Фанфіки українською мовою

    Вечір.. квартира Субботи заполонилась несподіваним стуком у двері. Він глянув на годинник 20:45. «кого так пізно принесло» подумав Спартак, але прийнявся відкривати двері.

    Відчинивши їх, він побачив свого «друга», до якого вже довгий час мав почуття, але так і не наважувався йому признатись у цьому.

    На порозі стояв Женька, його Женька і він зробить все щоб бути з ним. І не важливо на які жертви йому потрібно буде йти.

    -Привіт, ти чому так пізно? Перебив тишу молодший.

    -Привітик Спартачку, мені щось сумно стало самому в квартиті. От і вирішив навідати свого товариша) Відповів він дивлячись йому прямо у очі, не відводячи погляд.

    «Товариша?» Спартаку не подобалось коли він так казав, блондин хотів чути з тих прекрасних тонких вуст слова більш приємніші, від яких він таяв.

    -ну проходь, я тобі чаю заварю. Відступивший від проходу Спартак і пішов ставити каструлю на плиту, бо світла вже не було як 2 години.

    -окей,сонечко. Сказав Женька з ледь помітною посмішкою.

    Спартаку подобалось це «сонечко» тому він з нетерпінням чекав, поки вода закипить щоб вже пошвидше сісти та поговорити з такою рідною вже йому людиною.

    ~~~~

    Вода закипіла, він заварив їм чаю і сів коло Жені. Вони сиділи в темряві і ледь було світло від пари свічок, які колись подарував Женька своєму другу (він до речі також мав почуття до Спартачка ,але так і не наважується йому признатись, хоча можливо ця ніч змінить їхню дружбу на щось більше)

    ~~~~

    Вони говорили щось про своє, ділились проблемами та переживаннями.Розмовляли на різні теми, їм було комфортно разом тому час плинув швидко і не помітно.

    Вони допили чай і блондин вирішив скласти чашки до раковини.

    За ним підвівся Женя і підійшов до нього ззаді. Він не міг мовчати про свої почуття так довго, тому наважився все ж зробити перший крок.

    Далі буде..

    Можливо другий розділ буде з елементами 18+, вибачте але авторка трішки розпустна.))

     

    2 Коментаря

    1. Feb 23, '23 at 12:26

      Агов, це неймовірно, чекаємо продовження з нетерпінням

       
      1. @wwxcscFeb 23, '23 at 13:05

        вийшла<3