Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Це був звичайний робочий день, Кім Техьон стояв за прилавком магазину.І тут до нього прибігає його друг Чімін щоб розповісти йому новину , що до їхнього селища приїжджає син сусіда навпроти.

    Омега подумки був радий гостю  ,але водночас був занепокоєний.

    Не подаючи виду свому другу про своє занепокоєння  вони пішли як інші селяни зустрічати нового гостя. Поки друзі йшли  зустрічати  гостя він вже приїхав , незважаючи на те що вони запізнилися вони всигли побачити Чона – сина сусіда навпроти , цей хлопець однозначно потрапив у  серце Кіма , адже він був дуже красивим. Після того як всі побачили нового жителя почали росходитись по свої  будинках , а омеги пішли назад до магазина щоб продовжити свою роботу.Прийшовши на роботу Техьона вже чекали покупці , омега привітався з ними та почав виконувати свою роботу. Після того як він відпусти усіх клієнтів Кім узявся читати книгу , але тут його перебиває голос молодого чоловіка , омега не задумуючись привітався та спитав що буде купувати клієнт . Клієнт привітався у відповідь та сказав що він хоче купити кілька баночок бананового молока.Дочитавши  речення Техьон підвів голову і побачив перед собою гарне спротивне тіло , підвівши голову вище він зрозумів що це Чон,  хлопець без  усяких вагань і допитувань продав йому бананове молоко і побажав хорошого дня.

    Добувши до кінця своєї зміни омега зібрав свої речі та пішов до дому , по дорозі він бачив як з вантажівок достають речі Чонгука  але його самого там не було . Після того як Те пройшов трохи далі він побачив Чона у будинку, він показув робітникам що і де ставити , стамувавши свою зацікавленість він далі рушив до свого будинку який знаходився не подалік.Прийшовши до дому омега преодягнувся та приготував собі рамен щоб швидко повечеряти та піти спати бо за сьогоднішній день ві дуже втомився. Коли Те вже майже зсну в його двері постукали ………

     

    0 Коментарів