.

    – Ш-ш, не боляче?

    – Ні-і, – видих.

    Почувши відповідь, Женя продовжив далі готувати партнера до проникнення. Рухав пальцями, намагаючись знайти простату та надавити на неї, щоб відволікти його трохи.

    Коли Спартак почав підмахувати стегнами у відповідь, комік зрозумів, що той готовий до більшого, тож обережно витягнув пальці, цілуючи шкіру між лопатками в цей момент.

    Відкрив презерватив, розтягнув по всій довжині, додав трохи змазки про всяк випадок.

    Повернув чоловіка до себе обличчям, нахилившись, залишив на губах легкий поцілунок. Присівши, підхопив того під стегна і підняв його так, щоб їхні очі були на одному рівні. Сильніше притис до стіни.

    Долонями поправив стегна так, щоб вони охопили актора за талію.

    – Ох! – видихнув від здивування і міцно схопився за плечі, щоб втримати рівновагу.

    – Тримаю, не бійся, – усміхнувся Женя, цілуючи солодкі губи, підлаштовуючи однією рукою член до входу, допомагаючи тому проникнути всередину.

    Спартак завжди думав, що він сильний чоловік, і це він повинен носити партнера на руках. Але сьогодні, коли його з такою легкістю підняли, і тримаючи на руках біля стіни, трахають членом, він губився у відчуттях.

    Він відчував задоволення від проникнення. Від швидких рухів. Закочував очі на моментах, коли член проїзжався по простаті. Насолоджуючись тим, що більше не треба ставати на носочки для поцілунку, він все ніяк не міг відірватися від пухких губ, які так і просилися на вічні поцілунки.

    Цілував і цілував, віддавши контроль над ситуацією Жені в руки. Притискався губами до шиї, покриваючи ту поцілунками. Не оминає і мочки вушок, пам’ятаючи, які вони в нього чутливі. Відчуваючи в такі моменти, як під його руками тремтить сильне тіло.

    – М-м! – пролунало з його горла, коли Женя трохи нижче опустив стегна Субботи, і пройшовся членом по простаті.

    Чоловік опустив голову, відчуваючи, як з його члена інтенсивніше потекла природня змазка.

    – Та-ак! Ти такий гарний зараз, Спартачок! – хрипко прозвучало десь в районі шиї.

    Рухи міцних стегон Жені прискорилися, і Спартак зрозумів, що коханець скоро отримає оргазм. Тож, опустивши руки на свій пах, він провів нею по всій довжині члена, підганяючи себе, щоб кінчити в один момент.

    Притулившись лобом до чужого чола, психолог встановив зоровий контакт з коханцем, мастурбуючи цієї миті.

    Риси обличчя трохи розпливалися через близьку відстань між ними, але вони все дивилися і дивилися один на одного. Їх наче затягувало у вирій, який кружляв різнокольорових озерах.

    – Ох! До-обре так! – черговий схлип від сильних відчуттів.

    Спартак відчуває, як його яєчка трохи підтягуються, рухи партнера стають ще швидшими. Поцілунки хаотичні.

    Ще декілька сильних поштовхів, і вони відлітають від спільного оргазму на декілька секунд. Женька сильніше притискає Спартака до стіни, шукаючи в ній опору, щоб не впустити партнера.

    Хоча, Янович думав, що буде важче тримати таке натреноване тіло на руках тривалий час. Але ні, він наче і не помічав ваги того. Здається, зміг би тримати його так цілу вічність.

    Актор відчув як тепла рідина полилася на живіт. Стало так добре, що вперше спробувавши цю позу, вони змогли отримати задоволення одночасно.

    Психолог стомлено поклав голову на плече коміку. Його дихання все ще було шумним та важким.

    Вони простояли так декілька хвилин, насолоджуючись моментом повного єднання. Зараз вони були настільки відкриті емоційно, що на їхніх обличчях можна було побачити те, що в повсякденному житті вони намагалися приховувати, бо не були певні, чи потрібні якісь почуття їхньому партнеру.

    Відчувши, що дихання Спартака стало спокійнішим, Женя опустив голову вниз, з подивом помічаючи, що психолог дрімає. Його повіки трохи тремтіли, відкидаючи тінь на ніжну шкіру щік. Губи трошки розімкнулися, показуючи рівний ряд зубів. Він здавався таким вразливим.

    Обережно відхилившись, Женя витягнув вже м’який прутень з тіла партнера. Перемістив руку, якою тримався за стіну на інше стегно, притис своє залюблене щастя міцніше до себе і поніс в кімнату, стараючись не зачепити жодного гострого кута.

    Відкинув ковдру, обережно вклав чоловіка на ліжко, знімаючи з шиї чужі руки. Той лиш невдоволено вдихнув. Напевно відчув, що положення тіла змінилося. І ліжко було прохолодне для оголеного тіла.

    Накрив того ковдрою, Женька зняв використаний презерватив, викинув його у сміття.

    Погляд затримався на обладнанні, яке Спартак використовував для своїх стрімів. Актор згадав, що сьогодні той планував також грати. Але зважаючи на те, що психолог спав відлюблений в ліжку, можна зробити висновок, що ніхто сьогодні не сяде за комп’ютер.

    Тож наважившись, він знайшов телефон коханця, увів пароль, та швидко закинув в телеграм канал для ігор повідомлення:

    “Вітаю! Сьогодні прихворів, тож будемо без стріму😔”.

    Просто він згадав, як щиро радів Спартак під час кожного стріму, коли на його гру приходило подивитися декілька тисяч людей. І подумав, що чоловік засмутився б, якщо люди дарма його чекали.

    Поклавши телефон на тумбочку, він обійшов ліжко і нарешті ліг на м’яку постіль після довгого робочого дня. Притис сильніше до себе свого сонька, подарував ніжний поцілунок в скроню і  притулився носом до пахучого волосся.

     

    4 Коментаря

    1. Mar 15, '23 at 22:23

      Дякую, чудовий фанфіки!❤️
      Я ж правильно розумію що то що писав Женя, це відсилка на вчорашній допис Спартака)🤭 👍❤️

       
      1. @Катерина ІвасютаMar 16, '23 at 00:49

        Так, так;)
        Уявне поєднуємо з реальністю;)
        Текст повідомлення скопіювала з телеграм каналу;)

         
    2. Mar 15, '23 at 16:37

      Чудовий фанфік! *Додати до улюблени
      *)

       
      1. @dushnilochokMar 15, '23 at 18:48

        Йой! Дякую!