Фанфіки українською мовою

    Він підійшов та поставив свої руки на плечі блондина, він був нижче зростом ніж Женя тому це було досить зручно.

    -сонечко, я хочу з тобою поговорити і в чомусь зізнатись.

    Сказав той, ніжно дивлячись в ті чи то сірі чи то гобулі оченята навпроти.

    Спартак ледь махнув головою, це був знак згоди. Вони сіли на діван і Женя розпочав..

    -розумієш, це може буде дивно звучати, але ще з перших днів після нашої зустрічі я зрозумів, що ти для мене більше ніж просто товариш. Я розумію, що зараз виглядаю як бовдур який закохався у свого кращого друга, але мовчання постійно з‘їдає мене з середини.

    ~~~~

    Весь час коли він промовлял ці свова, його голова була опущена, а руки перебирали свої пальці.

    Спартак з радістю слухав це, адже йому самому був довподоби такий сором‘язливий Женька

    Пройшло 15-20 секунд тиші, Женя думав ,що не потрібно було взагалі розповідати про це ,бо можливо воно спортить їхню дружбу.

    Спартак однієї рукою взяв руку Жені та почав великим пальцем гладити по зап‘ясті, а другу він підвів до підборобка та припідняв його щоб глянути у ці горіхові очі. Нічого не сказавши він потягнувся до губ цього кошеня, ніжно накриваючи його своїми, їхні подихи були гарячими, а сердце починалось бити швидше.

    Поцілунок був ніжним але тривав лише біля 10-ти секунд. Спартак не хотячи відірвся та вимовив:

    -ти також мені подобаєшся котику, мені дуже постащило з тобою)

    Промовив він і знову накрив вже такі рідні йому губи. Цей поцілунок був довшим, пристраснішим, гарячішим і взагалі відрізнявся від всіх тих які були у них обох з попередніми їхніми половинками.

    Вони обоє хотіли чогось більшого, тому Женя знову проявив ініціативу та заліз на коліна до свого сонечка. Він залишав багряні сліди на шиї такого жаданного йому хлопчика, який вигинався в спині від приємних відчутів тим самим піднімаючи свої бедра, і рухаючи ними ніжно то вгору то вниз.

    Женя все більше розціловував його, шию,губи,щоки,носик.Він хотів більше місця щоб залишати мокрі слід на його тілі, тому запустив свої руки йому під футболку і через кільки секунд Спартак залишився без верху.

    Жені подобались його тату, тому на деякий час він перестав залишати поцілунки, а просто завмер як мала дитинка і почав розглядати детальніше кожне татуювання. Спартак дивився на нього таким ніжним поглядом, йому здавалось, що це перша людина яка його таким бачить. Ніжним, розслабленим, закоханим та чуйним.

    -подобається? запитався Суббота)

    -таак, навіть дуже. Тихенько відповів Янович не відводячи погляд. Він гладив його торс та намагався до самих деталей розгледіти малюнки та от світла не було достатньо.

    -давай роздивишся коли увікнуть електрику, а зараз продовжимо те що почали. Мовив Спартачок тягнучи свого котика все блище щоб поцілувати.

    Женя потягнувся до вушка і ніжно прошепотів:

    -хочеш я тобі зроблю приємно? Запитав той трішки червоніючи, бо ніколи нікому такого не казав, тимпаче чоловіку.

    -хочу.. Відповів молодший в очікуванні чогось нереально приємного, що викличе у нього мурахи по шкірі, та задоволення.

    Женя спускався нижче і от він вже між колінами свого сонечками. Трішки роздвинувши їх він почав цілувати місця коло паху. Навіть через тканину було чутно його гарячі поцілунки.

    Він прийнявся розв‘язувати шнурки на спортивках сонечка,а блондин в той час припідняв свої сідниці щоб тому було легше зняти низ з нього.

    Одна тільки мить і Спартак повністю голий перед ним. Він не поспішав зразу робити приємне своїм ротом, а хотів трішки подражнити свого коханого. Спартак від кожного поцілунку вигинався і видавав тихні стогони, а за ними і прозвучали слова благання.

    -с..сонце, можна прискорити цей процес? Хрипким голосом він промовив.

    Женя змилувався над ним і от мить, як у його роті опинився член блондина.

    (сонечки, постараюсь сьогодні дописати цей фанфік до кінця, якщо вам подобається)

     

    2 Коментаря

    1. Feb 23, '23 at 13:47

      Дуууужеее подобається, чекаю на продовження)

       
      1. @Viskas ViskasFeb 23, '23 at 17:45

        вийшло🤍