Фанфіки українською мовою

    Ви можете уявити собі, що таке депресія? можливо ви навіть відчували цю хворобу на собі. Постійний поганий настрій, відчуття безнадії, втрата інтересу до всього. У гіршому випадку поганий сон, відсутність апетиту. Саме з цими симптомами сьогодні до Спартака прийшов черговий “пацієнт”
    Спартак – лікар психотерапевт. Працює на цю спеціальність вже більше п’яти років і повидав багато різноманітних психічних хвороб, і як вони впливають на людину. Якось, йому навіть довелося побачити на власні очі людину, яка хворіла шизофренією. Цікаве видовище, але зараз не про це.
    Сьогодні до нього записався один дуже цікавий чоловік. У нього була затяжна депресія, і була вона через його колишні стосунки.
    До кабінету заходить чоловік, середнього зросту, на вигляд йому років 25. Мав елегантний і доглянутий вид. Перше, на що Спартак звернув увагу – це на його очі. Вони були темно зеленими і нагадували якийсь темний ліс , у якому раптом захотілося загубитися. Зібравшись з думками Спартак промовив :
    – Доброго дня, заходьте, сідайте. – показує на червоний довгий диван з білими подушками. – Як вас звати? З якою проблемою ви прийшли до мене?
    – мене звати Женя – Хлопець переступивши з ногу на ногу, все ж вирішує сісти,та розмову так і не починає. Видно, що хвилюється.
    – не хвилюйся, мені можна довіряти. Поясни будь ласка проблему, з якою ти сьогодні прийшов до мене. – лагідним і спокійним голосом промовив Спартак
    Хлопець від цього тону трішки заспокоївся і почав свою лекцію.
    – В останній час я сам не свій, і це сталося, коли я розійшовся зі своєю дівчиною. – на цих словах він трішки зам’явся, і подивився на Спартака. Той же, у відповідь кивнув говоря про те, що “друже, я тебе уважно слухаю, не зупиняйся, у мене кожен день такі ситуації і я вже звик”. – розійшлися ми, не на хорошій ноті, скоріше навпаки. Просто проблема в тому, що мене приваблюють чоловіки. – на цій фразі Спартак поперхнувся водою, але сказав продовжувати. – моя дівчина знає про мою орієнтацію, і із-за цього вона ревнує мене до кожного хлопця,з яким я йду гуляти. Я бісексуал. Були навіть моменти, коли я вкидував гейські жартики в розмову зі своїми друзями, коли вона була поруч і все чула. Її це дуже злило, а мене навіть забавляло. Через це, їй набридло і вона перша розірвала стосунки між нами, але я почуваю себе погано, і відчуваю що дуже винен, та це ж не так. – Спартак, вислухавши всю історію, подумавши хвилинку подав голос.
    – а з ким ти почуваєш себе у комфорті, з хлопцем чи дівчиною?
    Порозмисливши секунд 10 , Женя все ж промовив :
    – мабуть, із хлопцями… тому що з дівчатами так складно! завжди їм все не так, виносять кожен день мозок, і не дають нормально спокійно жити. – замовк на декілька секунд,і вже тихіше промовив : – А у хлопців між собою хоча б розуміння є.
    Спартак встав зі свого чорного зручного кресла і підійшов до дивану, де сидів молодий чоловік. Він присів поруч, і нахилившись до вуха молодшого пошепки сказав : – так у чому проблема, будь з хлопцем, і не почувай провини за те, що ти робиш щось неправильно. Живи життя як тобі хочеться, а на дівчину не звертай увагу. Ти дуже привабливий , і одразу сподобався мені. – він лизнув вухо Жені і відчувши, як по тілу хлопця пішла хвиля тремтіння відсунувся з довольною посмішкою.
