Фанфіки українською мовою

    Глава 5

    Через день, увечері, коли всі результати були готові, королі вирішили все розповісти Дазаю і Чуї, а може і дещо самі дізнатися. Тому вони попрямували до їх кімнати, Дазай і Чуя в той час вже сиділи в кімнаті і грали в карти на бажання. Про результати екзаменів Дазай вже знав. Морі і Фукудзава увійшли до кімнати. 

    — Доброго вечора. 

    Дазай одразу поклонився королям. 

    — Доброго. 

    Почулося від Чуї. 

    — Дазай, піднімайся, я розповім, те, що ти не відаєш і тоді можливо, ти рівний з нами, тоді тобі не треба падати ниць. 

    Дазай сів на ліжко, королі в крісла, Морі перед цим запер двері. Чуя чомусь подумав, що Морі уб’є Дазая і він обійняв хлопця і затремтів. 

    — Тато, благаю, не треба, я його кохаю, мені від цього буде боляче. 

    Морі встав підійшов, погладив Чую по голові. 

    — Хлопчику мій, я не збираюся вбивати Дазая чи робити, щось жахливе, заспокійся. 

    Він повернувся на місце. Чуя прижався до Дазая і вклав голову йому на плече. Він відчув, що його хлопець був напружений. Морі розпочав свою розповідь. 

    — Колись давно, у підводного королівства був один король, у якого були два сина, від нього самого, і обидва були могутні. Один був дуже сильним щитом, у нього лускою було покрито не тільки хвіст, а і всі частини тіла, він був молодшим. А другий був дуже сильний і у нього був дуже довгий язик, який розділявся, старший син. Батько передав правління у руки старшого сина. Але наступники молодшого сина були ображені, що вони хоч і королівської крові, але трону не мали, тому один з них напав на свого далекого брата і убив його, зайнявши його місце, він почав правити. Але лишилися діти цього правителя і вони втікли, їх переслідували і вбивали, я теж думав, що вони усі мертві, так як було зафіксовано смерть усіх. Але один з тієї останньої сім’ї врятувався і ось, він сидить перед нами. 

    Дазаю багато разів розказували цю легенду, коли він був малий, навіщо Морі згадує цю казку, подумав він, але на останній фразі до нього дійшло. Чуя теж глянув на Дазая і виліз йому на коліна, і закрив його від батьків. 

    — Ніііі, я не дам його вбити! 

    Морі посміхнувся. 

    — Чуя, заспокійся, я його не торкатимуся навіть, і Фукудзава теж. Злізь з Дазая. І дослухайте мене до кінця. 

    Чуя винувато зліз і притиснувся, він тремтів. Дазай роздвоїв язик і лизнув його шию. 

    — Хлопці, оце вже не при нас. Отже, по всім доказам і аналізам, Дазай такий же нащадок короля, як я і Чуя. Тільки він нащадок старшого сина. Так, як він зостався один, нерозумно буде його вбивати. В кінці легенди казалося, коли брати об’єднаються настане золота епоха. Тому я вам пропоную, зробити разом потомство. Хоча може бути і невдало, бо ви виходить далекі брати. 

    Дазай висунув язик і витягнув його на всю довжину, по-перше він був довший ніж у звичайних русалів, він був десь сантиметрів 30 і роздвоїний. Він обвив ним шию Чуї. Морі здивувався і уважно роздивлявся язик, Фукудзава теж. 

    — І справді довгий, ти тільки роздвоювати можеш? 

    — Так, максимальна довжина десь сантиметрів 30 і роздвоюю, хоча роздвоювати я його зміг в дуже дивний момент, ми подумали, що я просто його розрізав, він роздвоївся, коли я вилизував луску вашого сина. 

    Морі зітхнув. Дазай засмоктав свій язик назад до рота. Чуя теж трохи здивувався. Дазай не показував до цього всю довжину Чуї, він побоювався, що за це його можуть вбити. А тепер він зрозумів, що все добре. Морі видихнув. 

    — Чуя під час лікування не покидати Дазая, за ним можуть полювати, особливо якщо дізнаються, а він слабкий під час лікування. 

    Чуя це і сам прекрасно зрозумів, він і так постійно з ним все робив. 

    — Дазай, ти поки, що як тілоохоронець Чуї, як тільки пройдеш лікування зіграємо весілля. 

    Чуя посміхнувся і все таки виліз Дазаю на руки. 

    — Чуя, ти дорослий хлопчик і не треба вести себе як дитина, Дазай, тобі скільки років і коли день народження? Це ти виходить живеш без документів і паспорта? 

    — Мені 17 років, 19 червня. Так я живу без документів. 

    Чуя здивовано зліз з Дазая. 

    — Мені 19, це я, що старше тебе? Як ти такий високий вимахав? 

    Дазай на це тільки всміхнувся. Морі зітхнув і глянув на Фукудзаву. 

    — Отже, ще документами треба буде зайнятися.

    На сьогодні все. 

    Морі і Фукудзава попрощалися і пішли. 

    Чуя виліз на Дазая і повалив його силою на ліжко. 

    — Ти королівської крові?! І ти любиш бути під владою свого братика?! 

    Він хвостом бив хвіст коханого. І кусав йому шию Дазай просто задоволено закохано дивився коханому у вічі. Чуя цілував тіло Дазая. І про дещо згадав. Він дістав масажор з ящика і лукаво всміхнувся. 

    — Чуя це ж масажор для спини?! 

    — А хто тобі сказав, що для спини? 

    Він включив масажор і почав ним масажувати навколо сосків. Дазай простогнав. 

    — Хочеш мене? 

    — Мммм, таааак. 

    Чуя всміхнувся і виклав хвіст Дазаю на обличчя. 

    — Смокчи, раз хочеш. 

    Дазай почав старанно працювати язиком, Чуя ж масажував зону навколо хвоста, Дазай від такого збудився і лусочки піднялися, рудий засунув масажор під лусочку і почав масажувати навколо дірочки Дазай від такого простогнав і вкусив Чую за лусочку. Лусочка Чуї відкрилася і він заліз язиком під неї вилизуючи навколо отвору. Дазай вже хотів кінчити від такого задоволення, але Чуя не дав, він вставив масажор всередину і включив на повністю Дазай перестав вилизувати і просто лежав стогнав. Чуя повернувся глянув на лице коханого і зрозумів, що Дазаю погано, він витягнув масажор, вимкнув Дазай кінчив, але він дивився кудись у простір і віддихувався Чуя піднявся до обличчя Дазая і почав його бити по щокам, і цілувати шию. 

    — Дазай, коханий прийди в себе, благаю я не навмисне.

    Дазай глянув на Чую, але дихання все ніяк не міг заспокоїти. Чуя поклав руки на зябри і розмасовував їх. Дазай трохи прийшов у себе. 

    — Чуя у вас є м’ята? 

    — Має бути, лежи зараз попрошу щоб принесли, він зв’язався по слуху і наказав терміново принести. Ікринки, що випустив Дазай він заховав до себе, і випустив сам. І їх теж склав. 

    — Вибач, я не буду більше ставити експерименти на тобі. 

    Їм принесли м’яту, Дазай взяв її до рота розжував і йому стало краще, але його хилило в сон тому він доволі швидко заснув. Чуя гладив весь цей час шатена по голові, вкрив його і невдовзі заснув поруч.

     

    0 Коментарів