Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Мітки: Sugar daddy
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Світ, в якому моделям, для того щоб стати знаменитими і чогось добитись, потрібне не лише красиве личко, але й покровитель, який буде оплачувати все просування.

     

    Візуал персонажів:
    https://twitter.com/french_bun_/status/1634624484643688460?s=46&t=_ABja8sHBTLLS4An0OfTUg

     

    — Але ж ми ніколи не займались просуванням моделей, пан Чон! — обуренню секретаря вищезгаданого просто немає меж. 

    — Ми й не будем цим займатись. Мені не потрібна натовп моделей, його одного буде цілком достатньо. Ти вже подав запит на покровительство в його агенство?

    ***

    В Юнгі колись уже був покровитель. Товстий мужик, із залисиною майже на всю голову, років п’ятидесяти. Поодинокі зустрічі раз на місяць, після яких омега проводив по пару годин в душі, змиваючи з себе трьоххвилинну ганьбу, належного результату агенству не принесли. Альфа оцінив тіло хлопця в парочку, далеко не найвисокооплачуваних, рекламних роликів і через півроку  відмовився продовжувати контракт. 

    Тому, коли менеджер сказав, що йому знайшли нового покровителя, Юнгі вирішив підготуватись ретельно і відповідати, як він думав, вимогам  зовнішнього вигляду для таких ось покровителів. 

    Раз на місяць Юнгі складає найвідвертіший образ із того, що знаходить у себе в шафі і натягує на себе. 

    Колготи в сіточку?-чудово!

    Прозорий топ?-прекрастно!

    І прямує в завжди заброньований  на різні імена, президентський номер готелю Хілтон. Зустрічей стає більше, через три місяці це вже двічі на тиждень. 

    Фотосесія для vogue, після котрої омега з‘їжджає з квартири на окраїні в центральний район міста, здається казкою. Угода продовжена ще на півроку.  Зустрічі тепер проходять в апартаментах Юнгі. 

    ***

    Дзвінок від особистого менеджера в дванадцятій годині ночі змушує ніфігово так занервувати. Стрес ще більше посилюється після слів про те, що Чонгук буде в нього через двадцять хвилин. 

    На слова омеги про те, що він не головний і що зранку в нього взагалі-то зйомка, йому відповідають, що і так нормально і що зйомку перенесли на невизначений термін. 

    Юнгі встигає лише прийняти душ й дістати з холодильника фрукти зі шампанським, коли чує як вхідні двері відкривають ключем, який, окрім як у нього та менеджера, є тільки в його покровителя. 

    Те, що шампанське точно не потрібне омега бачить зразу. Альфу, тримаючи одною рукою недопиту бутилку Х.О, зі затисненою між губ цигаркою, матюкаюсь все на чому білий світ стоїть, намагається зняти туфлі. 

    Вирішивши йти по шляху найменшого супротиву, Юнгі для початку забирає в нього цигарку та тушить її о попільничку, яку купив в квартиру виключно для альфи, після чого веде в спальню, де, як він надіється, йому вдастся вкласти Чонгука спати зразу і, прибравши фрукти назад до холодильника, самому лягти спати на дивані у вітальні. Але план не виявляється швейцарським годинником і на пункті про швидке вкладання спати дає збій. Альфа ловить хлопця за руку, поки той намагається вкрити його одіялом, і завалює на ліжко, притискаючись грудьми до чужої спини. 

    — Не тікай. Просто поспи зі мною сьогодні, я тебе не чіпатиму. В моїй квартирі так самотньо й холодно, а в тебе тепло. В тебе тепло, але ти все одно продовжуєш тремтіти, коли я тебе роздягаю. Я думав тобі холодно, наказав навіть посилити обігрів в нашому номері, але тремтіти ти не перестав. Тепер я думаю, що хочу знайти того, хто був у тебе до мене і змусити його харкати кров’ю. Залишилось два місяці контракту. Я можу продовжити його ще, продовжити його на стільки, на скільки тобі буде потрібно, щоб ти став тим, ким ти хочеш, займе це один рік чи п’ять, немає значення. Значення має лиш те, що я не хочу з тобою більше спати. Ха-ха. Що я взагалі мелю? Хочу звичайно, але не так, як це в нас зараз. Хочу повести тебе на побачення, і не на одне. Давно хочу, але твої блядські колготи в сіточку не дають мені випустити тебе навіть за межі спальні. Я вже вважав ти завжди в них ходиш, але зараз ти без них. Зараз ти такий по-звичайному красивий, без всієї тої фальшивої шлюшності, котрої в тобі від роду й нема. І щоб побачити тебе таким мені прийшлось заявитись до тебе посеред ночі, тепер я заздрю тим, хто бачити тебе може таким завжди, сподіваюсь через якийсь час буду заздрити самому ж собі. Я, напевно, тебе розбудив своїм візитом і зараз ти хочеш спати, а не слухати тут тираду закоханого школяра. Але прошу, дай школяру шанс, коли він запросить тебе на побачення. Даю слово, що твоя відповідь ніяк не вплине на твою кар’єру і я продовжу покровительство ще на стільки, на скільки захочеш, але при відмові — припиню зустрічі. 

    ***

    Дзвін будильника, який омега забув виключити після відміни зйомок, зараз нервує якось по-особливому. Про вчорашню ситуацію нагадує лише окурок в попільчці, якби не він, то Юнгі подумав би що йому це все взагалі приснилось, адже проснувся він в квартирі один, як завжди. Ввечорі цього ж дня кур’єр приносить букет білих троянд, в яких хлопець знаходить записку. 

     

    «Надіюсь, ти не проти повечеряти разом? Мій шофер буде чекати біля твого під’їзду завтра о сьомій вечора. 

    Чон»

     

    0 Коментарів