    -ви…ви мені також сподобалися… – тихо промовив хлопець, та не встиг він договорити, як Спартак схопив його за сорочку і потягнув до себе щоб поцілувати. Поцілунок був повільний і м’який, але потім переріс у пристрастний і напористий. Від Жені пахло апельсином з м’ятою (Мабуть саме цей запах, Спартак запам’ятає надовго) . Коли їхні язики сплелися, молодший вже не міг стримувати стогону. Спартак обережно поклав Женю на диванчик і навис зверху. Переходячи з губ на шию, він кусав її та заполоняв її засосами. Коли старший почав розтігувати сорочку на молодшому, той різко підскочив. Вже в сидячому положенні він недоуміло подивився на чоловіка і збудженим голосом промовив :
    -щ.. що ви робите?…
    -ти хочеш сказати, що тобі не подобається? давай перевіримо – з цими словами Спартак розтігнув ширинку джинс на хлопцеві, і побачив , що його трусики від “Calvin Klein” мокрі. – о, ти вже такий мокрий, хочеш, я допоможу тобі впоратися з вологою? – запитавши це, чоловік дивився прямо у вічі хлопцеві і побачив, як на його обличчі з’являється легкий рум’янець.
    -я… як? – тремтячим голосом промовив хлопець.
    -зараз побачиш. – ставши на коліна Спартак починає гладити збуджений орган через труси, та потім, знімає їх і бере член у руку. Збуджений орган смикається, і від нього починає стікати декілька капель смазки. Спартак робить декілька рухів вверх і вниз, і чує тихий стогін із вуст молодшого. Потім він бере головку члена в рот, і починає облизувати її, проходячись язиком зверху, і вниз до самого закінчення. Коли він повністю вбирає його у рота , хлопець не стримується і кладе руку на голову чоловіка, трохи сжимаючи його волосся. Весь кабінет наповнюється солодкими стонами милого, сором’язливого хлопчика (яким він здавався, на перший погляд.) Його тіло починає тремтіти, і Спартак розуміє, що він вже близько до розряду. Бере максимально глибоко, наскільки це можливо, і відчуває як тепла, біла рідина розливається по стінкам його ротика. Підіймається на ноги, витирає останки сперми на губах, і підходить до хлопця. – все ще мучать думки про дівчину? – з посмішкою говорить Спартак, дивлячись на втомленого Женю. (Звісно він втомиться, тому що знаєте яка важка робота стогнати, коли тобі робить найкращий мінет у світі такий привабливий чоловік.)
    – ні, я відчув полегшення, і не тільки від чудового оргазму. – посміхнувшись у відповідь , ледве чутно сказав хлопець.
    – от і добре, ще прийдеш до мене? – підморгує.
    -так.
    – тоді в слідуючий раз, тобі варто взяти кляп, бо буде голосно.)

     

    2 Коментаря

    1. Mar 15, '23 at 08:14

      Добрий ранок, день, вечір.

      Це було цікаво, але..
      1. Варто було повставити в мітка
      “ООС” адже така поведінка зовсім не
      арактерна Спатаку (він не раз казав, щопроти відносин з клієнтами)
      2. “– мабуть, із
      лопцями… тому що з дівчатами так складно! завжди їм все не так, виносять кожен день мозок, і не дають нормально спокійно жити. ” ось ця частина була супер дивною, не варто виправдовувати персонажа якому подобаються
      лопці тим, що дівчата погані.
      3. Активна згода. Про неї можуть забудти, але коли вона є все стає набагато кращим. Поведінка аля ти мокрий(ра), а одже згоден(на) не є нормальною, адже організм може реагувати на зовнішні збудники, а на ділі людина невпевнена або взагалі
      оче припинити це все. Навіть в вашому фанфіку у Жені були сумніви, а це вже не є згодою на продовження.

      Дякую вам за вашу роботу, вона справді не є поганою.

       
      1. @YaraDec 11, '23 at 22:53

        Дякую за ваш коментар,він був корисним і я зробила для себе деякі висновки,виправляюся. Рада,що сподобалося❤️